| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: februára 10, 2008, 8:26 pm Predmet: Jojo Mayer |
|
|
newim , ci ho niekto pozna , ale fakt typek , ktory ma brutalnu techniku . ..vid youtube videa ..
http://youtube.com/watch?v=wRfkYWHKozg |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 10, 2008, 8:33 pm Predmet: |
|
|
ten neludský virbl sa hodí na death metal len si este do toho predstavit dvojkopak ..ale inac je dost sikovny ten jojo |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 276 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: februára 10, 2008, 8:47 pm Predmet: |
|
|
| heh ze dost sikovny :D ...mam to dvd odkial je ta ukazka a to co tam predvadza...neskutocne |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 654 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: februára 10, 2008, 10:17 pm Predmet: |
|
|
| fuuuuuuuu akurat som rozmyslal ze tuto temu sem dam ale niekto ma tu predbehol:D JOJO MAYER je môj najvecsi oblubenec .... aj ked dako nemusim DaB ale na joja sa vzdy rad pozriem ....hadam este nebolo dna od vtedy ako som ho prvi krat vibel na You tube ze by som si nepozrel nejake to jeho video (no ked som mal pokazeny pocitac tak som vela toho nenapozeral:D) ... techniku ma nehoraznu a vie spravit aj bohovsku sou no proste ma vsetko co spravny profesionalny bubenik ma mat:D JOJO ides, aj na slovensku ti drzime palce:D... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EL- Prisťahovalec

Založený: 13 Feb 2007 Príspevky: 61 Bydlisko: Púchow
|
Zaslal: februára 14, 2008, 4:36 pm Predmet: |
|
|
| Jak sa vlastne vol ta Jojova DaB kapela? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

|
Zaslal: februára 14, 2008, 4:56 pm Predmet: |
|
|
The Nerve
btw to neni DaB ale DnB  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EL- Prisťahovalec

Založený: 13 Feb 2007 Príspevky: 61 Bydlisko: Púchow
|
Zaslal: februára 14, 2008, 9:41 pm Predmet: |
|
|
| mmimoman napísal: | The Nerve
btw to neni DaB ale DnB  |
diki...heh to je fakt - DnB...sorac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

|
Zaslal: februára 14, 2008, 10:12 pm Predmet: |
|
|
| inak som si stiahol modern drummer festival 2005 kde hraju a mam to aj v mp3 je to fakt pecka...ako som uz vravel mam to jeho nove dvd (secret weapons for modern drummer) kde toho ukazuje hrozne vela a dost zaujimavym sposobom takze odporucam pozriet aspon pre tych co sa aspon trocha hlbsie zaujimaju aj o techniku hrania |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 887 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 14, 2008, 10:44 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| jojo mayer fantastický,ale taký johnny rabb neuveriteľné |
|
| Návrat hore |
|
 |
angus Prieskumník
Založený: 16 Okt 2007 Príspevky: 20
|
Zaslal: februára 14, 2008, 11:31 pm Predmet: |
|
|
| To v tej ukazke co preedvadza je technicky sice super, ale podla mna bubnovanie by malo byt aj o urcitej razancii. Tie jeho udery mi skor pripadaju ako hra na cimbal alebo co. Pri takych uderoch keby nemal na kite mikraky by ho asi velmi nikto nepocul. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

