| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 226 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: januára 28, 2008, 10:54 pm Predmet: Elektronické bicie |
|
|
Máte nejaké skúsenosti s takýmito bicími? Oplatia sa napr. do paneláku?
V Hoferi nedávno mali pomerne lacnú sadu, možno ešte stále(?).
Píšte vaše názory. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 28, 2008, 10:56 pm Predmet: |
|
|
| vela ludi to tu do panelaku odporucalo, ale mne je to nesympaticke proste..jednoducho neni to ono |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 393
|
Zaslal: januára 28, 2008, 11:02 pm Predmet: |
|
|
| pocit z hry je uplne neporovnatelny... ,samozrejme, ze su dobre elek. bicie a su lacne el. bicie )) Ale napriklad take DTXpress III su v pohode "do panelaku" na tom sa da co to pocvicit... ,to by som bral... ,i ked doma moc niesom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Prisťahovalec

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 99 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: januára 29, 2008, 11:53 pm Predmet: |
|
|
moze sa zdat ze trieskat po gume je blbost, ale pred nedavnom, ako som spominal, som si kupil Rolandy, aj som skusal nahravat, je to uplne genialna sada, TD-12, odporucam, aj do studia. je to krasa a nie je tu pouzita guma, ale sietkove blany ktore este aj lepsie odrazaju...odporucam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2228 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 30, 2008, 12:30 am Predmet: |
|
|
Ja som na elektrické bicie hral asi 3x v živote. Odskúšal som aj sieťkové, tie teda boli lepšie, ale inak sa mi to nepáči ani trochu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Prisťahovalec

|
Zaslal: januára 30, 2008, 4:13 pm Predmet: |
|
|
| co sa ti tam kokretne nepacilo ak sa smiem spytat? akoze ani mne sa to pred par rokmi nepozdavalo, ze umelina. ale mam ich uz 2 tyzdne a nie som ani v polovici manualu. su tam miliony kombinacii, vytvarat si vlastne sady, ladenie, vysky tonov, material z coho je bubon vyrobeny, snare buzz, play along tracks, metronom, midi,min vol,cross sticks, rim shots, a dalsie a dalsie, je tam fakt strasne vela toho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 395 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: januára 30, 2008, 4:19 pm Predmet: |
|
|
Mal som možnosť na týžden vyskúšať elektrické bicie: Yamaha DTX II
Ak by som býval v paneláku a potreboval by som ich na cvičenie tak no problem :)
Avšak na koncert by som ich nebral. Aspoň nie konkrétne tento typ. Sú tam dosť ,,umelé,, zvuky a veľmi na mňa nezapôsobili :)
Ale ževraj pri tých vyšších (a drahších :) ) typoch sú tie zvuky už celkom reálne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzankoo Prisťahovalec

Založený: 28 Jún 2007 Príspevky: 63
|
Zaslal: januára 30, 2008, 6:29 pm Predmet: |
|
|
Ja mam Yamaha DTXPLHSET (to su tusim DTX II) doma v panelaku na cvicenie.
Neviem, sietove su mozno lepsie, nehrala som na nich, ale ked porovnam tieto s akustickymi tak potom niet o com, akusticke vyhravaju na celej ciare (co je snad celkom jasne), zvuk je dost odlisny. Nevyuzivam ani rozne sady, co sa tam daju nastavit, mam stale jednu.
Ale na druhej strane, ja nemam kam dat akusticke a ked mam doma tieto, tak je to fajn, ze na nich mozem kedykolvek hrat.
Ale kedykolvek by som ich menila za akusticke.
BTW...tieto na koncert v ziadnom pripade! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2228 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 30, 2008, 6:55 pm Predmet: |
|
|
| tomo napísal: | | co sa ti tam kokretne nepacilo ak sa smiem spytat? akoze ani mne sa to pred par rokmi nepozdavalo, ze umelina. ale mam ich uz 2 tyzdne a nie som ani v polovici manualu. su tam miliony kombinacii, vytvarat si vlastne sady, ladenie, vysky tonov, material z coho je bubon vyrobeny, snare buzz, play along tracks, metronom, midi,min vol,cross sticks, rim shots, a dalsie a dalsie, je tam fakt strasne vela toho... |
O zvuk ani nešlo, išlo o pocit z hrania.Proste búchať na gumu (alebo sieťku) mi zďaleka nerobilo takú radosť ako klasické bicie.
Je to len o pocite z hry, na cvičenie do bytu by som to vzal, ale hru na elektrických si nemôžem ani za svet vychutnať |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 343
|
Zaslal: januára 30, 2008, 9:53 pm Predmet: |
|
|
| podla mna :Elektricke su na cvicenie, mozno aj na nahravanie v studiu,na koncert podla stylu hudby (do rockovej kapely to nieje bohvieco),ale trebars na senzus sa da. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Roberto Prieskumník

Založený: 24 Sep 2007 Príspevky: 24
|
Zaslal: januára 30, 2008, 10:46 pm Predmet: |
|
|
| aj Senzus používa klasický snare a hi-hat..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 343
|
Zaslal: januára 30, 2008, 10:48 pm Predmet: |
|
|
| a pritom aj tak ficia na playbeck.To som myslel ako priklad na styl hudby. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Roberto Prieskumník

Založený: 24 Sep 2007 Príspevky: 24
|
Zaslal: januára 30, 2008, 11:00 pm Predmet: |
|
|
| hádam nechodíš na Senzus ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
matko92
Založený: 05 Mar 2008 Príspevky: 1 Bydlisko: Pezinok
|
Zaslal: marca 5, 2008, 7:52 pm Predmet: |
|
|
No ja mam doma DTX II
na cvicenie su v pohode, akurat sa na moj vkus neodrazaju tak dobre jako klasicke :P
ale na cvicenie sa da uplne v pohode, odporucam, a este aj kvoli susedom :D
no na koncert som bral normalne, lebo tieto nemaju taky kvalitny zvuk, mozno kebyze mam dost prachov na ROLAND :))) tak by som bral tie.
Ale vobec neodporucam brat elekricke bicie (tie menej kvalitne, ked mate 100 000 na rolandy tak prosim :P) na koncerty, mozno do barov sa to da :))) |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 101 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 28, 2008, 1:02 pm Predmet: |
|
|
no a na doma ake odporucate ? byvam totiz v panelaku a k mojim bicim sa dostanem len cez vikend ...
a kolko cca stoja sietkove ? hral som na ne a podla mna su o moc lepsie jak klasicke s gumenou blanou...
Poradte !! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 28, 2008, 7:03 pm Predmet: |
|
|
| zohnat skusobnu a hravat tam je najlepsie riesenie;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Prisťahovalec

|
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 238 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: apríla 3, 2008, 6:55 pm Predmet: |
|
|
| ja by som elektricke bral len preto ze si za ne clovek moze sa dnut o polnoci a nikoho nerusi ale na koncert a ani na nahravanie si to neviem predstavit ... proste to nevyzera tak NADHERNE ako akusticke .... proste to nema styl ..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 162 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 6:13 pm Predmet: |
|
|
| No ja by som odporucal cvicit co najviac na akusticke bicie, pokial taka moznost je, pretoze tvorba tonu sa podla mna celkom na elektrickych zmaknut neda, ale elektricke by som urcite ako alternativny set bral, hlavne kvoli moznostiam: hrat so sadami zvukov, ktore neimituju akusticke bicie a cvicit aj v noci a v panelaku /koordinacia atd sa na tom da cvicit bezproblemov/. A velmi zaujimava musi byt aj kombinacia akustickej a elektrickej supravy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 558 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 7:16 pm Predmet: Re: Elektronické bicie |
|
|
| Sehnsucht napísal: | Máte nejaké skúsenosti s takýmito bicími? Oplatia sa napr. do paneláku?
V Hoferi nedávno mali pomerne lacnú sadu, možno ešte stále(?).
Píšte vaše názory. | prave som si take zaobstaral na doma ale pravdepodobne ich rozsekám ,nemám nato nervy,stale niečo prepinat,shit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|