| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
miso03 Usadlík

Založený: 27 Okt 2007 Príspevky: 129
|
Zaslal: marca 26, 2008, 10:59 pm Predmet: |
|
|
zdravim, chcel by som sa spytat ci mate strunu na lavej aj pravej slapke nastavenu rovnako alebo mate (pravaci) na lavej nohe nastavene na makksie ? lavu nohu mam ovela slabsiu a ked to mam nastavene identicky tak kop lavou nohou nie je az tak vyrazny, no ked si to nastavim na makksie tak pri striedavych uderoch sa mi stava ze sa mi pocase nohy spoja a hraju to iste, neviem teda ci je to nastavenim slapky alebo mojim nedostatocnym cvicenim, dvojslapku mam len prvy tyzden  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 373 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 27, 2008, 3:28 am Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: | zdravim, chcel by som sa spytat ci mate strunu na lavej aj pravej slapke nastavenu rovnako alebo mate (pravaci) na lavej nohe nastavene na makksie ? lavu nohu mam ovela slabsiu a ked to mam nastavene identicky tak kop lavou nohou nie je az tak vyrazny, no ked si to nastavim na makksie tak pri striedavych uderoch sa mi stava ze sa mi pocase nohy spoja a hraju to iste, neviem teda ci je to nastavenim slapky alebo mojim nedostatocnym cvicenim, dvojslapku mam len prvy tyzden  | To je normalne, ze po tyzdni ti to este nejde... Ja mam struny rovnako. Na posilnenie lavej nohy je fajn cvicit rytmy, v ktorych hras kopak bez dvojslapky pravou nohou, ale kopak hraj lavou nohou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pady Prieskumník

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 24 Bydlisko: Zlate Moravce
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: augusta 4, 2008, 12:17 am Predmet: |
|
|
No stym nech im to neje** z tym heel toe :D
kurna musim si zohnat slapajznu z dlhymi slapatkami, myslim ze je cas vymenit staru dobru kobru ,heh nahodou nepozna dakto bohatu slecnu co chce zasponzorovat alebo tak ze ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|