|
Zaslal: februára 15, 2008, 12:29 am Predmet: |
|
|
| moze byt ale pocul(videl) si ho hrat? tomu razancia urcite nechyba..ani feeling ani nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:19 pm Predmet: |
|
|
| 2Angus: Joja som videl hrat 1.x v živote s 2oj metrovej vzdialenosti v r. '94 na jazzovom festivale v Prešove. Hral tam s Harry Sokalom a garantujem Ti, že razancia mu nechýba. Pred Harrym sme hrali my s AshBandom (Šeban, Minárik, ja) a Jojo hral na moje bubny. Po hraní sme išli na jamm session, kde sme popili, pokecali a milý Jojo okrem toho že mi vyťukával rudimenty v rýchlosti 160bpm na podrážku mojej tenisky, hral jamm na hnusné, zatlmené zelené amátky, z ktorých liezol zvuk, kt. som dovtedy z tohto nástroja nepočul! :D Človek sa nemusí napriahať na úder spoza chrbta na to, aby hral razantne.. Viď Colaiuta.. ;) Do bubnov m**ajú len drevorubači..nie bubeníci.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregg Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2008 Príspevky: 55 Bydlisko: spisska nova ves
|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:35 pm Predmet: |
|
|
| 2EF. Pocuj kamaratovi vraj Buntaj povedal ze ked sa stretol s Collauitom ze pred jeho ocami na jeden uder o stol zlomil palicku so zdanlivo mimimalnou razanciou. Nevies o tom nieco? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:39 pm Predmet: drums undeground |
|
|
nechápem sú aj siloví hráči a ešte k tomu dobrí, taký výrazný typ je mike bordin ozzy osbourne, keď som stal asi na 5metrov od neho na koncerte ex faith no more myslel som že je blázon neskutočne pecky a rýchlosť, brutálna sila keby tam hral dajme tomu bez urážky buntaj alebo aj jojo tak asi na faith no more a ozzyho toľko ľudí nechodí, sú hudobne odvetvia kde bez energie to znie ako na moravskej svadbe 2, keď nehrajú ticho alebo rýchlo to neznamená že sú drevorubači,vie si niekto predstaviť metallicku s dajme tomu steve smithom,ešte taký colaiuta to uhrá verím tomu však nahral lp megadethu to je človek,ja ho mám tak rad  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 15, 2008, 8:43 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| gregg napísal: | | 2EF. Pocuj kamaratovi vraj Buntaj povedal ze ked sa stretol s Collauitom ze pred jeho ocami na jeden uder o stol zlomil palicku so zdanlivo mimimalnou razanciou. Nevies o tom nieco? | udajne dave weckl udrží na stene mincu,len za pomoci úderov palice,to je rýchlosť ..apropo je až tak pre niekoho dôležitá rýchlosť?
editSehnsucht: viacero y na i
a nepíš dva príspevky po sebe, na to je edt |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: februára 15, 2008, 9:19 pm Predmet: |
|
|
2animal: nieje Weckl Coperfieldov bratanec? :D to už je trošku scifi.. Nemyslíš?
Čo sa týka razancie a techniky vedenia úderu, je zbytočné baviť sa o tom "čo je dobré, čo nie, kto by čo uhral a čo by ako znelo". Myslím si, že toto je jalová debata a je to ako riešiť, že majster sveta v triatlone by nikdy nekorčuĺoval tak rýchlo, ako hokejista NHL a majster sveta v skoku o tyči by nikdy nezabehol 100m pod 10sekúnd.. Prestaňme "závodiť", hudba je o inom..
Ide o to mať svoj rukopis a zvuk.. Triediť bubeníkov na hlasných a tichých... to je pekná volovina..
@Colaiuta: neviem o tom nič. Viem len to, že je Colaiuta za svojich mladších čias trénoval karate, takže technika švihu zápästím mu je známa aj z inej oblasti, ako cvičenia na bubny..
Naposledy upravil EF dňa februára 16, 2008, 12:25 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 16, 2008, 10:20 am Predmet: drums undeground |
|
|
| no pain,no gain! |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: februára 17, 2008, 1:03 am Predmet: |
|
|
videl som uz na prvu supu zlomit palicu, bola to greg 3G, su aj videjka na youtube nejake, ... ale to je vec svihu nie sily ...
k jojoovy, je to bubenicky genius,:) kazdy s tychto sialencov ma nieco do seba, paci sa mi jeho originalita, :)
taktiez odporucam skolu secret wepaons for the modern drummer, a modern drummer festival 2005, okrem neho tam je aj jon willis, chris adler, zoro, sheila e, alex acuna, karl perazzo, raul rekow, roy haynes, |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: februára 17, 2008, 8:13 pm Predmet: |
|
|
kamarat má paličky 7A a pri jednom údere na crashku mu ostala v ruke len nejaký rozštiepený kus dreva.. druhý koniec paličky sa ocitol v rohu miestnosti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
milan hlinka
Založený: 24 Mar 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Bratislava,Nove mesto nad vahom
|
Zaslal: marca 24, 2008, 1:12 am Predmet: |
|
|
| No Jojo je pekny zver!!!! Mam jeho 2dvd "secret weapons for the modern drummer ", a je to vazna pecka. Tym ktori chcu o technike na maly skopok vediet viac,vrelo odporucam!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|