Obsah fóra bubenici.com
Amati :-)
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 8:57 pm    Predmet: Amati :-) Odpovedať s citátom

No, tak kto ešte stále používa Amati (ako ja)?
A nevedel by dakto popísať, ako sa časovo vyvíjali? (Myslím, že na sfére to bolo, ale ťažko to hladať.)
Ja mám tie s hranatými mušľami, bez rezonančiek na tom tomoch,
s nadčiarknutým logom. Netuším však, z kedy sú.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sals
Prisťahovalec

Založený: 13 Nov 2007

PríspevokZaslal: januára 31, 2008, 9:53 pm    Predmet: hhe Odpovedať s citátom

aj ja mam jedny amati "len tak na doma" icon_cheesygrin.gif ale mam aj normalnu sadu... ani ja netusim odkial su tie amati ja ich mam od jedneho znameho ale ani ten nevedel odkial su icon_neutral.gif ale na cviceie su uplne super stacia si myslim ako na cvicenie... Ale AMATI je riadna znacka icon_lol.gif dokonca im este fuguje aj web stranka www.amati.cz je tam vseli co a da sa tam aj nieco kupit icon_biggrin.gif .... Amati to je klasika... Neni bubeik co by s nou nezacinal.... (vecsina) fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
SOaD
Prieskumník

Založený: 01 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 11:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_biggrin.gif ja mam tiez amati po otcovi,on na ne hral asi v sestnanstich ked mal kapelku s brachom a nejakym kamosom.Zaujimave se ma to bubnovanie chytilo az po tolkych rokoch,zacal som asi pred tristvrte rokom .Su cim dalej tim viac v horsom stave ale co budem rozpravat,nieco opravim druhe sa zas rozpadne icon_mad.gif ,sak to amatkari poznaju ze jo.Ale musim povedat ze aspon prechody maju nejaky zvuk po tom ako som ich osadil remo blanami.Tak ale na to moje ucenie a cvicenie to staci.Neskor by som chcel nejake tie sonory a fajne cinelky,no najprv by museli byt na to prachy icon_cheesygrin.gif to Sehnsucht: tie tvoje amati su tusim posledne co sa vyrabali ja mam zas tie so zaoblenymi muslami a rezonanckami a su tam aj ine sroby s takym vyrezom v strede ako na srobovak ,preto som sa cudoval ked som si objednal kluc a pozeram ze to je na uplne ine sroby ,tak som si musel vystacit so srobovakom.No mam este novsie amatacke timpany a tam uz su tie hranate musle a sroby s hranatou hlavou na ktore mi ten kluc pasoval,takze asi tak
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 8:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

V prvom mesiaci mojho hrania,som si chcel kupit kluc na bicie icon_lol.gif .Tak som si ho v hudobninach vypital,a predavac sa pytal ze aky to ma byt.Tak sme sa pol hodinu dohadovali ze aky kluc,az ked som im nakreslil tvar srobu,tak sa tipci zacali smiat ze take sa uz nevyraba,lebo je to AMATI icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sehnsucht
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: februára 1, 2008, 9:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj ja som kúpil dva kľúče a hneď mi zmizli zo stola (asi ich moja malá sestra vyhodila alebo čo, malé deti sú na takéto veci nebezpečné).
A keď som zistil, že aj tak by mi boli na nič, mi to bolo len smiešne.
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 12:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to bolo ako Nezvratny osud icon_eek.gif
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 1:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mam klasicke amatky modra metaliza icon_cheesygrin.gif ... blany su remo a rezonancne mam aj na prechodoch...avsak uderovu blanu na kopaku mam tama ( o tom som tu uz niekde pisal) icon_eek.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif hram asi tristvrte roka...
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 2:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Len ktoré sú klasické...
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to klasicke som tam mal asi vynechat...:D amati rlz icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Hviezduch
Usadlík

Založený: 26 Máj 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 9:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to: Sehnsucht
ja mám taký istý typ Amati ako ty.. hranaté mušle, prechody bez rezonančných blán.. mám ich osadené Remo CS-kami... a dá sa z nich dosiahnuť slušný zvuk.. chcel by som dopniť sadu o dva bongá..
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 9:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja rozmýšľam, že strhnem fólie a namorím ich.
Návrat hore
Karky
Usadlík

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 1:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Sehnsucht napísal:
Ja rozmýšľam, že strhnem fólie a namorím ich.

ja mám so svojími Amatkami dobrý nápad ako ich spraviť bicími....

lebo Amatky hrajú dobre, ale vyzerajú nahovno, takže strhnem dole tu lepenku, zahladím drevo a natriem perleťovou farbou a obruče nastriekam načiernoa celú mechaniku čo tam mám načierno..a preblaním :)

a ešte mám jednu vychytávku prichystanú, dúfam, že sa mi ju podarí zrealizovať :)

