| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Dzaaro Usadlík
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 164 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 11:52 pm Predmet: |
|
|
martin zajtra to poratam, kolko som do toho tuningu dal penazi, zatial posielam foto. Ako som uz vravel su nedokoncene. Narychlo so to nejak rozlozil a pofotil, su trochu zaprasene, ale na cistenie som nemal cas.
cela sada...zatial bez snareu, na fotenie som k nej dal yamaha stage custom snare...zatial aj bez rezonancnych blan...
mighty bassdrum, musle na prednu stranu musim namontovat a sroby a haky na rafik este najprv zohnat
detail na 16" floor...zblizka vidno, ze to nie je uplne profi praca, ale z dialky 1,5metra je to super
snare este caka na kompletizaciu
este raz snare
12" tom som dal zrezat na priblizne 5" hlbku a bude z neho sopranino snare, ale ten este nema spravenu ani povrchovu upravu...mozno ho necham taky prirodny a len ho nalakujem transparentnym nitrolakom, nakolko v tomto pripade je drevo v dobrom stave aj po vizualnej stranke...
btw> newspaper custom finish is TM registered by dzaaro, protected by inernational laws  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2231 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 10:12 am Predmet: |
|
|
| Ten novinový image je značne unikátny |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin111111 Nováčik
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 35
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 11:05 am Predmet: |
|
|
| no, pekna pracicka .. :) a naozaj to je asi unikat. Este som nevidel take. Ten tom tom co si zrezal je tiez amati? .. Lebo naozaj vyzera pekne ten povrch. Ma to taky drevovy feeling :) ostatne casti neboli v takom stave? Sam som zvedavy na tie moje :) . Len este sa musim dopracovat k tomu, ake farby pouzit a aky lak a pripadne tmel, taky aby to bolo odolne voci vybraciam a nepopukalo to. Ja chcem urobit take daco ako bolo na sfere. Taky fade medzi farbami /odtienmi. On tam mal take zelene bicie .. mozno si to zahliadol niekedy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 3:25 pm Predmet: |
|
|
| keby si mi nepovedal ze je to novinovy finish tak si tam tie noviny ani nevsimnem:D neni to moc vidiet podla mna |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 24, 2008, 3:40 pm Predmet: |
|
|
| Ale je to origoš a ja tú úpravu maximálne chválim, také amati som ešte nevidel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 227 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: apríla 24, 2008, 10:59 pm Predmet: |
|
|
| Ten na sfére s tými zelenými ich má fakt dobré. Ale to asi bolo dosť ťažké spraviť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 279 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 10:03 am Predmet: |
|
|
nádherná práca... vyzerajú teraz výborne len málo ľudom by sa chcelo púšťať do opravy amatiek - ale v tvojom prípade to stálo za to... |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin111111 Nováčik
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 12:10 pm Predmet: |
|
|
| Ja som sa pytal zopar ludi co sa s takym zaoberaju ze ako taky fade efekt dosiahnut (ako co ma ten na sfere tie zelene). Tak som sa dozvedel ze to nie je az taka velka veda. Staci ak vies aku farbu, lak mas pouzit a odniekadial si zohnat striekaciu pistol. :) .Som sa rozhodol ze aj ja sa d takeho niecoho pustim teda. :) Tak ak by mi niekto vedel napisat ze ake druhy lakov, farieb, popripade tmelu su dobre na bicie ( hlavne aby boli odolne voci rezonacii) aby mi to nepopraskalo, tak budem len vdacny :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 12:25 pm Predmet: |
|
|
No, ja som zatial z viacerych zdrojov zistil /mimo inych aj od p.Honajzera, ktory preraba bicie v Drumcentre v Cechach/, ze na bicie je fajn nitrocelulozovy lak, tym som aj nalakoval tieto moje amatle. co sa tyka farieb to neviem ja som to moril obycajnym liehovym moridlom na drevo, tmelil som drevotmelom, predava sa to v farbach lakoch je to taky prasok co rozriedis acetonom/tusim to bol aceton/. Btw potom treba dobre vetrat, ja som sa parkrat pri lakovani festne sfetoval. 2FF> no mas pravdu, z dialky tie noviny moc nevidno, najlepsie to vyzera tak z 1.5metrovej vzdialenosti nazivo. 2Nightwolf> Daj pls link na tie bubny, o ktorych hovoris /na sfere, ci kde si to videl/, chcel by som vidiet. 2martin> este furt som sa nedokopal poratat ceny tych chemii vstkych, ale dnes sa skusim hecnut. No a ten zrezany tom je tiez amati, ale to je asi jeden z mala, ktory vyzera dobre bez folie...oni sa pri vyrobe moc nesrali s tym, ako to pod tou foliou vyzera a tie ostatne boli donicene este aj tym, ze folie boli polopoodlepovane a viackrat sa ich ich predosli majitelia snazili prilepit a nafarbit kadejakymi farbami na plast....takze korpusy boli na niektrych miestach pofarbene a nepodarilo sa mi to odstranit uplne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 393
