| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
zarny1 Usadlík
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 131
|
Zaslal: februára 18, 2008, 9:23 pm Predmet: Sonor force 2007 |
|
|
| Caute, mate niekto skusenosti s touto sadou? pripadne zvukove ukazky, alebo kto tuto sadu vlastni, dakujem :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 465 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: februára 18, 2008, 10:38 pm Predmet: |
|
|
| ma ju kamos od vedla moje druhe bycie bude urcite tieto zvuk je v pohode breza s hw nieje problem myslim ze skvela volba ak sa ich chystas kupit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pajas Nováčik

Založený: 10 Feb 2008 Príspevky: 34 Bydlisko: Choceň/CZ
|
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: februára 20, 2008, 4:02 pm Predmet: |
|
|
| krasna sada .. aj lak je na "pokakanie" ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pajas Nováčik

Založený: 10 Feb 2008 Príspevky: 34 Bydlisko: Choceň/CZ
|
Zaslal: februára 20, 2008, 7:59 pm Predmet: |
|
|
Našel jsem malý testík od Honzy Červenky.Je to sice o 2005,ale BD i snare je u 2007 v podstatě stejný,tomy jsou mělčí o 1" a zní to o hodně líp.Desítka tom má u 2007 šroubů šest.Co se týče HW,mám stojany jak řady 400,tak 200. Stabilita je úplně stejná.Preferuju dvoustovky,nejsou tak těžký a když člověk každou chvíli stěhuje bednu železa,každý kilo je znát.Dílenské zpracování bez chyby,neměl jsem žádný problém.Ladění drží,to je taky v pohodě.Takže si myslím,na živý hraní luxusní nástroj za dobrý peníze.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Sonor-3005-a-2005-Pan-Celojavor-a-madam-Celobriza~19~zari~2005/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|