Obsah fóra bubenici.com

Hrate aj na iny nastroj ?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
zarny1
Usadlík

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: septembra 25, 2008, 10:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja viem nieco aj na gitare, aj na base :D, na oboch som hral zo rok-dva
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: septembra 25, 2008, 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja na akustike hram nejakych sest rockov...klavir ma velmo taha odmalicka, no najdolezitejsi nastroj pre mna je moj hlas a bicie(na to som prisla nejak pred rokom a potom som aj cela hrat a nemala som de a potom to doslo za mnou a mam bicie na ktorych nemam kedy hrat lebo...a to je jedno) a cil chodim na djembe a nekedy som hrala trochen na flaute a mam rada aj perkusie....ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela...a za to idem si za tym byt multi instrumentalista ale necem byt vo vsetkom zasik iba priemerna v bicich a v speve ne....no nic trochu moc pisem co uz icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
DeFeKt
Nováčik

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: septembra 26, 2008, 7:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja viem na gitare Seven nation army od White Stripes a tym to hasne icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
dreddEY
Usadlík

Založený: 03 Aug 2008

PríspevokZaslal: septembra 27, 2008, 10:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

v medickej som sa pod vplyvom alkoholu ucil nothing else matters, mozno to este viem icon_lol.gif
inak mi to este ide na nervoch okolia.. icon_cool.gif
Návrat hore
Mate-j
Prieskumník

Založený: 07 Júl 2008

PríspevokZaslal: septembra 30, 2008, 12:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja som hral 5 rokov na klavír a tiež viem aj zahrať začiatok Nothing else matters na gitare, ale teraz makám už len na bubnoch :-)
Návrat hore
Riszo
Prieskumník

Založený: 03 Nov 2008

PríspevokZaslal: novembra 3, 2008, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jasne ja sa pokusam hrat skoro na setko ked je sanca
Návrat hore
johny007
Nováčik

Založený: 30 Aug 2007

PríspevokZaslal: novembra 3, 2008, 9:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

okrem bicich viem plynulo hrat na gitare (elektrickej aj akustickej), klaviri. bongach, a trochu na xylofone:P (kedysi bola aj flauta ale ta ma nebavila) Ale neskor ked budu penaze sa cem zacat ucit aj na husle:)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ricardo447
Usadlík

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: novembra 10, 2008, 10:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nieakym sposobom dokazem prepinat na gitare asi desat akordov......na base viem urobit ze C D E F G A H C a nehram to na jednej strune icon_mrgreen.gif .....a na klaviri viem intro z Coldplay - Clock a Max Payna(to viem aj na gitare) icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Návrat hore
chladnepivko
Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008

PríspevokZaslal: novembra 11, 2008, 6:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja som hraval 10rokov na klaviri, ale nutenym ucenim kalsiky som dostal odpor. obcas hram na djembe.

a este triangel a tamburinu icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 11, 2008, 7:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

7Monixa7 napísal:
ja na akustike hram nejakych sest rockov...klavir ma velmo taha odmalicka, no najdolezitejsi nastroj pre mna je moj hlas a bicie(na to som prisla nejak pred rokom a potom som aj cela hrat a nemala som de a potom to doslo za mnou a mam bicie na ktorych nemam kedy hrat lebo...a to je jedno) a cil chodim na djembe a nekedy som hrala trochen na flaute a mam rada aj perkusie....ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela...a za to idem si za tym byt multi instrumentalista ale necem byt vo vsetkom zasik iba priemerna v bicich a v speve ne....no nic trochu moc pisem co uz icon_cheesygrin.gif
to striedanie je naco komu dobre celkovo nemam rad multiinstrumentalistov ja radsej jeden nastroj a poriadne v pripade bicich este ten klavir na ten chodim aj ale inak je to podla mna zbytocne ...a pritom striedani neverim ze kazdy z muzikantov odohra svojich 100% na kazdom nastroji
Návrat hore
pejz64
Usadlík

Založený: 30 Jan 2008

PríspevokZaslal: novembra 11, 2008, 9:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

7Monixa7 napísal:
ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela...a za to idem si za tym byt multi instrumentalista ale necem byt vo vsetkom zasik iba priemerna v bicich a v speve ne....

toto sme kedysi davno (1993-96) robili a tak aj nahravali. Ale nikdy sme s tym nasim rachotom nekoncertovali. A sak sme nevedeli nikto na nic hrat...
A potom neskor v inej kapele sme si zvykli na skuskach menit nastroje, to uz sme daco vedeli zahrat, ale nas to preslo.
Ja viem zabrnkat daco na spanielke a na base, ale na elektrike hram velmi necisto.
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: novembra 11, 2008, 9:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja sa momentalne niekedy vo volnom case ucim na gitarke .. nejake akordy ,atd .. .viem uz hrat aj nejake pesnicky (vybrnkavacky este nwm) ....
Návrat hore
GenHo