P.S: dúfam, že sa so všetkým zmestím do 2500 dúfam, čo najlacnejšie, ale tie Amatky potom budú určite ináč vyzerať... :)

P.S.2: asi si pomyslíte...načo vrážať prachy do Amatiek ? ale to je asi ako keď niekto tuninguje 120-ku Škodovku :)
Návrat hore
Čečy
Usadlík

Založený: 07 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 10:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Podla mňa sa neoplati do nich vrážat peniaze, pretože su to amati a im nič nepomôže. aj ja ich ešte furt mam a zvuk(taky že sa to da počuvať) maju len rytmičák kopák a jeden prechod a bonga a ostatné su uplne bez zvuku... ja mám tie také aj s rezonančnými blanami ale nemam ich tam lebo ten chalan od ktorého som ich kupoval hovoril že sa to tam neoplatí dávať že tomu už nič nepomože... ale zase amatki su najlepšie na začiatky len škoda že to nie su bicie, ale su to proste amati
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 11:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim si ze treba zvazit vynalozene naklady, pretoze za 2500,- uz zozenies s druhej ruky napr. dobru crashku, ktora ak ju nerozmlatis pojde s tebou dalej... . Zaroven ale netvrdim, ze sa neoplati do amatiek nic investovat, ale s mierou. Ja som tie moje zbavil folie, vybrusil a nalepil na to matne ciernu samolepiacu tapetu, vyzerali vyborne. Cele ma to stalo cca 600,-Sk. Nevyhodou takehoto riesenia je vacsie riziko poskodenia tej tapety, nieco vydrzi, ale samozrejme namorene a nalakovane znesu ovela viac. To je ale narocnejsie, nie nakladnejsie, len narocnejsie, to uz musis vediet pracovat s lakom a farbou, aby to vyzeralo dobre... icon_neutral.gif
Návrat hore
Karky
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 2:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dano napísal:
myslim si ze treba zvazit vynalozene naklady, pretoze za 2500,- uz zozenies s druhej ruky napr. dobru crashku, ktora ak ju nerozmlatis pojde s tebou dalej... . Zaroven ale netvrdim, ze sa neoplati do amatiek nic investovat, ale s mierou. Ja som tie moje zbavil folie, vybrusil a nalepil na to matne ciernu samolepiacu tapetu, vyzerali vyborne. Cele ma to stalo cca 600,-Sk. Nevyhodou takehoto riesenia je vacsie riziko poskodenia tej tapety, nieco vydrzi, ale samozrejme namorene a nalakovane znesu ovela viac. To je ale narocnejsie, nie nakladnejsie, len narocnejsie, to uz musis vediet pracovat s lakom a farbou, aby to vyzeralo dobre... icon_neutral.gif

jasne, veď ešte zhromažďujem peniaze...

a za 2500 si ja osobne crashku kupovať nebudem....nie že by som bol moc mamonársky, ale už pokukujem po iných radách..

i keď ani crashka z druhej ruky nemusí hrať zle ...za 2500, napr Paiste PST 5...
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 2:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tiež do toho nechcem moc investovať, ide hlavne o tú prácu.
Návrat hore
dano
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 2:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Karky napísal:
dano napísal:

jasne, veď ešte zhromažďujem peniaze...

a za 2500 si ja osobne crashku kupovať nebudem....nie že by som bol moc mamonársky, ale už pokukujem po iných radách..

i keď ani crashka z druhej ruky nemusí hrať zle ...za 2500, napr Paiste PST 5...

...musim ti odporovat icon_cheesygrin.gif pst5tka ta napr.16tka vyjde na 3000,-...cize 2500,- by som uz hladal pouzitu Alphu co nova vyjde cca o 2 tis. viac...ale nechcem odbiehat od temy...do Amatiek vazne investovat s citom, lebo nie vsetko sa pri predaji vrati...
Návrat hore
Karky
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 6:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a čo keď ich nakoniec nechcem predať ? :)

edit Sehnsucht: Pri odpovedi na predošlý príspevok netreba prepisovať celú citáciu.
Návrat hore
dano
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 3, 2008, 7:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to ti uprimne zavidim, lebo ja by som si svoje tiez najradsej nechal na cvicenie...ale bez penazi za ich predaj by som nemal moje Pearly icon_neutral.gif
Návrat hore
Karky
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 4, 2008, 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no na novú súpravu ja už mám plán ako si zarobiť...a tieto Amatky si nechám asi...síce furt na ne nadávam, ale sú to bubny a hrajú :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 5

Prejdi na: