| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
OrkiS Nováčik

Založený: 30 Júl 2008 Príspevky: 28 Bydlisko: branč
|
Zaslal: augusta 17, 2008, 3:03 pm Predmet: |
|
|
| kvasha napísal: | Lebo ich má polka dediny a hovoria, že sú dobré . A asi aj preto, lebo nepočul naživo poriadny činel. | pocul som ten tvoj poriadny cinel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 285 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: augusta 17, 2008, 5:36 pm Predmet: |
|
|
| OrkiS napísal: | | kvasha napísal: | Lebo ich má polka dediny a hovoria, že sú dobré . A asi aj preto, lebo nepočul naživo poriadny činel. | pocul som ten tvoj poriadny cinel |
nebite sa chalani ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 136
|
Zaslal: augusta 17, 2008, 5:57 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | javoxy napísal: | | obavam sa, ze amatky sa nedaju dostat na najnizsiu uroven kvalitneho zvuku...akurat tak mozno na najvyssiu uroven nekvalitneho zvuku... |
Z dnešného pohľadu áno... Treba si však uvedomiť, že pred 20timi rokmi bola situácia iná... Do STV kúpili v polovici 80.tych rokov nástroje zo západu za ťažké milióny (bubny Sonor Signature- sú tam dodnes, nevyužité s pôvodnými(!!) blanami, činely Zildjian A´series) a zvuk ktorý liezol z nahrávok sa kvalitatívne moc nelíšil od iných, kt. sa točili na menej kvalitné nástroje. Problém je ten, že po a), ak nevieš hrať, nepomôže Ti ani svätená voda, po b), ak nemáš skúsenosť a nevieš ako ten zvuk z nástroja ladením dostať a zosnímať, urobíš aj zo Signature-ov Amati Kraslice...
Sám som na vytuningované Amati hrával, natočil 2 platne a ak by som Vám nepovedal, že sú to Amatky, povedali by ste (na tú dobu), že to je "ozajstný" nástroj. osobne na Amaty nepoviem krivého slova, až na mechaniku to bol na začiatok slušný nástroj... Dnes by som svojmu dieťaťu kt. začína hrať nekupoval NRG a podobný "level", ale Amatky... Ak s tým človek vie "robiť", dostane z nich aj na dnešnú dobu slušný sound, kt. sa vyrovná bežne dostupnému, novému low-endu do 15-18 tisíc.... |
ja mam amatky a popravde uz som to chcela vzdat lebo sa mi casto nepaci ich zvuk ale uz teraz viem ze je chyba vo mne takze sa budem nadalej snazit dostat z nich aj zo seba to naj..ale velmi dobre si to napisal...len mam dost uz hrozne cinely ake k mojim amatkam kupit? aby ma nevysli majland? |
|
| Návrat hore |
|
 |
javoxy Usadlík
Založený: 27 Feb 2008 Príspevky: 110 Bydlisko: Dolný Kubín
|
Zaslal: augusta 17, 2008, 6:17 pm Predmet: |
|
|
| 7Monixa7 napísal: |
ja mam amatky a popravde uz som to chcela vzdat lebo sa mi casto nepaci ich zvuk ale uz teraz viem ze je chyba vo mne takze sa budem nadalej snazit dostat z nich aj zo seba to naj..ale velmi dobre si to napisal...len mam dost uz hrozne cinely ake k mojim amatkam kupit? aby ma nevysli majland? |
ak nemas moc velky rozpocet, tak radsej popozeraj nejake starsie po bazaroch... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: augusta 17, 2008, 9:36 pm Predmet: |
|
|
| OrkiS napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | Orkis prosim ta vysvetli mi preco chces paiste 101?
Vazne by ma seriozne zaujimali tvoje dovody.... | ale co je do teba toho?neda sa sem dat zvuk tvojich cinelov?som taky zvedavy na tvoje svetove cinely. |
Tak sry ze som sa spytal. Cinely mam na ceste. Pridu behom tohoto tyzdna. S radostou sem nejako dostanem ukazku.
Budes pocut poriadny cinel |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 314 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: augusta 17, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
| OrkiS napísal: | | kvasha napísal: | Lebo ich má polka dediny a hovoria, že sú dobré . A asi aj preto, lebo nepočul naživo poriadny činel. | pocul som ten tvoj poriadny cinel |
A ak sa môžem spýtať, aký to bol? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 465 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: augusta 18, 2008, 12:14 pm Predmet: |
|
|
| orkis sice niesom moderator ale tvoje prispevky mi trhaju srdce ....myslim ze si zaciatocnik aj ked sa ti zdaju paiste 101 bombove plechy raz zistis ze mozno niesu az take pekove a je aj nieco lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: augusta 18, 2008, 3:37 pm Predmet: |