Založený: 07 Okt 2008

PríspevokZaslal: novembra 11, 2008, 9:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja bicie nemam icon_cry.gif,takze mi ostava len ten muzejny elektricky kus so 6 strunami,co mame doma...ale ta kuscok viem daco zahrat,napr. od slizoch Matelko,taktiez od white stripes seven nation army,gorilaz feel good inc. to na base jak sa tam hra,ale prve co som vedel,bolo KYM STUPA DYM,to som raz aj verejne hral na namesti v Kosiciach na gitare jedneho bezdaka... icon_cheesygrin.gif.Ale najradsej si zahram na ucebniciach(palicky mam),ved take strojnicke tabulky maju paradny zvuk(SPŠkari vedia o com tocim-pilgrim,gu-100).
Návrat hore
juska
Prieskumník

Založený: 31 Okt 2007

PríspevokZaslal: novembra 11, 2008, 10:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ked uz je takato tema tak prispejem icon_cheesygrin.gif
taaakzeee... v prvom sa okoloo 10 rokov venujem hre na akordeone, rok hram na pozóne(sexy truba:D) a sem tam brnknem po gitare... a samozrejme 1 rok hram na mojich bicich od firmy ....... AMATI........ ale nestazujem sa icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: novembra 12, 2008, 8:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

7Monixa7 napísal:
ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela..

My tak teraz hrávame In bloom od Nirvany. Ja na base, basák na gitare a gitarista na bicích. Ale moc sa to nedá počúvať icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 12, 2008, 11:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
to striedanie je naco komu dobre celkovo nemam rad multiinstrumentalistov ja radsej jeden nastroj a poriadne v pripade bicich este ten klavir na ten chodim aj ale inak je to podla mna zbytocne ...a pritom striedani neverim ze kazdy z muzikantov odohra svojich 100% na kazdom nastroji

tohto sa tiez bojim ze nebudem v nicom na 100% ale je to skor o tom ze jeden cas som sa venovala tomu a inokedy zase inemu, momentalne najviac cvicim na klaviri...a ide tu aj o to ze ma bavi to "ziskavanie zrucnosti", mozno je to blbost ale mam pocit ze mi to rozvija fantaziu a napady. Urcite nezahram 100% na kazdom nastroji, skor si hladam ten na jeden na ktorom mi to na 100% pojde a to bude asi spev raz. Lebo to ma bavi uplne najviac. Na bicie a ten zapal hrania v ich uz aj zabudam ked nemam moznosti hrat icon_cry.gif
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 12, 2008, 11:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:

My tak teraz hrávame In bloom od Nirvany. Ja na base, basák na gitare a gitarista na bicích. Ale moc sa to nedá počúvať icon_cheesygrin.gif

treba cvicit cvicit cvicit icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: novembra 12, 2008, 11:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

juska napísal:
ked uz je takato tema tak prispejem icon_cheesygrin.gif
taaakzeee... v prvom sa okoloo 10 rokov venujem hre na akordeone, rok hram na pozóne(sexy truba:D) a sem tam brnknem po gitare... a samozrejme 1 rok hram na mojich bicich od firmi ....... AMATI........ ale nestazujem sa icon_cheesygrin.gif

nebol si nahodu kuknut na dychfeste v tvrdosine,abo v namestove ??? (bolo to v auguste) .... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
leadzeppelin

Založený: 24 Okt 2008

PríspevokZaslal: novembra 12, 2008, 11:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom

uz od 5 rokov som stale sinvala len o bicich, takze bolo jasne, ze skov ci neskov sa k nim dostanem, ale kedze to bolo viac neskor ako skor, tak som zatial stravila 10 rokov ucenim sa hry na gitaru. hrat viem viac klasiku, aj ked viem aj niekolko akordov a cas od casu sa pustim do ucenia sa nejakej z mojich oblubenych piesni :)
Návrat hore
pilgrim
Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: novembra 12, 2008, 8:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja si obcas na skuske zabrnakm trosku na gitrare alebo base, viam akurat dva riffy z brave new world od iron maiden, kusok z bary-kabat a na baase viem celu pesnicku- saman od kabatu- primitivna vec ale dobre sa to pocuva :DD a este ked som mal raz doma basu, som len tak brnkal co prislo, potom som sa posnazil a vznikol nakoniec zaklad pre jednu nasu pesnicku a gitaristi ma pochvalili ze to je celkom v poho a ze na tom zamakaju a bude z toho song... icon_eek.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: