| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
font Prieskumník
Založený: 30 Mar 2009 Príspevky: 21
|
Zaslal: apríla 3, 2009, 10:26 pm Predmet: |
|
|
| Ja som si nedavno kupil Aheadky LU... a ku tomu este aj pasku Ahead GT a hlavicky a tappery... paličky mi sadli ako uliate.... uz o chvilu asi budem menit tappery... su hlasnejsie a trochu tazsie sa odrazaju od cinelov, ale to mi velmi nevadilo na blanach maju dobry odraz.... a pri veciach od metallicy si zacinam pripadat ako Lars.. pocul som nazor, ze niekomu vydrzali 4 palicky na 7 rokov.... nie su neznicitelne, ako to tu uz bolo tiez spomenute.... ale svojou zivotnostou prevysuju drevene palicky.... pohlcuju vibracie a kazda seriovo vyrobena palicka ma rovnaku hmotnost a hracie vlastnosti ako kazda ina z toho isteho druhu... pri palickach je v obale taky dlhy papier(obal) na ktorom je napisany typ prislusenstva, nahradnych dielov, ci uz typov seriovo vyrabanych s palickami, alebo kompatibilnych... MôJ VERDIKT: VRELE ODPORUCAM VESELE HRANIE a na drevo asi neprejdem, iba ak by sa mi nahle aheadky zlomili... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumman Nováčik
Založený: 08 Mar 2009 Príspevky: 46 Bydlisko: Rajec
|
Zaslal: apríla 9, 2009, 11:05 am Predmet: Ahead Torres a Lee |
|
|
| čaute, už asi 2 roky hrám s Ahead - modelmi Tico Torres... na lepšiu palicu, čo sa týka mojho pocitu z hrania som ešte nenatrafil:) Používam ich aj na živé hranie aj na cvičenie pomerne intenzívne, veľmi sa mi osvedčili spolu s gripom. čo sa tapperov týka, nepraskajú nejako extra často, ale stane sa... hlavne pri nesprávnom hraní telom paličky na bell (z custom mega bell ride:))) ...na papieriku priloženom k paličkám je to všetko vyznačené. po osobnej skúsenosti by som však odporúčal malý tunning koncových bielych štuplíkov, ktoré z času načas vypadnú... takže pomocou sekundového lepidla sa tomu dá zabrániť. takisto treba hlavičky palíc sem tam dotiahnuť, aby to všetko spolu s tapperom držalo pokope:))) na cvičenie používam model Tommy Lee Studio, tieto palice sú citelne ťažšie ako Torres, ...po cvičení s nimi a následnom hraní s ľahšími... ako napr. s modelom Torres atď. bubeník dostáva krídla ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marky Prieskumník
Založený: 04 Máj 2009 Príspevky: 8
|
Zaslal: Máj 4, 2009, 8:29 pm Predmet: |
|
|
| Takisto mozem len pochvalit.Mam 5AB skusal som aj Ulrichove ale boli premna nevhodne (zle vyvazene).Moj nazor treba vyskusat pred kupov a co sa tyka tych odrazov sa mi nezda ze by boli nejako lenive...ked hram mollerovku skacu jak dive a nesmykaju sa ak viete ako sa to ma drzat ;-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 365 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: augusta 17, 2009, 4:51 pm Predmet: |
|
|
doniesol som si 5a aheady,ale,zabudol som tapper nahradny tak dufam ze zozeniem bo mama ma isla zabit ked pozrela na blocik a hadam to nebude taka zvykacka na ne
ps:vyzeraju dost sexi :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor
Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 432 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: augusta 17, 2009, 6:54 pm Predmet: |
|
|
Neukazovať mame bločik. Koľko ťa stáli? Teda ak to nie je tajné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 365 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: augusta 17, 2009, 7:51 pm Predmet: |
|
|
neukazoval,ona platila tie palice len v muzikeri nejak neboli ceny popisane a ja som myslel ze su v akcii a tak nehovori sa ale ulahcim ti klikanie a hladanie ich tak cca 1200Kcz stali |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marky Prieskumník
|
Zaslal: augusta 19, 2009, 1:07 am Predmet: |
|
|
| A tappery su okolo 4 eura za 1 par. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 125 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: augusta 27, 2009, 10:13 pm Predmet: |
|
|
| kolko priblizne vydrzia tie tappery ? a kde v okolí trencína sa dajú takéto palicky vyskúšať nehcel by som ich kupovat naslepo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor
Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 432 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: augusta 28, 2009, 9:08 pm Predmet: |
|
|
| Marky napísal: | | A tappery su okolo 4 eura za 1 par. |
To vieš, nie sú palice ako palice.
