| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 579
|
Zaslal: februára 11, 2008, 2:33 pm Predmet: Ahead Drumsticks |
|
|
| kto o nich vie viac ? Tuzim po neznicitelnej palicke , nebavi ma vysavat si pod bicimi triesky a ani kupovat stale nove a nove palciky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 845 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: februára 11, 2008, 4:34 pm Predmet: |
|
|
podla toho čo konkretne chces vediet
dovozcu maju aj k nám na Slovač
na www.mapex.sk v sekcii kontakty Slovensko je mail na typka co to dovaza...ak sa ti nechce pisat tak mam cennik viem ho sem pripojit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 12, 2008, 8:00 am Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | podla toho čo konkretne chces vediet
dovozcu maju aj k nám na Slovač
na www.mapex.sk v sekcii kontakty Slovensko je mail na typka co to dovaza...ak sa ti nechce pisat tak mam cennik viem ho sem pripojit... | ok , super... , mozes... , ale chcel som aj koli tomu , ze som snimi nikdy nehral... , nedrzal som ich anitusim este... , ake su ? naozaj vydrzia dlhsie ako bezne hickorove ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: februára 12, 2008, 8:17 am Predmet: |
|
|
| tak ja mam jeden pár uz niečo vyše roka...mam na nich už malú prasklinku ale drži to dalej...ake sú...ak s nimi budes hrat..tak budes citit ten taky "umely" pocit (neni to proste drevo :P) ale na tom sa casom zvykne a potom sa s nimi hra dobre...k tomu je dobre mat pasku (moze byt aj na tenisové rakety) a rukavice a potom z ruky nevypadnu ani keby si chcel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 12, 2008, 7:04 pm Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | | tak ja mam jeden pár uz niečo vyše roka...mam na nich už malú prasklinku ale drži to dalej...ake sú...ak s nimi budes hrat..tak budes citit ten taky "umely" pocit (neni to proste drevo :P) ale na tom sa casom zvykne a potom sa s nimi hra dobre...k tomu je dobre mat pasku (moze byt aj na tenisové rakety) a rukavice a potom z ruky nevypadnu ani keby si chcel... | co je to vlastne za material ? ,ako reaguju pri crosstick-u ? nemaju hnusny zvuk hm ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: februára 13, 2008, 3:58 pm Predmet: |
|
|
| no koniec je tuším s duralu alebo z čoho..proste taky lahsi kov...navleky (tappery) su z plastu a nylonove hlavičky...crosstick som s nimi este nehral...ale v tomto pripade to urcite nebude ako prave drevo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1092 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 13, 2008, 4:04 pm Predmet: |
|
|
| co je crosstick? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 13, 2008, 5:42 pm Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | | no koniec je tuším s duralu alebo z čoho..proste taky lahsi kov...navleky (tappery) su z plastu a nylonove hlavičky...crosstick som s nimi este nehral...ale v tomto pripade to urcite nebude ako prave drevo... |
...jakoze si nehral???jak sa nepletieme v pojme tak sa potom cudujem, sak to je zakladna vec pri bubnovani  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1092 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 13, 2008, 6:18 pm Predmet: |
|
|
tak v tom pripade dakujem ze si mi neodpovedal na moju otazku xD
je to to ked buchas palicky o seba? :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 679 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 13, 2008, 7:13 pm Predmet: drums undeground |
|
|
| MrMetronome napísal: | | kto o nich vie viac ? Tuzim po neznicitelnej palicke , nebavi ma vysavat si pod bicimi triesky a ani kupovat stale nove a nove palciky... | taká neexistuje,dokonca sa dáju zlomiť aj ahead!!!!! je len blbosť obchodníkov že nepredávajú kvalitný tovar nap ..vic firth,pro mark,vater,a nieje dostatok modelov na vyber a ešte k tomu sú tak kur.. drahé |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:12 pm Predmet: Re: drums undeground |
|
|
| animal666palermo napísal: | | MrMetronome napísal: | | kto o nich vie viac ? Tuzim po neznicitelnej palicke , nebavi ma vysavat si pod bicimi triesky a ani kupovat stale nove a nove palciky... | taká neexistuje,dokonca sa dáju zlomiť aj ahead!!!!! je len blbosť obchodníkov že nepredávajú kvalitný tovar nap ..vic firth,pro mark,vater,a nieje dostatok modelov na vyber a ešte k tomu sú tak kur.. drahé | ....,ale nic nieje neznicitelne... ,len som dufal , ze aheady by mohli vydrzat dlhsie , avsak zboznujem pocit novej DREVENEJ palicky.... mnam... ,krasne sa mi hra , prve dva dni...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:15 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | co je crosstick? | ....,crosstick som myslel v zmysle ze polozis palicku cez blanu a rafik a priklepavas... ,rimshot je zas uder rafku a blany naraz... ,crosstick moze byt aj vzmysle uderu palickou po palicke uz na blane ...hlavne som sa chcel dozvediet ako reaguje ten AEHEAD material kedze niesu z dreva a pri takychto veciach zneju dost vyrazne aj palicky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: februára 13, 2008, 9:50 pm Predmet: |
|
|
napisal som ze crosstick som s aheadmi nehral...inak to samozrejme hravam...rimshoty mi s aheadmi zneju "smrtelne"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: februára 13, 2008, 10:21 pm Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | napisal som ze crosstick som s aheadmi nehral...inak to samozrejme hravam...rimshoty mi s aheadmi zneju "smrtelne"  | Dakujem za katalog... a smrtelne asi znamena dobre , vsak ?? )) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: februára 13, 2008, 11:04 pm Predmet: |
|
|
| ano znamena to dobre..nie smrtelne pre paličky :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 14, 2008, 9:47 pm Predmet: |
|
|
este je otazka hrania.. inak aheady mam su super, ale je to ine hranie, urcite nie na jazz, to su proste rockovo metalove palice podla mna, su tazsie a maju ine tazisko. ale na koncerty som ich bral vzdy, boli super, aj nahraval som s nimi.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 73 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 5, 2008, 11:13 am Predmet: |
|
|
| Inak pre tych co by chceli AHEADY tak budu coskoro k dispozicii v Ziline ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Prisťahovalec
Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 71 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: marca 8, 2008, 2:52 pm Predmet: ahaed |
|
|
| lommbardo napísal: | | Inak pre tych co by chceli AHEADY tak budu coskoro k dispozicii v Ziline ... |
a kde tam presne budú? v ktorých hudobninách konkrétne??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hviezduch Usadlík
Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 132 Bydlisko: Humenné
|
Zaslal: marca 8, 2008, 6:50 pm Predmet: Re: ahaed |
|
|
| a niekde na východe nebudú?? napríklad v Košiciach v Made?????? alebo niekde v Prešove??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 404 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 8, 2008, 8:12 pm Predmet: |
|
|
| z akeho materialu su robene? ... |
|