| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
chladnepivko Nováčik

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 27 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: marca 18, 2008, 9:13 pm Predmet: Dodo Sosoka |
|
|
no pani, mam taky pocit ze ste vsetci nejak zabudlo na Doda Sosoka!
ci nebodaj jazz scena umiera vo vasich srdciach??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 405
|
Zaslal: marca 18, 2008, 10:35 pm Predmet: Re: Dodo Sosoka |
|
|
| chladnepivko napísal: | no pani, mam taky pocit ze ste vsetci nejak zabudlo na Doda Sosoka!
ci nebodaj jazz scena umiera vo vasich srdciach??  | heh s dodom som mal dohodnute nejake stretnutia a akurat vtedy chudak ochorel... ,ja Likeujem jeho progres sposoby... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1415 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 18, 2008, 11:57 pm Predmet: |
|
|
...o dodovi viem viac aky je to zamestnavatel nez aky je to bubenik, ale to sem samozrejme nepatri...ale netreba nanho zabudat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Usadlík
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 178 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 12:33 am Predmet: |
|
|
No mne sa pan Sosoka moc nepaci, mne pride ten jeho progres obcas samoucelny, z vyssie spominanych allround hracov sa mi najviac pacia pani Fratrik a Valihora, co sa toho jazzu tyka, za poslednu dobu som viac krat videl pana Solarika hrat standardy a v ramci takehoto hrania sa mi velmi paci. Jozka Banyaka som este nevidel hrat s kapelou /ak neratam orchester SND/, ale ked budem vediet o nejakom koncerte, urcite si ho pojdem pozret, lebo uz na skole bol vynikajuci, Dana Soltysa som videl raz v PH, to bolo tiez super. Z hard´n´heavy sceny by som odporucil Borisa Brnu /rock; ex Dorian Gray, momentalne v sluzbach J. Ledeckeho a Elanu , ale je to fakt dobry rockovy skopkar/, Lojza Hornika /punk, metal; momentalne hrajuci v skupinach Konflikt a Liquid Boogie Roll/ a Lacka Kovaca /ten hra vselico, mimo ineho je aj techno DJ; hra v skupinach Grexabat, Psycho a Lavagance, vynikajuci na dvojslapke, skvely showman/. No a za velke talenty povazujem: Davidka Hodeka /10rocny dabel/, Stana Kociova, Balinta Takacsa a Dusana Cernaka, aj ked toho som este nevidel hrat s kapelou, ale pamatam si ho zo skoly ako velmi nadaneho hraca, co potvrdzuje aj to, na akej skole momentalne studuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 593 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 23, 2008, 8:22 pm Predmet: energizer firestarter |
|
|
| lacko kovač niečo som od neho zaregistroval na you tube,ide s toho čo produkuje a hrá energia,a to ja rad,konečne niekto!!wauuuuuuu high voltage |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|