| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ricardo447 Nováčik
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 36 Bydlisko: Žilina
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 8:28 pm Predmet: |
|
|
| jj toto som videl, paradicka, chlapcovi to ide paradne, aj tie ostatne covery od neho su paradne podla mna |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Nováčik
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 36 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 8:34 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | jj toto som videl, paradicka, chlapcovi to ide paradne, aj tie ostatne covery od neho su paradne podla mna |
to uz je bubenik........ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 283
|
Zaslal: Máj 13, 2008, 8:44 pm Predmet: |
|
|
| angus napísal: | | Martyn napísal: | | angus napísal: | | cani napísal: | | jj ak odhliadnem od nejakých sólových alebo umeleckých bubeníkov, tak John je jasná jednička. Technika super, koordinácia ani nehovorím a aj rýchlosť úžasná. Kam sa hrabe už toľko omieľaný Joey Jordison alebo Mike Portnoy. I keď sú obaja dobrí hudobníci Dolmayanovi podľa mna nesahajú ani po kolená. |
Nechapem co na Dolmayanovi tolko chvalite (to nechapem napriklad ani na Ulrichovi). V SOAD sa to s rychlostou dajak strasne neprehana, s koordinaciou ani tolko. Techniku mozno dobru ma, ako kazdy druhy.( Okrem toho co je to technika? ako drzi palicky alebo aj daco ine?)Dolmayan je podla mna obycajny priemerny rockovy/metalovy bubenik. Nic viac, nic menej. Ked ho porovnas s Mikkeym Deem napriklad, ta ti pride ako sestkrat vyluhovany sacok caju. |
Ves to je tvoj nazor,oni hraju trochu odlisne veci,takze nevem preco by si mal porovnavat,podla mna si ho este ani nevidel v akcii |
Ze som ho nevidel v akcii ma nezauijima, staci mi co som pocul na albumoch, a ani trochu ma to nenadchlo ani neprimalo k tomu aby som sa k bubnovaniu johna dolmayana zo SoFAD pozastavil. Najprv si urob prehlad o rock/metal scene co sa tyka bubenikov, a az potom si pustaj hubu na spacir. geno | neviem o co sa tu snazis ....porovnavat dvoch rotlicnyh bubenikov a nazyvat genom niekoho preto ze povedal zvoj nazor na neho tak ako si ho povedal ty s trosku inym prisrupom ak sa chces vyburit forum na to dobre miesto urcite nieje......geno |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 327 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 7:08 am Predmet: |
|
|
| ricardo447 napísal: | http://youtube.com/watch?v=HZnl6O8JKSs
myslim ze toto je jeho slusna napodobenina.......:-D |
sef to je .. a pritom je taký starý ako ja možno.tyvole |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|