Obsah fóra bubenici.com
Hi-hat stojan
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Tak ktorý?
Sonor
17%
 17%  [ 4 ]
Yamaha
17%
 17%  [ 4 ]
Pearl
30%
 30%  [ 7 ]
Tama
21%
 21%  [ 5 ]
Iný...
13%
 13%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 23

Autor Správa
Foo Fighter
Psychopat

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 30, 2008, 8:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslis ze Sonor 400 je zly? navyse nechystam sa do toho urcite investovat viac nez tych 2 500
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 30, 2008, 9:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

400 podla mna staci cez hlavu ved je to paradicka stojan nema chybu...a dat o 2500sk viac len zato ze tam je napisane iron cobra nema vyznam...podla mna hit-hat stojan je len o zvyku na aky si zviknes na takom sa ti bude dobre hrat
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

za 3100 mas dobry stojan mapex 550...idem ho brat aj ja...odkal to si?mozem zobrat dva a mozno vyhaluzim daku zlavu, aspon na postovnom usetrime ked nic ine...zatal je cena 3100...alebo inak ja budem tymto padom predavat moj z rady 350...moc zan chcet nebudem, ma dvojite nohy, je stabilny, pevny, v 100% stave...jedine, co ma na nom stve, ze nema otocne nohy...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
PST
Prisťahovalec

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 6:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dobrý den páni, prosim vas, čo stoji ten hi hat stojan od tamy? ten Cobrový? :D ja mam dvojšlapku Iron Cobra rolling glide.. je to moja laska.. takže fakt krasa... no a ešte by som sa chcel spytat na stojan s boldenom, či jak sa to piše.. proste že šlapku si dam inde ako stojan.. a ten stojan sa pripaja na iny stojan.. chapete proste je tam prevod a šlapka sa da posuvať kam len chceme.... taku by som chcel kupit, ale nova od yamahy stoji 10 litrov.. tolko za to nedam.... ale zase som videl MPD za 3 000, ale zase si nechcem zničit hi-hat.. nekvalitnym stojanom, viete mi čosi poradit? diky
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
za 3100 mas dobry stojan mapex 550...idem ho brat aj ja...odkal to si?mozem zobrat dva a mozno vyhaluzim daku zlavu, aspon na postovnom usetrime ked nic ine...zatal je cena 3100...alebo inak ja budem tymto padom predavat moj z rady 350...moc zan chcet nebudem, ma dvojite nohy, je stabilny, pevny, v 100% stave...jedine, co ma na nom stve, ze nema otocne nohy...

no myslim ze uz som sa rozhodol pre ten sonor, ale diky za ochotu
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 7:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Bowdenovú remote hh od Yamahy vlastnil môj kolega Pavel Plánka, mal problém s niekoľkými prasknutiami lanka za sebou a všeobecne nebol spokojný s funkčnosťou. Viem že ju predával hlboko pod cenu a bol problém sa jej zbaviť...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PST
Prisťahovalec

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 7:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak problem je zbaviť sa aj kvalitnej.. lebo to vela bubenikov nepouživa a nepozna... nevieš ešte o nejakej inej? važne by som ju potreboval..
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 8:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nepoznám, ale určite existuje, výrobcov HW sú mraky.. Skús pogoogliť..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 8:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: ja sa len opytam ci nahodou nevies o nejakych tych Gibraltaroch, ja som to nikde nenasiel a este by som to pozrel (aj ked uz som viac-menej rozhodnuty pre Sonor :)) inak vsetko naj k meninam :)
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...pripajam sa icon_lol.gif
...ff:jako chces, ja to uz zajtra asi zoberem fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďakujem! ;)
Jediné čo poznám je www.gibraltarhardware.com Tam si môžeš urobiť prehľad, vybrať model a potom skúšať shopy, či by Ti to nedoviezli. V Nemecku distribuje Gibraltar aj Sonor, tak Ti môžem zistiť, či by sa to odtiaľ nedalo doviezť (ak nenájdeš internetový shop, kde by sa to dalo objednať priamo).. Mňa už tieto veci nejaký čas nezaujímajú, (hh a snare stand od G. som kupoval v r. '98)takže konkrétne info na CZ/SK dovozcuTi poskytnúť nedokážem.
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja som bol hlavne taky prekvapeny a tak ma zaujalo, ked taky fanda Sonoru ako ty, mi navrhol Gibraltar :) nemusis zistovat nic, zoberem Sonor, tie Gibraltary som chcel viac-menej len pre zaujimavost :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 10:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pozri, ide mi hlavne o odporučenie kvalitnej veci podľa zadaných kritérii s ohľadom na vlastnú skúsenosť. Nemám problém doporučiť hocikomu akúkoľvek značku o kt. som presvedčený z vlastnej skúsenosti že "funguje".. a už vôbec nechcem niekomu niečo vnucovať. Som síce Sonor freak, ale niesom zaslepený a rád skúšam všetko čo sa dá..Gibraltar HW som mal a bol som spokojný. Ak by si napísal, že máš 7litrov na hh stand, dal by som Ti tip na 600series.. :) ;)
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

gibraltar maju aj v cechach v nejakom obchode s bicimi gratch sa mi nieco mari

edit Sehnsucht:z bicimy>s bicimi
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: to nemala byt kritika odo mna, nemyslel som to tak, ze by si nieco vnucoval :) len ma to trochu prekvapilo toť vsjo :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 11:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2FF: Buď v poho, ja som na ten Tvoj príspevok nereagoval ako na "kritiku", ani som ho tak nevnímal.. len som objasnil dôvody odporúčania inej značky.. :)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 11:29 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

mám jeden sonor hit hat stojan navyše ale nepravom,nepoužívam ho,dostal som ho od usporiadateľa morden festu 2006,majiteľa hladam aj touto formou,ak niekomu chyba od toho festáku,je u mňa
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na: