| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
zarny1 Usadlík
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 132
|
Zaslal: septembra 25, 2008, 10:36 pm Predmet: |
|
|
| ja viem nieco aj na gitare, aj na base :D, na oboch som hral zo rok-dva |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 136
|
Zaslal: septembra 25, 2008, 10:45 pm Predmet: |
|
|
ja na akustike hram nejakych sest rockov...klavir ma velmo taha odmalicka, no najdolezitejsi nastroj pre mna je moj hlas a bicie(na to som prisla nejak pred rokom a potom som aj cela hrat a nemala som de a potom to doslo za mnou a mam bicie na ktorych nemam kedy hrat lebo...a to je jedno) a cil chodim na djembe a nekedy som hrala trochen na flaute a mam rada aj perkusie....ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela...a za to idem si za tym byt multi instrumentalista ale necem byt vo vsetkom zasik iba priemerna v bicich a v speve ne....no nic trochu moc pisem co uz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeKt Nováčik

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 44 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: septembra 26, 2008, 7:30 am Predmet: |
|
|
ja viem na gitare Seven nation army od White Stripes a tym to hasne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 189 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: septembra 27, 2008, 10:36 am Predmet: |
|
|
v medickej som sa pod vplyvom alkoholu ucil nothing else matters, mozno to este viem
inak mi to este ide na nervoch okolia..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mate-j Prieskumník

Založený: 07 Júl 2008 Príspevky: 22
|
Zaslal: septembra 30, 2008, 12:37 pm Predmet: |
|
|
| No ja som hral 5 rokov na klavír a tiež viem aj zahrať začiatok Nothing else matters na gitare, ale teraz makám už len na bubnoch :-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riszo Prieskumník
Založený: 03 Nov 2008 Príspevky: 13 Bydlisko: Zilina
|
Zaslal: novembra 3, 2008, 8:21 pm Predmet: |
|
|
| jasne ja sa pokusam hrat skoro na setko ked je sanca |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny007 Nováčik
Založený: 30 Aug 2007 Príspevky: 29 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: novembra 3, 2008, 9:18 pm Predmet: |
|
|
| okrem bicich viem plynulo hrat na gitare (elektrickej aj akustickej), klaviri. bongach, a trochu na xylofone:P (kedysi bola aj flauta ale ta ma nebavila) Ale neskor ked budu penaze sa cem zacat ucit aj na husle:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 105 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: novembra 10, 2008, 10:41 pm Predmet: |
|
|
nieakym sposobom dokazem prepinat na gitare asi desat akordov......na base viem urobit ze C D E F G A H C a nehram to na jednej strune .....a na klaviri viem intro z Coldplay - Clock a Max Payna(to viem aj na gitare)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 86 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 6:55 pm Predmet: |
|
|
no ja som hraval 10rokov na klaviri, ale nutenym ucenim kalsiky som dostal odpor. obcas hram na djembe.
a este triangel a tamburinu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 465 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 7:53 pm Predmet: |
|
|
| 7Monixa7 napísal: | ja na akustike hram nejakych sest rockov...klavir ma velmo taha odmalicka, no najdolezitejsi nastroj pre mna je moj hlas a bicie(na to som prisla nejak pred rokom a potom som aj cela hrat a nemala som de a potom to doslo za mnou a mam bicie na ktorych nemam kedy hrat lebo...a to je jedno) a cil chodim na djembe a nekedy som hrala trochen na flaute a mam rada aj perkusie....ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela...a za to idem si za tym byt multi instrumentalista ale necem byt vo vsetkom zasik iba priemerna v bicich a v speve ne....no nic trochu moc pisem co uz  | to striedanie je naco komu dobre celkovo nemam rad multiinstrumentalistov ja radsej jeden nastroj a poriadne v pripade bicich este ten klavir na ten chodim aj ale inak je to podla mna zbytocne ...a pritom striedani neverim ze kazdy z muzikantov odohra svojich 100% na kazdom nastroji |
|
| Návrat hore |
|
 |
pejz64 Usadlík

Založený: 30 Jan 2008 Príspevky: 124 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 9:05 pm Predmet: |
|
|
| 7Monixa7 napísal: | | ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela...a za to idem si za tym byt multi instrumentalista ale necem byt vo vsetkom zasik iba priemerna v bicich a v speve ne.... |
toto sme kedysi davno (1993-96) robili a tak aj nahravali. Ale nikdy sme s tym nasim rachotom nekoncertovali. A sak sme nevedeli nikto na nic hrat...
A potom neskor v inej kapele sme si zvykli na skuskach menit nastroje, to uz sme daco vedeli zahrat, ale nas to preslo.
Ja viem zabrnkat daco na spanielke a na base, ale na elektrike hram velmi necisto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 9:10 pm Predmet: |
|
|
| ja sa momentalne niekedy vo volnom case ucim na gitarke .. nejake akordy ,atd .. .viem uz hrat aj nejake pesnicky (vybrnkavacky este nwm) .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GenHo

