| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 635
|
Zaslal: februára 7, 2008, 10:19 pm Predmet: |
|
|
Nič v zlom, ale čo je toto za otázka, fakt nechápem..
Odpoveď: Najlepšia alternatíva je stojan, ktorý má možnosť zasunutia ramena do tela stojanu a podľa potreby je buď rovný, alebo šibenica.. ;)
edit: a šup s tým do "koša".. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1061 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 7, 2008, 10:49 pm Predmet: |
|
|
ja som si s touto temou nerobil srandu, kedze s tym nemam skusenosti, tak som vazne nevedel ze co a jak ;)
teraz to kludne mozu admini zamknut, dat do kosa, alebo aj uplne vymazat |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 120
|
Zaslal: februára 7, 2008, 11:11 pm Predmet: |
|
|
Nemyslim si ze je tato tema uplne zbytocna....ak pripustime ze sem chodia najma zacinajuci bubenici, mohli by vediet ci maju investovat do sibenice alebo im bude stacit rovny stojan...cize vyhody-nevyhody, urcite nejake su (a to plati aj pri spominanom kombinovanom)...nie je spravne hned odsudzovat kazdu otazku, co mi pripada zbytocna, lebo pre ineho to tak byt nemusi... ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 7, 2008, 11:40 pm Predmet: |
|
|
Aj keď sem chodia začiatočníci, predpokladám, že niesu demetní.. Myslím, že otázka "aký stojan použiť" nijak nesúvisí s začiatočníctvom. Na 1. pohľad je jasné, aké sú výhody a nevýhody. Je to ako s vidličkou a lyžičkou. Tiež nikoho nenapadne jesť vidličkou polievku..
A čo sa týka "kombi" stojanu, zaujímali by ma jeho nevýhody.. ;)
2FF: prepáč, nemyslel som to v zlom.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 8, 2008, 12:13 am Predmet: |
|
|
| sak jasne ja to berem v pohode..len som si proste o tom chcel nieco zistit, teraz by mi fakt nevadilo zrusenie tejto temy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 284
|
Zaslal: februára 8, 2008, 8:12 am Predmet: |
|
|
aj zaciatocnikovi dojde aky stojan si ma kupit podlatoho kam ho potrebuje a myslim ze na to nieje potrebna tema |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 120
|
Zaslal: februára 8, 2008, 5:24 pm Predmet: |
|
|
Och, to som tomu dal, zase som si dovolil nieco napisat...len som si spomenul na svoje prve tyzdne a mesiace s bicimi, ako vsetko bolo premna zahadou a nevedel som poriadne rozoznat ucel crashu, splashu, ciny , co je to sibenica,aky piesok sa pouziva na pieskovane blany a podobne veci, nadktorymi sa teraz smejem...asi som bol dementny...este stastie ze som sa neodvazoval pisat na nejake forum a len som trpezlivo cakal co sa namna nalepi...a pokial ide o ten univerzalny stojan, nic nie je dokonale...inak by sa predsa robili len tie, ci nie? asi nie, ale trefny privlastok som si uz dal o 4 riadky vyssie, cize sa necudujte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 374
|
Zaslal: februára 8, 2008, 7:14 pm Predmet: |
|
|
Tak po tich vasich (mojom) prispevkoch uz tato tema nema zmysel.Ked bude chciet zaciatocnik volaco zistit o stojanoch,bude si musiet prekliknut na druhu stranu tam sa mozno volaco uzitocne najde...Ale mozno aj nazov temy a otazka je trocha zle formulovana Rovny VS sibenica? radsej nazov Stojany |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 8, 2008, 8:01 pm Predmet: |
|
|
2Dano: Práve pre to začali robiť "kombinované" stojany relatívne nedávno (cca pred 20timi rokmi - Yamaha).. Nieje to ale žiadna novinka a aj tak záleží na konkrétnom setupe. Keď hráš jazz s 3omi činelami priemeru od 18 ->, tt a ft, stačia Ti 3 rovné.. Keď máš 20tomov, 3 kopáky a 56 činel, bez šibeníc (rampy) sa nezaobídeš. Preto otázka "ktorý je lepší" nemá zmysel.. a tiež by som mohol byť cynický.. :)
Problém časti "začiatočníkov" nieje v nevedomosti, ale v lenivosti, hanblivosti a čiastočne "přizdisráčstve". V čase mojich začiatkov nebol internet a neboli obchody s nástrojmi ako dnes. Po všetkom si musel pátrať oveľa komplikovanejšie a je zbytočné sa tu o tom rozpisovať, znelo by to ako zlé scifi. Dnes Ti stačí prísť do akéhokoľvek obchodu tu alebo vonku (príp. len poslať mail), povedať svoju predstavu a dostaneš v týchto veciach (HW, SW) fundovanú radu.. Príp. po koncerte zbehnúť za bubeníkom a popýtať sa ho na to, čo ma zaujíma. Osobne s tým nemám problém a rád odpovedám na "všetečné" otázky.. LEN TREBA ZDVIHNÚŤ RIŤ! :D Druhá vec je, že keď Ti niekto dá esencionálnu informáciu bez obkecávania a omáčky, tak to pôsobí arogantne.. Že? ;) Málokto si totiž dobre mienenú radu a názor vezme k srdcu bez výhrad.. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 8, 2008, 9:08 pm Predmet: |
|
|
neviem naco to tu riesite sak nech to admin vymaze, mne je to uplne jedno
btw 2EF: keby vsetci robili to co ty hovoris, toto forum by stratilo svoj zmysel, myslim ze tu dost ludi hovorilo, ze ma informacnu funkciu, keby som si mal informacie hladat niekde inde tak by som sem nepisal a keby to tak robili vsetci, nepisal by sem nikto a stranka by nemusela ani existovat..a nie kazdy pozna niekoho, kto sa v tom vyzna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 8, 2008, 9:22 pm Predmet: |
|
|
:D toto je presne to, o čom píšem.. Ok, slávnostne sľubujem, že si témy podobného ranku nebudem všímať. Kľudne sa zaoberajte takýmito zásadnými problémami, nebudem vám to "kaziť" zbytočne múdrymi rečami... ;) :)
edit: prosím admina o premazanie príspevkov mojich i súvisiacich, a patričnú úpravu témy.. Vďaka.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 8, 2008, 9:26 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | :D toto je presne to, o čom píšem.. Ok, slávnostne sľubujem, že si témy podobného ranku nebudem všímať. Kľudne sa zaoberajte takýmito zásadnými problémami, nebudem vám to "kaziť" zbytočne múdrymi rečami... ;) :)
edit: prosím admina o premazanie príspevkov mojich i súvisiacich, a patričnú úpravu témy.. Vďaka.. |
vies, ale ja som na bicich zaciatocnik, a fakt neviem, ze koho sa to mam opytat ked nie tu
a netvrdim, ze je to zasadny problem, len proste ked neviem, tak sa opytam, neviem co je na tom take strasne
a admin, kludne to vymaz, uz niekolkokrat som hovoril, ze mi to je jedno, odpoved som uz dostal |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|