Obsah fóra bubenici.com

Drum Shop 2.časť
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: júna 2, 2008, 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ako to bude z artist snare???budu na odskúšanie v predajni alebo sa budú objednávať???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 9:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Budú všetky výstavené (nepredajné) na odskúšanie.. Všetok high end je tak či tak na objednávku, rovnako ako Artist snares.. Čakacie doby sú max. 14 týždňov.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

caw Emil.. prosim ta, neber to ako buzeraciu, ale newes povedat nejaky termin, kedy by to uz mohlo byt otvorene.. staci mesiac ( napr. jul icon_cheesygrin.gif , ale ne )

vies, uz som napnuty jak guma v trenkach, tak ak mas nejake nove info, sem s nim.. :)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 9:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fernetsrumom napísal:
caw Emil.. prosim ta, neber to ako buzeraciu, ale newes povedat nejaky termin, kedy by to uz mohlo byt otvorene.. staci mesiac ( napr. jul icon_cheesygrin.gif , ale ne )

vies, uz som napnuty jak guma v trenkach, tak ak mas nejake nove info, sem s nim.. :)
však raz praskne!!! icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 10:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2Fernet & all:
od konca júla budú nabiehať tieto značky v odstupoch cca 4-5 týždňov: Taye a Istanbul Agop (spolu), nové modely Pearl (Vision, Masters MCX(sety) a Premium (ks), nové modely Yamaha (SC birch a Tour Custom), Mapex a Anatolian (spolu) a na koniec Sonor s Meinlom.. Popri tom ešte 1 značka bubnov, kde riešime dodávateľa a 1 "nová" ( fakt luxusná!) kt. mám na stole "ke čtení" ;) ... Bud. týždeň budeme riešiť "reštrukturovanie miest" v Auparku (zatiaľ), logistiku a akcie na august-december.. Tak šetrite na začiatok augusta peniaze! :)
Vzorka toho "čo bude" (zatiaľ bez cien kt. sa práve robia je napr. tu http://pearl.muziker.sk a tu http://yamaha-bicie-nastroje.muziker.sk Neriešte obrázky, sú tam len informatívne! Ide o štruktúru a obsah.. :) Do týždňa je to aj po "obrázkovej stránke" v poriadku..
Aaaa, aby som nezabudol: tu si už môžete vyberať naozaj! http://taye.muziker.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 10:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A TAMY nebudú? icon_eek.gif Napríklad so SABIANMI?
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2Fernet & all:
od konca júla budú nabiehať tieto značky v odstupoch cca 4-5 týždňov: Taye a Istanbul Agop (spolu), nové modely Pearl (Vision, Masters MCX(sety) a Premium (ks), nové modely Yamaha (SC birch a Tour Custom), Mapex a Anatolian (spolu) a na koniec Sonor s Meinlom.. Popri tom ešte 1 značka bubnov, kde riešime dodávateľa a 1 "nová" ( fakt luxusná!) kt. mám na stole "ke čtení" ;) ... Bud. týždeň budeme riešiť "reštrukturovanie miest" v Auparku (zatiaľ), logistiku a akcie na august-december.. Tak šetrite na začiatok augusta peniaze! :)
Vzorka toho "čo bude" (zatiaľ bez cien kt. sa práve robia je napr. tu http://pearl.muziker.sk a tu http://yamaha-bicie-nastroje.muziker.sk Neriešte obrázky, sú tam len informatívne! Ide o štruktúru a obsah.. :) Do týždňa je to aj po "obrázkovej stránke" v poriadku..
Aaaa, aby som nezabudol: tu si už môžete vyberať naozaj! http://taye.muziker.sk
a kur..a niečo sa deje,fasa len tak ďalej!!
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 5, 2008, 10:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2Kvasha: ..a Orange County a Masterworks a Stagg a Wahan a Kirchhoff a Adam.. :D
deti moje nedá sa všetko a naraz! Bohužiaľ nemám "oslíka" kt. sa otrasie.. Tie nákupy niesú sranda a nedisponujem polovicou HDP Slov.Republiky (a aj to by sa dalo minúť na bubny :D ).. Okrem toho, sú aj nejaké priority.. Človek nemôže mať všetko hneď a nedá sa vždy vyhovieť každému.. Myslím, že to portfólio je zatiaľ viac než slušné a uvidíme ako sa to prejaví v číslach..
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 6, 2008, 12:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Emil, prosim, kolko stoji Taye GoKit?
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 6, 2008, 6:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

GK418F (18BD, 10tt,12tt,13sd+hw) stojí 27.290, GK518F (to isté + 8tom) stojí 29.390.. Dodacie lehoty 2-3 mesiace..
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 6, 2008, 10:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

pochvala 10x ...
necakal som ze to bude az tak rychlo... tie yamahy a pearl zneju zaujmavo...
ale radsej si pockam na orange county fi_lone_ranger.gif

ale ne.. nie som milionar.. icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 7:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

napadla ma otazka..ako to bude s perkusiami? chcel by som 6" djembe, nejake low endove (okolo 1000 - 1500 korun), ale vyber je slaby
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
PAISTE2002
Nováčik

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 8:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
napadla ma otazka..ako to bude s perkusiami? chcel by som 6" djembe, nejake low endove (okolo 1000 - 1500 korun), ale vyber je slaby

bolo tu tuším už spomenuté, že LP (Latin Percusion) nebudú na predajni ale dajú sa potom objednať.A asi "luxusný" Meinl bude kralovať, ale ja by som si nekúpil ani meinl kávu...
Návrat hore
javoxy
Usadlík

Založený: 27 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 9:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Paiste2002: ja mam pocit, ze meinl robi celkom dobre perkusie... icon_confused.gif co mas taky odmietavy postoj voci meinlu? Oproti minulosti podla mna uz aj ich cinely za nieco stoja...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 9:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2FF: 6" djembe za 40-50€ je na SK pravdepodobne utópia (neviem, nemám prehľad).. Tieto low endy sa kupujú po kontajneroch a pochybujem o tom, že by sa taký kontajner predal za 20rokov. Tie 3 djembe ročne za to nikomu nestoja. Skús musikpro vo Viedni.
2Paiste: prezradím Ti moju teóriu, ktorou sa riadim pri nákupe dodnes: ak mi nevyhovuje "miestna" ponuka, kupujem v zahraničí. Nemám s tým absolútne problém. Slovensko je malá krajina a veľké svetové firmy si kladú pri odberoch podmienky. Ak sa tu predajú od LP ročne 3 jamm bloky, dvoje conga z najnižšej rady (bez stojanov, lebo na slovač sú príliš drahé) a 4 shaker-re, každá takáto firma Ťa odkáže na odbery od najbližšieho veľkého dealera v okolí (D, A). A ak to od tohto objednáš jednorázovo (kus-y), robíš v podstate zákazníkovi poštára = nezarobíš nič. Ak si dáš čo i len 10% navrch, hneď Ťa niekto "rozmázne" ako okrádača, lebo "v Rakúsku je to lacnejšie".. Prosto LP je drahá značka, perkusionistov je tu 5 a málokto si to môže dovoliť.
Nikto nerobí nič zadarmo, ak už pracuješ, tak to vieš, ak nie, tak to zistíš. Biznis tohto kalibru nie sranda a ako som už písal: bohužiaľ, nedá sa vyhovieť každému. Našťastie žijeme v slobodnej krajine, hranice máme otvorené a kupovať "nedostatkový" tovar sa dá aj inde. Ja sa na SK obmedzujem už roky len na paličky a max. 1x do roka na blany (a aj to len vtedy, keď som lenivý ísť do Viedne..). Zbytok vecí kupujem inde..
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 9:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2EF: no utopia to nie je, dokonca muziker ma na webe djembe v takej cenovej kategorii..problem je v tom, ze tam maju 4,5" (499Sk) a 8" (1390 Sk)..ibaze 4,5 je malicke a 8 je o kusok vacsie nez ja chcem :D
ale este uvidim, co nakoniec kupim, ma to este vlastne cas :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak vidíš! :D Ak by si zbytočne nešpekuloval, môžeš mať 8" hneď!!(žart)
Inak, dosť by ma zaujímalo, či je zvukovo až tak zásadný rozdiel medzi 6" a 8". :) Obidvoje je pre trpaslíka.. :D
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 11:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zvukovo asi nie, okrem toho, kto by si kupoval djembe za 1400 korun kvoli zvuku? :D
mne ide o to sa s tym zabavit :) a 8 sa mi zda moc siroke a tym aj nepohodlne:D
Návrat hore
PAISTE2002
Nováčik

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 11:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2Paiste: prezradím Ti moju teóriu, ktorou sa riadim pri nákupe dodnes: ak mi nevyhovuje "miestna" ponuka, kupujem v zahraničí. Nemám s tým absolútne problém. Slovensko je malá krajina a veľké svetové firmy si kladú pri odberoch podmienky. Ak sa tu predajú od LP ročne 3 jamm bloky, dvoje conga z najnižšej rady (bez stojanov, lebo na slovač sú príliš drahé) a 4 shaker-re, každá takáto firma Ťa odkáže na odbery od najbližšieho veľkého dealera v okolí (D, A). A ak to od tohto objednáš jednorázovo (kus-y), robíš v podstate zákazníkovi poštára = nezarobíš nič. Ak si dáš čo i len 10% navrch, hneď Ťa niekto "rozmázne" ako okrádača, lebo "v Rakúsku je to lacnejšie".. Prosto LP je drahá značka, perkusionistov je tu 5 a málokto si to môže dovoliť.
Nikto nerobí nič zadarmo, ak už pracuješ, tak to vieš, ak nie, tak to zistíš. Biznis tohto kalibru nie sranda a ako som už písal: bohužiaľ, nedá sa vyhovieť každému. Našťastie žijeme v slobodnej krajine, hranice máme otvorené a kupovať "nedostatkový" tovar sa dá aj inde. Ja sa na SK obmedzujem už roky len na paličky a max. 1x do roka na blany (a aj to len vtedy, keď som lenivý ísť do Viedne..). Zbytok vecí kupujem inde..

Úplne s tebou súhlasím s touto situáciou v SR.Keď si mám ale vybrať kvalitu, tak jednoznačne medzi perkusiami volím LP čo sa týka mini timbales,cowbels...A nemusia to kupovať iba perkusionisti.Ja som si to nechal doviesť od kamaráta z USA, takže mňa to vyšlo luxusne lacno.Ale je to každého osobný vkus akú značku oblubuje.Len mňa na Meinly odradilo ich "kvalitné" spracovanie činelov ktoré mali tendenciu dosť rýchlo sa ohnúť a to nerobili ani tie najnižšie rady od Paiste (v tej dobe 302 a 502).Takže ja s nimi nemám dobré skúsenosti...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 8, 2008, 12:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasné.. S Meinlami nemám dlhodobú skúsenosť, predpokladám ale, že vyššie rady po MCS/HCS majú rovnaké kvalitatívne nedostatky, ako hocijaká iná značka. Praskali mi v rovnakých pomeroch Zildjiany, Sabiany aj Istanbuly.. Z toho netreba robiť tragédiu. U lacných činel to neprekvapí, u drahých zamrzí.. A je jedno či je to výr. vadou, alebo nešetrným zaobchádzaním. Osobne proti Meinlu nemám nič, ich súčasná produkcia činel vyššej triedy sa mi zvukovo páči, urobili kus roboty. Pred 10timi rokmi bol Meinl ten najotrasnejší šunt v Európe, niečo ako Stagg. Dnes je to trošku inak.. Ale to miešame hrušky s mrkvou, reč bola o perkusiách.. K tomu aké sú Meinl perc. sa vyjadriť neviem, hrám na iný nástroj... :)
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 8 z 10

Prejdi na: