Obsah fóra bubenici.com
kupa snare cez net...privelky risk?

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
=o)boR

Založený: 29 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 12:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom

chcem si kupit novy snare...sonor...aa hladam hladam...aa padol mi do oka sonor 2007....ale..chcem kupit cez net...nie je to velky risk? (www.bici-nastroje.cz)
co vy na to?
vopred vdaka

edit Sehnsucht>Ak si ešte na niečo spomenieš, použi možnosť edit, nie ďalší príspevok.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 12:43 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

čo si,ja už som kupoval s netu toľko veci,napríklad pearl eric singer signature u nás cena približne 22 000,kúpil som cez ebay za 16 000,zildjian čo u nás nikto nedokázal objednať tri mesiace aj po zaplatení zálohy!potom som ho kúpil cez net okamžite a za týždeň som ho mal tu a za dobru cenu,tak sa neboj a kupuj
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
helmet
Usadlík

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 11:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Aky Zildjian?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
=o)boR

Založený: 29 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 29, 2008, 1:07 pm    Predmet: hm.. Odpovedať s citátom

mam troska strach...ze bude mat nejaky blbsi zvuk...alebo..nie je to pravda..ze kazdy bubon ma vlastny zvuk?...vies..troska sa bojim..ze bude horsi..ako ostatne..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
makro
Nováčik

Založený: 06 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:59 pm    Predmet: nie sú veci a veci Odpovedať s citátom

ide o to, že sú veci, ktoré môžeš kúpiť bez obáv, prevažne nemajú nič so zvukom a tie druhé sú o zvuku (tzn, aj tvoj snare) ale zase sériové rady a modely by som neriešil so strachom... pri ručne robených plechoch, alebo drevených vyšších radách by som si dal pozor (vzhľadom na to, že predsa len platíš viac)... osobne som kupoval iba stoličku z cz ale super...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 10:10 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

helmet napísal:
Aky Zildjian?
a custom medium crash 20,no musíš mat úplne jasno čo chceš kupovať ,ale aj tu je dokonca možnosť vrátenia tovaru do 30 dni,no odporúčam sa obrátit na špecializovanú predajňu, nieje nič nenormálne vycestovať do nemecka rakúska alebo madarska kde takéto obchody prevádzkujú a vyskúšať si to priamo tam.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: