| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 111
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 8:14 am Predmet: |
|
|
Prosim ta, kedy asi ich budes mat? Totiz nad nimi vazne uvazujem, tvoje "pocity" by mi bodli...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 169 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 1:59 am Predmet: |
|
|
| davegr napísal: | | Tie mikrofony som mal možnosť vydieť a neni to žiadna katastrofa ako som predpokladal. Dokonca priame porovnanie z SM58 nebolo najhoršie, takže pre home studio či nejaké menšie koncerty to stačí. Ako sú odolné ukáže až čas. Ja sa chystám nahraváť demáč a tieto mikrofony budem mať k dispozícii, tak sem ked tak niečo potom hodim. (aj keď na výslednú kvalitu bude vplývať vela iných faktorov, nie len tie mikrofony). | Velky vplyv na kvalitu nasnimaneho zvuku ma ladenie a umiestnenie mikrofonov...s tymito vecami odporucam pri nahravani vela laborovat, dobrym naladenim a nasmerovanim mikrofonov sa da aj s lacnymi bubnami a mikrofonmi spravit velmi slusny zvuk. Som celkom zvedavy. Mohol by si potom hodit aj kusok nahravky, kde nechas len bubny, bez uprav, proste surovy nasnimany zvuk. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 111
|
Zaslal: Máj 17, 2008, 12:52 pm Predmet: |
|
|
Tak som ta teda asi predbehol, tie mikraky sme kupili a uz aj odskusali na malom koncerte. Vzhladom na casovy stres, cize nulovu moznost nejakeho skusania,nove 507-cky s prevoznymi blanami, som spokojny. Samozrejme v mojom pripade to berte s rezervou, nemam ziadne skusenosti s drahsimi zostavami.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|