Čečy: Po dlhom čase znova na fóre?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: augusta 28, 2009, 9:27 pm Predmet: |
|
|
ked vam popraskaju cinely necudujte sa ...ahead drumstick  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: augusta 28, 2009, 9:28 pm Predmet: |
|
|
| Ajaj... Čo sa Ti (im) podarilo prasknúť ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: augusta 28, 2009, 10:24 pm Predmet: |
|
|
| mne len stare headlineri ale kamos dal zildjian z chinu nejake paisty aj rude napr este nejake Acko crashky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marky Prieskumník
|
Zaslal: augusta 28, 2009, 11:21 pm Predmet: |
|
|
| Čečy napísal: | | kolko priblizne vydrzia tie tappery ? a kde v okolí trencína sa dajú takéto palicky vyskúšať nehcel by som ich kupovat naslepo |
Ja som ich skusal v muzikeri na rytmiku skor nez som ich kupil. A tappery tam mam este od vyroby uz to bude skoro rok :) Samozrejme zalezi natom ako hras.Ja hram napr. rock,punk-rock, a staaaale drzia :)
A cinel mi este nepraskol... |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
Založený: 11 Máj 2009 Príspevky: 247 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: augusta 29, 2009, 12:28 am Predmet: |
|
|
| ked vies ako hrat po tych cineloch a niesi drevorubac neprasknu :-D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drumer24 Nováčik

Založený: 04 Feb 2009 Príspevky: 30
|
Zaslal: novembra 13, 2009, 1:42 pm Predmet: |
|
|
| ludia mam jednu prozbicku kde pls kupim na neakom ceskom alebo svk internetovom shope nahradne nylonove hlavicky na ahead palicky?kedze tappery som vymenil vcera uz ,kupil som ich z mapexcentrum.sk ale zadne hlavicky na predaj neponukali... mam LU signature... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: novembra 13, 2009, 2:40 pm Predmet: |
|
|
| Muziker by niečo také mal mať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 872 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: novembra 13, 2009, 2:43 pm Predmet: |
|
|
| nájdeš ich určite na drumcenter.cz - majú tam kompletné príslušenstvo k Aheadkám |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hviezduch Usadlík
Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 184 Bydlisko: Humenné
|
Zaslal: Máj 19, 2010, 2:07 pm Predmet: |
|
|
| rozmýšľam, že si kúpim Aheady.. hikorové paličky sa mi dosť štiepia.. len neviem koľko vydržia tie tappery.. a keď stoja skoro 4 € náhradné, tak neviem čo by bolo lepšie a výhodnejšie, keď hikorové paličky kúpim za 4,50.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumman Nováčik
Založený: 08 Mar 2009 Príspevky: 46 Bydlisko: Rajec
|
Zaslal: júna 15, 2010, 3:08 pm Predmet: |
|
|
caute, uz som sem do fora na tuto temu pred casom pisal. hram stale s aheadmi uz par rokov... pouziwam stale typ tico torres a sem tam tommy lee (live aj studio) a som s nimi w podstate spokojny. hra s nimi je pre mna stale komfortnaa, paar cinelow sice za tie roky prasklo, ale je to statisticky standardka ako aj pri drevenych palicach. mozno w prwom momente som mal oproti drevenym palickam pocit akoby mi v ruke trosku pruzili, ale je to iba vec zwyku. tapery sice niekedy zvyknu prasknut hned centimeter za hlavickou ale je to proste spotrebny material. kazdopadne odporucam . |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
Založený: 11 Máj 2009 Príspevky: 247 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: júna 15, 2010, 3:38 pm Predmet: |
|
|
| vyhodene peniaze ale nech si kazdy hra s cim chce ... drevo je drevo |
|