| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 550 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 12:06 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | 2 Animal: Autorizované dealerstvo (výhradná distribúcia) bude čoskoro minulosťou, vďaka pripravovaným legisl. zmenám v rámci EU.. Niečo na spôsob možnosti predaja viacerých značiek áut v jednom salóne a možnosti vykonávať záručné prehliadky aj mimo siete dealera..
Všetky high end značky (rozumej nad 100tis.sk) budú na objednávku podľa požiadaviek klienta a osob. konzultácii (čo je logické).. Pár sád na oťukanie bude samozrejme k dispozícii.. Takže od DW cez Sonor po Pearl Reference atď bude všetko k "mání".. U Sonoru sa momentálne pri objednávkach z Nemecka čaká aj 4 mesiace, ako mi píšu kamaráti z drummerforum.de., takže podobne to bude aj u ostatných, keďže sa jedná o "zákazkovú" záležitosť.. Okrem toho, pochybujem, že tu pôjde high end zásadne na odbyt...Z bubnov ešte Mapex, Taye, Tama, Yamaha, a ak to "dopadne", aj RMV (zatiaľ na objednávku) atď...
High end v činelách bude zastúpený Istanbul Agop, Meinl, Anatolian, z "dostupnejších" Orion, Paiste...
Ostatný sortiment bude identický s bežnými shopmi (obaly, paličky...), nechce sa mi tu vypisovať značky...
Takže asi tak.... |
zildjian sa nebude dať ani objednať???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 570 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 12:57 pm Predmet: |
|
|
| je to dost odvážna vec robit drum shop,kúpna sila skoro žiadna,každý sa len vypituje ale nič nekupuje,proste každý špekuluje,poznám par predajcov dokonca jeden mne otvorene povedal že blany neobjednáva lebo nejdú na odbyt,ked som ho konečne presvedčil aby objednal aspoň remo, tak čast tovaru sa okamžite predala,no keďže bude predaj po internete vidím v tom velku devízu,otvára to nove možnosti a ked bude dobrá reklama ozve sa aj zahraničná klientela,madari majú shop,a dobrý,poliaci tiež,česi áno ale je to len taká udiareň,rakušania majú asi drum haus,trh je malý takže držím palce ľudom čo na tomto obchode pracujú aby im to všetko vyšlo ako si predstavujú!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 119 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 2:35 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | je to dost odvážna vec robit drum shop,kúpna sila skoro žiadna,každý sa len vypituje ale nič nekupuje,proste každý špekuluje,poznám par predajcov dokonca jeden mne otvorene povedal že blany neobjednáva lebo nejdú na odbyt,ked som ho konečne presvedčil aby objednal aspoň remo, tak čast tovaru sa okamžite predala,no keďže bude predaj po internete vidím v tom velku devízu,otvára to nove možnosti a ked bude dobrá reklama ozve sa aj zahraničná klientela,madari majú shop,a dobrý,poliaci tiež,česi áno ale je to len taká udiareň,rakušania majú asi drum haus,trh je malý takže držím palce ľudom čo na tomto obchode pracujú aby im to všetko vyšlo ako si predstavujú!!! |
presne presne presne presne presne presne tak.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 550 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 2:46 pm Predmet: |
|
|
| ale EF spomínal niečo že to nebude iba drumshop... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

|
Zaslal: Máj 7, 2008, 4:06 pm Predmet: |
|
|
ano ale v ramci toho obchodu bude zastupene aj bubenicke oddelenie...
aspon tak som to pochopil |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 570 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 7, 2008, 6:53 pm Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | ano ale v ramci toho obchodu bude zastupene aj bubenicke oddelenie...
aspon tak som to pochopil | TESCO??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

|
Zaslal: Máj 7, 2008, 9:17 pm Predmet: |
|
|
no nieco na ten styl, proste velky priestor a regale plne tovaru..
samozrejme nie kvalita a´la Tesco.... ale myslim ze to bude totalne ale toalne nieco ine  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|