| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: januára 30, 2008, 11:34 pm Predmet: budem v telke )) |
|
|
| ...,nieje to koncert...rata sa to ?? ,v piatok u nas v skusobni nataca Olga Zablacka "Na streche" koli mojej momentalnej spolupraci s medializovanym superstaristom - Matom Konradom...,napisem sem kedy sa to bude vysielat... , keby si to chcel nahodou niekto pozriet. Ja sam zrejme budem skor skusat ked sa to bude vysielat... ,ale... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Roberto Prieskumník

Založený: 24 Sep 2007 Príspevky: 24
|
Zaslal: januára 30, 2008, 11:41 pm Predmet: Re: budem v telke )) |
|
|
| bol si už niekedy v televízore ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 887 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 31, 2008, 12:15 am Predmet: negative attitude |
|
|
| MrMetronome napísal: | | ...,nieje to koncert...rata sa to ?? ,v piatok u nas v skusobni nataca Olga Zablacka "Na streche" koli mojej momentalnej spolupraci s medializovanym superstaristom - Matom Konradom...,napisem sem kedy sa to bude vysielat... , keby si to chcel nahodou niekto pozriet. Ja sam zrejme budem skor skusat ked sa to bude vysielat... ,ale... | no to si bohviečo nevyhral myslel som že to bude niečo solídnejšie a nie nejaký Konrad,kto to je?
edit: nejakí>nejaký, jaj |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 31, 2008, 9:57 am Predmet: Re: negative attitude |
|
|
| animal666palermo napísal: | | MrMetronome napísal: | | ...,nieje to koncert...rata sa to ?? ,v piatok u nas v skusobni nataca Olga Zablacka "Na streche" koli mojej momentalnej spolupraci s medializovanym superstaristom - Matom Konradom...,napisem sem kedy sa to bude vysielat... , keby si to chcel nahodou niekto pozriet. Ja sam zrejme budem skor skusat ked sa to bude vysielat... ,ale... | no to si bohviečo nevyhral myslel som že to bude niečo solídnejšie a nie nejaký Konrad,kto to je? |
...aj by som ti vysvetlil, kto to je,ale to by mi dali ban na dva roky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregg Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2008 Príspevky: 55 Bydlisko: spisska nova ves
|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:53 am Predmet: |
|
|
Pindate pindate ale keby prišla ponuka od Konrada neviem kolkí by ste odmietli. Vačší borci od vas hrali s barz akou hávedou. Ja uz som bol tiez v televizore ale to som si pustil vlastné video z koncertu. :-)))))))
Naposledy upravil gregg dňa januára 31, 2008, 4:48 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 31, 2008, 2:40 pm Predmet: |
|
|
| Jhaj , no , som presne predpokladal , ze niektori takto zareaguju..., keby ste dostali taku ponuku ako ja, silno pochybujem , ze by ste odmietli , Otazka nastava skor vo veci, preco take ponuky nedostavate...)) ale to znie ustipacne..., ja hram s 5 roznymi kapelami... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 31, 2008, 3:20 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| gregg napísal: | | Pindate pindate ale keby prišla ponuka od Konrada neviem kolkí by ste odmietli. Vetší borci od vas hrali s barz akou hávedou. Ja uz som bol tiez v televizore ale to som si pustil vlastné video z koncertu. :-))))))) | ja si dovolím odmietnuť nejakého konrada je rýchlo kvasený speváčik,hral som s p.cmorikom asi tak 3roky žiadna šmelina,slušný muzikant ale ani k nemu nepôjdem,mne sa to nepáči tie šuplíkové braky a aj tak to skonči tak že nikomu konrad nezaplatí pripadne almužnu to radšej budem vstavať do práce o piatej,pochybujem že sa mýlim... ale pozrem si to lepšie povedané nahrám si to,v londyne markizu nechytajú  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 31, 2008, 3:30 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | gregg napísal: | | Pindate pindate ale keby prišla ponuka od Konrada neviem kolkí by ste odmietli. Vetší borci od vas hrali s barz akou hávedou. Ja uz som bol tiez v televizore ale to som si pustil vlastné video z koncertu. :-))))))) | ja si dovolím odmietnuť nejakého konrada je rýchlo kvasený speváčik,hral som s p.cmorikom asi tak 3roky žiadna šmelina,slušný muzikant ale ani k nemu nepôjdem,mne sa to nepáči tie šuplíkové braky a aj tak to skonči tak že nikomu konrad nezaplatí pripadne almužnu to radšej budem vstavať do práce o piatej,pochybujem že sa mýlim... ale pozrem si to lepšie povedané nahrám si to,v londyne markizu nechytajú  |
...,no ja radsej nebudem vstavat o piatej do prace...)) ,ale prajem ti vesele vstavanie)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 888 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: januára 31, 2008, 3:51 pm Predmet: |
|
|
| Ste fakt velki sefovia, fandim vam. Preco taketo ponuky nedostavate... na zamyslenie... ja hram v 5 kapelach... aha... ja taketo sufliky brat nemusim, nahram si to, lebo v londyne markizu nechytaju... Super, s Vasou skromnostou a pokorou pojdete urcite daleko a vsetci Vas budu mat radi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregg Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2008 Príspevky: 55 Bydlisko: spisska nova ves
|
Zaslal: januára 31, 2008, 4:44 pm Predmet: |
|
|
| 2Animal: Ani ja nemusím Konrada. Vážim si že hudbu berieš takto vážne ale v takomto prípade môžme povedať ze Emil Fratrik je blbec lebo nahraval pre P.S, Colauita tocil Backstreet Boys,Martin Vajgl hraval dokonca s dychovkou, Oskar Rosza produkoval Martinu Shindlerovu atd.. nevidím na tom nič zlé ani u Konrada nevieme predvídať jeho hudobnu buducnosť možno to nebude taky pruser(aj ked ťažko tomu uverit). Clapik sa chytil šance a popritom može hrať aj s experimentalno elektro art prog rockovou kapelou na ktoru bude chodit 10 intelektualov. Ako je to s platením to neviem posudit pretože sa nepohybujem v superstarovskych kruhoch.Každopadne rešpekt pred ludmi ktori si to razia cestou undergroundu a nedaju sa zlákať svetom prehnitého showbiznisu hraju za náklady a ešte vstávaju do prace na piatu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 888 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: januára 31, 2008, 5:03 pm Predmet: |
|
|
| V pohode... nemusi sa nic vymazavat. Nemam nic proti topicu ani proti tomu, ze hras s Konradom. Tiez by som to vzal (ak by to bolo financne zaujimave). Myslim, ze som dost dobre naznacil co vo mne negativne zarezonovalo a to je cele. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 31, 2008, 5:44 pm Predmet: behemoth 1 |
|
|
| každý sa chce do dostať do kruhov zvaných showdiznis,konrad možno odohrá par koncertov a možno bude top tak rok aj pol a potom bude hrať na plesoch a zoberie si španielku aby nemusel platiť kapelu, bude si brnkať nejaké superstárovské šlágre vlastne obyčajne karaoke a na nejakého bubeníka si ani nespomenie,fakt kamarát,ak o to niekto stoji jeho vec,fratrika sem nemiešajte je to profesionál,zaplatíš a ide aj s konradom,keby robil len svoje projekty a veci no neviem ..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: januára 31, 2008, 10:42 pm Predmet: Re: behemoth 1 |
|
|
| ....,na mna si za rok ani nemusi spomenut... , hviezdy vyhasinaju, hudobnici ostavaju... ,pride dalsia superstar, ktora bude potrebovat rytmicku zlozku, ked nie na koncerty, tak do studia... ,Emil Fratrik nieje jediny bubenik... ,nikto nieje jediny..))...ja som momentalne spokojny so statusom svojej "ziadanosti"....dufam, ze to neznelo tak ako nemalo... snazim sa pisat pokorne... , ale skromny niesom... , podla mna by nikto nemal byt nadmieru skromny... , Do certa ! ved na sebe denno denne makame v skusobniach, zdokonalujeme sa v technike aby sme boli schopni nahravat a performovat co najlepsie, obcas k tomu este aj spievame... zasluzime si dobru ponuku na spolupracu. _moj nazor, ktorym sa riadim... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:03 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| zaslúžime si to to máš pravdu ale skus to vysvetliť nejakému trpákovi v klube ktorý ani nemá potuchy koľko také bicie stoja a koľko sa na nich nacvičíš a potom ti povie že viac ako 5000 ti nedá za produkciu,takže hudbu potom robíš s čistej lásky,navštívil som v pariži jeden klub kde bežne hrali slovenske kapely,nepoznal som ani jednu a to sa pohybujem v takzvanom undergrounde dosť dlho,asi už toho potľapkania po pleci a reči, ste dobrý už mali dosť,chcú viac a možná nechcú robiť sluhov tretotriedny estrádnym umelcom typu konrad,konček,a bez starkého ktorý ako mu nejde karta je v kurze stačia bombové titulky nechodia spolu a zase sa ponuky sypú,no aspoň na čas...dráhy mrmetronom samozrejme držím palce ako kolegovi,ale chcem len naznačiť že takáto sláva je neuprimná |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:20 pm Predmet: |
|
|
| no tak napis termin cem ta vidiet, :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 461 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: januára 31, 2008, 11:53 pm Predmet: |
|
|
MrMetronome
Tému som nezamkol ani nevymazal, vyvýja sa to už dobrým smerom :)
ak nechceš diskusiu k tomu vystúepnu v TV, tak mi napíš diskusiu presunieme do koša a založíš novú iba s info kedy a kde to bude
all
Neviem čo riešite :)
1. Autorovi témy išlo len o oznámenie koncertu resp. ukážky ich kapely.. atď.
2. Určite existujú ľudia, ktorí si môžu dovoliť vyberať s kým chcú hrať a s kým nie. Do ktorej skupiny patríte, nemusíte písať v tejto téme.
3. Možno sa hudba M.Konráda autorovi témy pači a preto hrá s ním ....
4. Svoje pocity k M.Konrádovi v tejto téme vyjadrovať nemusíte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: februára 1, 2008, 12:01 am Predmet: |
|
|
| akoze nechapem naco ste to takto zaplietli,ze kto by nesiel s konradom.MrMetronome zobral kseft pre peniaze,nie preto aby boli kamarati. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 1, 2008, 9:55 am Predmet: |
|
|
| mysho napísal: | MrMetronome
Tému som nezamkol ani nevymazal, vyvýja sa to už dobrým smerom :)
ak nechceš diskusiu k tomu vystúepnu v TV, tak mi napíš diskusiu presunieme do koša a založíš novú iba s info kedy a kde to bude
all
Neviem čo riešite :)
1. Autorovi témy išlo len o oznámenie koncertu resp. ukážky ich kapely.. atď.
2. Určite existujú ľudia, ktorí si môžu dovoliť vyberať s kým chcú hrať a s kým nie. Do ktorej skupiny patríte, nemusíte písať v tejto téme.
3. Možno sa hudba M.Konráda autorovi témy pači a preto hrá s ním ....
4. Svoje pocity k M.Konrádovi v tejto téme vyjadrovať nemusíte. |
Oh tak vdaka... ,Okrem toho vyjadrovat pocity k cloveku ktoreho videli 5 krat vecer na markize je irelevantne... , kedze ho ako cloveka vobec nepoznaju... ,v konecnom dosledku aby som presne definoval "preco" s takymto clovekom hram... ,je to pre nove skusenosti , nove kontakty , nove pracovne ponuky a samozrejme aj koli $ |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 1, 2008, 5:20 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| dobre to urobil šimko,nevykašlal sa na svoju kapelu naopak podporil ju takémuto držím palce,aj cmorik mal slušnú hardrockovu kapelu humana,no nejak na ňu zabudol darmo prachy,prachy,biznis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 1, 2008, 10:18 pm Predmet: |
|
|
| buducu sobotu okolo 18...markiza |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|