Založený: 07 Okt 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 9:33 pm Predmet: |
|
|
no ja bicie nemam ,takze mi ostava len ten muzejny elektricky kus so 6 strunami,co mame doma...ale ta kuscok viem daco zahrat,napr. od slizoch Matelko,taktiez od white stripes seven nation army,gorilaz feel good inc. to na base jak sa tam hra,ale prve co som vedel,bolo KYM STUPA DYM,to som raz aj verejne hral na namesti v Kosiciach na gitare jedneho bezdaka... .Ale najradsej si zahram na ucebniciach(palicky mam),ved take strojnicke tabulky maju paradny zvuk(SPŠkari vedia o com tocim-pilgrim,gu-100). |
|
| Návrat hore |
|
 |
juska Prieskumník

Založený: 31 Okt 2007 Príspevky: 21 Bydlisko: orava
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 10:17 pm Predmet: |
|
|
ked uz je takato tema tak prispejem
taaakzeee... v prvom sa okoloo 10 rokov venujem hre na akordeone, rok hram na pozóne(sexy truba:D) a sem tam brnknem po gitare... a samozrejme 1 rok hram na mojich bicich od firmy ....... AMATI........ ale nestazujem sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 462 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: novembra 12, 2008, 8:39 am Predmet: |
|
|
| 7Monixa7 napísal: | | ja proste cem si splnit sen: kapela kde sa hraci striedaju pri kazdom songu na nastrojoch....to by som moc cela.. |
My tak teraz hrávame In bloom od Nirvany. Ja na base, basák na gitare a gitarista na bicích. Ale moc sa to nedá počúvať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: novembra 12, 2008, 11:00 am Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | to striedanie je naco komu dobre celkovo nemam rad multiinstrumentalistov ja radsej jeden nastroj a poriadne v pripade bicich este ten klavir na ten chodim aj ale inak je to podla mna zbytocne ...a pritom striedani neverim ze kazdy z muzikantov odohra svojich 100% na kazdom nastroji |
tohto sa tiez bojim ze nebudem v nicom na 100% ale je to skor o tom ze jeden cas som sa venovala tomu a inokedy zase inemu, momentalne najviac cvicim na klaviri...a ide tu aj o to ze ma bavi to "ziskavanie zrucnosti", mozno je to blbost ale mam pocit ze mi to rozvija fantaziu a napady. Urcite nezahram 100% na kazdom nastroji, skor si hladam ten na jeden na ktorom mi to na 100% pojde a to bude asi spev raz. Lebo to ma bavi uplne najviac. Na bicie a ten zapal hrania v ich uz aj zabudam ked nemam moznosti hrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

|
Zaslal: novembra 12, 2008, 11:00 am Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: |
My tak teraz hrávame In bloom od Nirvany. Ja na base, basák na gitare a gitarista na bicích. Ale moc sa to nedá počúvať  |
treba cvicit cvicit cvicit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: novembra 12, 2008, 11:09 am Predmet: |
|
|
| juska napísal: | ked uz je takato tema tak prispejem
taaakzeee... v prvom sa okoloo 10 rokov venujem hre na akordeone, rok hram na pozóne(sexy truba:D) a sem tam brnknem po gitare... a samozrejme 1 rok hram na mojich bicich od firmi ....... AMATI........ ale nestazujem sa  |
nebol si nahodu kuknut na dychfeste v tvrdosine,abo v namestove ??? (bolo to v auguste) ....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
leadzeppelin
Založený: 24 Okt 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Kremnicaaa :D
|
Zaslal: novembra 12, 2008, 11:20 am Predmet: |
|
|
| uz od 5 rokov som stale sinvala len o bicich, takze bolo jasne, ze skov ci neskov sa k nim dostanem, ale kedze to bolo viac neskor ako skor, tak som zatial stravila 10 rokov ucenim sa hry na gitaru. hrat viem viac klasiku, aj ked viem aj niekolko akordov a cas od casu sa pustim do ucenia sa nejakej z mojich oblubenych piesni :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: novembra 12, 2008, 8:42 pm Predmet: |
|
|
ja si obcas na skuske zabrnakm trosku na gitrare alebo base, viam akurat dva riffy z brave new world od iron maiden, kusok z bary-kabat a na baase viem celu pesnicku- saman od kabatu- primitivna vec ale dobre sa to pocuva :DD a este ked som mal raz doma basu, som len tak brnkal co prislo, potom som sa posnazil a vznikol nakoniec zaklad pre jednu nasu pesnicku a gitaristi ma pochvalili ze to je celkom v poho a ze na tom zamakaju a bude z toho song...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|