|
|
aj mne, ale necham ho nech sa este prejavi...ak sa tu vobec ukaze
Sry za OT |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 131 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: augusta 18, 2008, 9:48 pm Predmet: |
|
|
| moja otázka moc nepatrí do tejto témy...ale sa tu dosť hovorilo o opravách..a tak..........chcel by som sa spýtať......keďže moje bicie sú staršie tak už sa da na nich nájsť kde tu nejaky ten malý či veľky škrábanec.......rozmýšlal som nad tim že by som ich dako prestriekal..proste nafarbil.........čim by ste mi do poručili??je nato nejaký špecialna farba alebo tak nejak?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 191 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: augusta 18, 2008, 11:00 pm Predmet: |
|
|
| ja by som to mozno radsej zatmelil/zavoskoval ale nemam s tym prakticke skusenosti, kazdopadne natierat bicie na novo mi pride dost narocne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: augusta 19, 2008, 12:19 am Predmet: |
|
|
je to dost narocne....treba dat prec vsetok HW, obalit interier aby sa nezafarbil. Odmastit a pomalicky nanasat po tenkych vrstvach aby farba nestekala. Urobit aspon 2 vrstvy a potom 2 priehladneho laku....
Nie je to ani jednoduche, ani rychle a stoji to dost penazi |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 141 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: augusta 20, 2008, 12:05 am Predmet: |
|
|
| Ja by som sa do toho kludne pustil.. ale nie pre to, že mam zle bicie a potrebujem aby vypadali pekne.. ale pre to, že ma bavi sa s takymi prkotinami babrat... proste som minule rozmyšlal, že dam inzerat, že chcem stare amatky bud zadarmo, alebo za malo penazi (v hroznom stave) na to aby som ich dal dokopy a potom sa z nich chvilu vytešoval, že ako som ich pekne spravil, ak sa mi to teda podari.. a potom by som ich za 500sk strelil volakemu začiatočnikovi, že na.. hraj sa :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin111111 Prisťahovalec
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 79 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: augusta 25, 2008, 1:35 am Predmet: |
|
|
| no, ja osobne s farbenim a lakovaim nemam ziadne skusenosti. Vie tu niekto dat kontakt na nejakeho zrucneho cloveka v tomto obore, co sa stym zaobera? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 131 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: augusta 25, 2008, 11:07 am Predmet: |
|
|
Dajú sa z nich urobiť skvelé bicie : AMATkI maju ale jednu veľku nevýhodu... keď im nesadne miestnosť, môžete ladiť koľko chcete aj tak to bude nanič. Proste majú zlé prispôsobivé vlastnosti. Pre dobrý zvuk na koncerte ich treba ozvučiť.
Prikladám fotky moji vytuningovaných AMATI :
len škoda že k tomu druhému kopáku nemám pedál ...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
pejz64 Usadlík

Založený: 30 Jan 2008 Príspevky: 124 Bydlisko: Považská Bystrica
|
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 141 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: augusta 25, 2008, 11:09 pm Predmet: |
|
|
| už su tam neni :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: augusta 29, 2008, 10:47 am Predmet: |
|
|
Tie "Amati za litr" boli dobré. Škoda že sa už predali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dado Prieskumník
Založený: 07 Jan 2008 Príspevky: 12 Bydlisko: Šaľa
|
Zaslal: augusta 30, 2008, 6:08 pm Predmet: |
|
|
| No aj ja som troška popracoval na mojích amatkách. Nenisú síce ešte hotové, ale vyzerajú lepšie jak pred tým nie? Ešte niaký lak a bude to v poho. Ale hlavne že hrajú lepšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: augusta 30, 2008, 8:44 pm Predmet: |
|
|
| nechcem ťa uraziť, ale "pred" sa mi páčili viac než "po" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Usadlík

|
Zaslal: augusta 30, 2008, 8:47 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | nechcem ťa uraziť, ale "pred" sa mi páčili viac než "po" |
To je otázka vkusu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|