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 3:40 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | No, ja som zatial z viacerych zdrojov zistil /mimo inych aj od p.Honajzera, ktory preraba bicie v Drumcentre v Cechach/, ze na bicie je fajn nitrocelulozovy lak, tym som aj nalakoval tieto moje amatle. co sa tyka farieb to neviem ja som to moril obycajnym liehovym moridlom na drevo, tmelil som drevotmelom, predava sa to v farbach lakoch je to taky prasok co rozriedis acetonom/tusim to bol aceton/. Btw potom treba dobre vetrat, ja som sa parkrat pri lakovani festne sfetoval. 2FF> no mas pravdu, z dialky tie noviny moc nevidno, najlepsie to vyzera tak z 1.5metrovej vzdialenosti nazivo. 2Nightwolf> Daj pls link na tie bubny, o ktorych hovoris /na sfere, ci kde si to videl/, chcel by som vidiet. 2martin> este furt som sa nedokopal poratat ceny tych chemii vstkych, ale dnes sa skusim hecnut. No a ten zrezany tom je tiez amati, ale to je asi jeden z mala, ktory vyzera dobre bez folie...oni sa pri vyrobe moc nesrali s tym, ako to pod tou foliou vyzera a tie ostatne boli donicene este aj tym, ze folie boli polopoodlepovane a viackrat sa ich ich predosli majitelia snazili prilepit a nafarbit kadejakymi farbami na plast....takze korpusy boli na niektrych miestach pofarbene a nepodarilo sa mi to odstranit uplne... | ...,Dobre vyzeraju tie noviny))) na Mastersy si to nejdes dat ?? )))) a to si kde vyrabal , v Biskupicach ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
El Sombrante Nováčik
Založený: 25 Okt 2007 Príspevky: 42
|
Zaslal: apríla 25, 2008, 6:41 pm Predmet: |
|
|
musím sa aj ja pochvalit ake mam dobre drevo na rytmicaku co sa prave rekonstruuje to vnutro si nevsimajte
  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 3:59 am Predmet: |
|
|
2MrMetronome> mastersy su krasne zelene sami osebe, a takym bubnom by som si nedovolil ublizovat...tie ked budem chciet dat prerobit /aj ked neviem preco by som to robil, pretoze su nadherne , jedine ze by som si dal prelakovat 10", lebo je dost odraty z toho, ze sa mi dost casto dotyka rafiku rytmicaku/, tak ich asi poslem p.Honajzerovi /btw dik za kontakt, je to velmi prijemny clovek/. Inac jj, robil som to v biskupiciach/ja som tam skoro furt/, viacmenej na kolene...
2El Sombrante> pekne drevo, ale to vnutro ti da fest zabrat, ked to budes chcet dat do poriadku...vela trpezlivosti prajem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
El Sombrante Nováčik
Založený: 25 Okt 2007 Príspevky: 42
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 9:44 am Predmet: |
|
|

takze takto paradne vyzera ten rytmicak po zrekonstruovani podla mna vyborna praca musim pochvalit pana Františka Maga ktorý to má na svedomí
a tuto este foto ako vyzeral predtým fuuuj:
   |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin111111 Nováčik
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 11:29 am Predmet: |
|
|
no to cumim. Fakt velice pekna praca. Ten pan sa zaobera takymto rekonstruovanim? Lebo ako tak vidim ten rytmicak, tak rozmyslam ze by bolo predsalen vyhodnejsie dat tie moje bicie do ruk odbornika. Odkial je? Popripade mi posli kontakt nanho ak sa da . 2Dzaaro> Dik za ten rozpis toho materialu :) dost si mi pomohol |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: apríla 27, 2008, 2:28 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | 2MrMetronome> mastersy su krasne zelene sami osebe, a takym bubnom by som si nedovolil ublizovat...tie ked budem chciet dat prerobit /aj ked neviem preco by som to robil, pretoze su nadherne , jedine ze by som si dal prelakovat 10", lebo je dost odraty z toho, ze sa mi dost casto dotyka rafiku rytmicaku/, tak ich asi poslem p.Honajzerovi /btw dik za kontakt, je to velmi prijemny clovek/. Inac jj, robil som to v biskupiciach/ja som tam skoro furt/, viacmenej na kolene...
2El Sombrante> pekne drevo, ale to vnutro ti da fest zabrat, ked to budes chcet dat do poriadku...vela trpezlivosti prajem. | Honajzer je RepasMaster! )) moj remeselnicky idol...)) ja by som to inak urobil asi tiez cez neho, ak by som mal taky problem jak ty... , ale pozor...)) Ivo nema moc rad zelenu aby sa ti nestalo ze ti to odpryska teplovzdusnou a nalakuje na oranzovo jak tie Dwcka ))) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
|
Zaslal: apríla 27, 2008, 3:03 pm Predmet: |
|
|
Haha myslim, ze moridlo teplovzdusnou pistolou nesundas. A zmenu farby by som nedopustil, zelene bubny su nadherne.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 27, 2008, 10:47 pm Predmet: |
|
|
| No nie je zelena ako zelena. Moje prve amati boli zelene...no ked som ich predaval tak uz boli cierne |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: apríla 28, 2008, 9:28 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | Haha myslim, ze moridlo teplovzdusnou pistolou nesundas. A zmenu farby by som nedopustil, zelene bubny su nadherne.  | ja viem , ze su nadherne... , najkrajsie na nich bolo, ze boli skombinovane s white Marine pearl rytmicakom yamaha all beech... )))), ale nebudem sa ti vysmievat , je to skor smutne / a okrem toho sa mi v nedelu rano stalo to iste s cinelami... , dufam ze sa kumne vratia... , komplet obal... full set-up som zabudol vo vlcanoch po konciku s konrybusom. Hlava v smutku , ale zevraj ich maju... dnes mi maju prist... btw vsetko najlepsie k meninam.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Prisťahovalec

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 74 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 10:28 am Predmet: Dzaaro |
|
|
| ty si zatazeny na zelenu ... aj pearle zelene :)) aj tieto :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 10:28 am Predmet: |
|
|
Vidis? Panboh zdvihol varovny prst, ze si nemas robit srandu z nestastia druhych Ani nevies ako mi je niekedy za tym rytmicakom smutno. Mne sa farbou vobec nepacil, pokladal som ho za skaredy, ale k tym mojim zelenym kraskam sa fakt hodil a hral jak prasa...
2larzzzz> zelena je trava...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|