| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 2:32 pm Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | Rob ako vies ale podla mna tie stage customi su prehnane peniaze. |
moze si kupit aj nejake hrane za 20 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 170 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 9:44 pm Predmet: |
|
|
| trebars take pearly aj s cinelami |
|
| Návrat hore |
|
 |
viki Prieskumník
Založený: 03 Apr 2008 Príspevky: 19
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 9:15 am Predmet: |
|
|
no uz som tu nakupnu dilemu doriesil a kupil som yamaha gigmaker. pisal som ze kupim stage custom ale peniaze na to niesu. a som rad ze som kupil tieto o polovicu lacnejsie. teda aspon u nas. na zapade som videl gigmaker v rovnakej cene ako tu no stage custom bezne ze 25000 pricom u nas bezne 35000. tak to tej cenovej politike moc nerozumiem.
no ani 25000 som si teraz nemohol dovolit, GM stali 14000.
som nimi nadseny, to je iny stroj oproti tomu co pouzivam u kamosa v pivnici. tie mechaniky, hladke, silne, presné, nadhera co i len sa na to divat. clovek ma az chut sa o to starat len co sa na to pozrie. pravidelne cistit.
urcite dam za pravdu tym co pisali na fore ze dnesne nizsie triedy znamych znaciek su na ovela vyssej urovni ako mnohe ine bicie.
aj u samotnej yamahy to co teraz ponuka gigmaker je urcite na ovela vyssej urovni nez najlacnejsia yamaha sada pred 10 rokmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 110 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 11:06 am Predmet: |
|
|
| viki napísal: | no uz som tu nakupnu dilemu doriesil a kupil som yamaha gigmaker. pisal som ze kupim stage custom ale peniaze na to niesu. a som rad ze som kupil tieto o polovicu lacnejsie. teda aspon u nas. na zapade som videl gigmaker v rovnakej cene ako tu no stage custom bezne ze 25000 pricom u nas bezne 35000. tak to tej cenovej politike moc nerozumiem.
no ani 25000 som si teraz nemohol dovolit, GM stali 14000.
som nimi nadseny, to je iny stroj oproti tomu co pouzivam u kamosa v pivnici. tie mechaniky, hladke, silne, presné, nadhera co i len sa na to divat. clovek ma az chut sa o to starat len co sa na to pozrie. pravidelne cistit.
urcite dam za pravdu tym co pisali na fore ze dnesne nizsie triedy znamych znaciek su na ovela vyssej urovni ako mnohe ine bicie.
aj u samotnej yamahy to co teraz ponuka gigmaker je urcite na ovela vyssej urovni nez najlacnejsia yamaha sada pred 10 rokmi. |
ja som mal pred nedavnom (mesiac dozadu) ece jamaha YD series...a to bola v tom case, ked so ich kupoval (2001) najnizsia rada jamach...a ta stala aj nejaku korunku veru...ale porovnat terajsiu radu giga ci jak a vtedajsimi nizsimi radami...no newem newem odkial si zobral taku milnu nfo...newem preco sa kazdy mlady buben vrha hned na znacku (tu je to jamaha, ale co je horsie, existuju tu aj ine firmy a to uz je no comment) a za kazdu cenu chce nove...viem nove je nove, ale tu sa hlavne jedna o kvalitu...radsej nejake jazdene starsie, ako novsie najnizsia trieda...to nie su bicie...mozno sa tak tvaria, ale sak kazdopadne na to prides casom...na stopro...ja som tie moje yd predal za 13t a kazdy sa dival, ze co tak vela...nuz preto lebo to hra a je na to spolah...aj tak je tych 13t riadne pod cenu, ale tak potreboval som rychle prachy na mapexy ...asik tolko som scel...len na margo toho tvojho isteho vyjadrenia...aloha =) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 2:22 pm Predmet: |
|
|
...nie kazdy, ja som vravel, ze je 13 malo, zial, trh pravi inac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 115
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 6:55 pm Predmet: NEW GEAR |
|
|
Tak pred par dnami som si kupil YAMAHA STAGE CUSTOM ADVANTAGE, este tu staru dobru verziu, s dizajnom ako na drahsich seriach[/img]\
vsetko ostatne mi zostalo po Pearloch, 3x sibenica a 1x rovny, a 1x yamaha sibenica, stredna trieda zeleza :), bicie su o rozmeroch 22x17,10,12,14 a moj oblubeny rytmicak ADAM, ktory fakt HRA!!! az som bl prekvapeny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 690 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 7:01 pm Predmet: Re: NEW GEAR |
|
|
| zarny1 napísal: | | Tak pred par dnami som si kupil YAMAHA STAGE CUSTOM ADVANTAGE, este tu staru dobru verziu, s dizajnom ako na drahsich seriach |
a pochval sa, aky borec mal tie yamahy predtym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 7:29 pm Predmet: |
|
|
| hi brndo, no ako clovek z LM urcite budes vediet, ze Juro Rasi ;), dobry chlap |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 690 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 7:53 pm Predmet: |
|
|
| ved praveze ja viem :) ale aj ostatni nech zlozia klobuky z hlav. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 8:01 pm Predmet: |
|
|
| no ty sa unho tiez ucis? alebo len poznas? :) nebol si na tom koncerte bubenickom co mali v sale v ZUS? minulu stredu tusim |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 561
|
Zaslal: Máj 15, 2008, 6:36 am Predmet: |
|
|
| krasne SC "! priamo by som povedal klasika! )) ale nerobte OT.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
|
Zaslal: Máj 15, 2008, 5:26 pm Predmet: |
|
|
| tento mesiac si to doplnim o 17" crash, novy hihat a splash 10",12", dufam ze mi vydaju financie :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumer66 Nováčik

Založený: 20 Jún 2008 Príspevky: 25 Bydlisko: Brezová pod Bradlom
|
Zaslal: júla 1, 2008, 11:15 am Predmet: |
|
|
| chistam sakupit Yamaha GM2F5-BL je to dobra kupa |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|