| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Trav Prieskumník
Založený: 07 Jan 2008 Príspevky: 11
|
Zaslal: februára 2, 2008, 1:11 pm Predmet: Do čoho by ste šli? |
|
|
| Chcem kúpiť 2x crash o priemeroch 16 a 17 alebo 17 a 18 a rozmyslam nad meinl classic alebo paiste pst5... Ktore ma podla vas väcsiu zivotnost a muzikalnejsi zvuk?diky za rady a skusenosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 664
|
Zaslal: februára 2, 2008, 1:17 pm Predmet: Re: Do čoho by ste isšli? |
|
|
| Trav napísal: | | Chcem kúpiť 2x crash o priemeroch 16 a 17 alebo 17 a 18 a rozmyslam nad meinl classic alebo paiste pst5... Ktore ma podla vas väcsiu zivotnost a muzikalnejsi zvuk?diky za rady a skusenosti | ....,na Classicu 16 med. som nahraval, nic moc cinel, hodilo sa to len na tu jednu vec... ,je to taka stredna trieda /Amun je o nieco lepsi.../ cineli praskaju vacsinou podla sposobu hry , ale plati , ze cim vacsi crash-tym nachylnejsi na prasknutie.,Paiste Pst5 som skusal len jednu chinu - 18,ktora ma dost prekvapila, ale ako su na tom Crashe, to netusim..., co sa tyka muzikalnosti VYSKUSAJ SI a POROVNAJ )) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 148
|
Zaslal: februára 2, 2008, 1:53 pm Predmet: |
|
|
Hral som na obidvoch 16tkach, neda sa povedat ze jeden je horsi a druhy lepsi. Kazdy ma trosku iny zvuk (co je samozrejme ocakavatelne), ale tato stredna trieda uz neznie tak plechovo a myslim ze ich uz najdes aj u bubenikov co si hranim obcas aj nieco privyrobia po kluboch, proste taka semi-profi trieda. Musis ist vyskusat a rozhodnut sa sam podla svojho ucha a vkusu, ostatnych cinelov co mas. Rozhodne to nie su zle cinely. Problem je ale asi v tom, ze neviem kde by si u nas nasiel obchod kde by ich mali vedla seba..Podobne aj s vydrzou su na tom asi rovnako... V prospech Paistov hovori o chlp lepsia cena, ale ten rozdiel by ti asi nemal branit zobrat aj ten meinl, ked by sa ti pozdaval viac. Tot moj nazor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Trav Prieskumník
|
Zaslal: februára 2, 2008, 2:24 pm Predmet: Trav |
|
|
Dakujem vám za názory... Niekde som pocul a aj ctal ze meinl má dobrú životnosť ale skúšal som aj paiste a meinl ale ride a paiste sa mi viac pacila zvukovo..No ale hovorim to boli ride a kazda v inom obchode.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 5, 2008, 10:26 am Predmet: Re: Trav |
|
|
| Trav napísal: | Dakujem vám za názory... Niekde som pocul a aj ctal ze meinl má dobrú životnosť ale skúšal som aj paiste a meinl ale ride a paiste sa mi viac pacila zvukovo..No ale hovorim to boli ride a kazda v inom obchode.  | ja som videl dva echt nove 16 a 17 Traditional Byzance od Meinlu a za mesiac mali prasklinu... ,ide o to ako na to, ako ich mas zatiahnute v stojane a td.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Trav Prieskumník
|
Zaslal: februára 5, 2008, 8:54 pm Predmet: Re: Trav |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Trav napísal: | Dakujem vám za názory... Niekde som pocul a aj ctal ze meinl má dobrú životnosť ale skúšal som aj paiste a meinl ale ride a paiste sa mi viac pacila zvukovo..No ale hovorim to boli ride a kazda v inom obchode.  | ja som videl dva echt nove 16 a 17 Traditional Byzance od Meinlu a za mesiac mali prasklinu... ,ide o to ako na to, ako ich mas zatiahnute v stojane a td.... |
Heh tak to niekto musel riadne rubat... činele treba dat dýchat a aj je to efektné ked má vôlu v stojane....ja mám starú meinl 16 mcs uz asi 5 rokov a keby mi nepadla v garáži na zem nič jej neni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cani Prieskumník

Založený: 26 Jan 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: februára 7, 2008, 12:58 am Predmet: |
|
|
| Keď ti mám poradiť tak zober radšej ten meinl, nie že by paiste bol zlý činel, ale predsa sa mi ten meinl zdá aspoň v tejto triede o niečo lepší a má veľmi dlhú životnosť. Ja mám 18 crash, rúbem do nej tri roky a krásne drží, okraje má celistvé, žiadne prasklinky a iné zakrivenia. Toť môj názor |
|
| Návrat hore |
|
 |
Trav Prieskumník
|
Zaslal: februára 7, 2008, 2:41 pm Predmet: |
|
|
| cani napísal: | | Keď ti mám poradiť tak zober radšej ten meinl, nie že by paiste bol zlý činel, ale predsa sa mi ten meinl zdá aspoň v tejto triede o niečo lepší a má veľmi dlhú životnosť. Ja mám 18 crash, rúbem do nej tri roky a krásne drží, okraje má celistvé, žiadne prasklinky a iné zakrivenia. Toť môj názor |
Uhm..tak 18 palcov už je dosť a vraviš že ho máš tri roky a bez poškodenia...ale čo zvuk? Neznie už nahodou zle? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 15, 2008, 2:22 am Predmet: |
|
|
| Trav napísal: |
Uhm..tak 18 palcov už je dosť a vraviš že ho máš tri roky a bez poškodenia...ale čo zvuk? Neznie už nahodou zle? |
Chalani, ako ste dosli k tomu, ze stare cinely hraju horsie? To je dost velka vtakovina. Zvuk sa vekom trolinku meni ale vobec nie zasadne a k horsiemu. Ked je cinel moc zaneseny, tak zvuk trosku straca na brilantnosti /co sa niektorym bubenikom aj paci/, ale staci ho vycistit a hra ako predtym. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 413 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 15, 2008, 11:25 am Predmet: |
|
|
| casom su cinly maksie a podla mna hraju lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 15, 2008, 1:22 pm Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | casom su cinly maksie a podla mna hraju lepsie | cinely sa vyhraju... ,podla sposobu ako na ne hras sa modeluje ich molekularna struktura a su na sposob hry "zvyknute" je to ako s plniacom perom...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: marca 15, 2008, 1:23 pm Predmet: |
|
|
toto je podla mna vyslovene choroba...ak ma nejaky nastroj par rokov kazdy si mysli ze uz nema cenu...ja mam dvojrocne sonor 505 a par ludi mi vravela ze fuuuu to su uz stare bicie to nikto nekupi...ale preco? ved ked su v dobrom stave, neposkrabane, neposkodene, HW drzi tak isto ako ked boli nove...preco by tie bicie stratili cenu?....to iste plati o cineloch...ved skor sa da hovorit a vyzretom a nie o zhorsenom zvuku...
no ale toto je OT ak chceme o tomto kecat dajme inu temu :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 2:42 am Predmet: |
|
|
| jj toto je sranda...konzumni ludia potrebuju furt daco nove...vacsina nastrojov z prirodnych materialov vekom ziskava na kvalite... ale pravda je, ze low end nastroje stracaju velmi rychlo cenu, pretoze tato trieda sa velmi rychlo vyvija a na trh prichadzaju nove a casto kvalitnejsie postavene nastroje za rovnaku alebo dokonca nizsiu cenu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 179 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 8:21 am Predmet: Stare zle? |
|
|
| k tomu tolko - preco stoji 30 rocny Fender Stratocaster USA tolko co stoji? |
|