| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 373 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: júna 8, 2008, 12:25 am Predmet: |
|
|
| FF djembe, pri ktorom ti nejde primarne o zvuk, radsej skus kupit v nejakom etnoshope...v BA je jeden napr v Starej trznici alebo jeden je tusim aj v Auparku a mal by tu mal byt aj nejaky etno velkosklad, kde je to fakt lacne, kamaratka mi tam raz kupila dazdovu palicu (1m, bambusova, zdobena) a vravela, ze ju to vyslo doslova par stovak. Neviem ale, kde presne to je, ani neviem ako sa to vola, skus poguglit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: júna 9, 2008, 3:47 pm Predmet: |
|
|
Tak.. niekto sa tu nedávno pýtal, či bude podobne ako Sonor spracovaný Pearl. Dnes sme to dokončili. :) Čakám ešte na ceny samostatných bubnov série Vision VX, ale sety a ďaľších 99,9% aktualizovej ponuky čaká na Vaše objednávky.. Tak vyberajte! ;)
http://pearl.muziker.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: júna 12, 2008, 12:39 am Predmet: |
|
|
Nadhera. Magniniho a DeGrassov podpisove snares maju cenu 0SK, taktiez Sensitone Steel 14x5,5, takze asi hned kupim po jednom z kazdeho Masters custom sety ponuka RockCentrum lacnejsie. Nechcem kazit obchody, len upozornujem na situaciu na trhu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 12, 2008, 7:39 am Predmet: |
|
|
Pearl dodáva Praha Music Center, kt. určuje VOC ceny, Rock Centrum je oficial dealer a preto má ceny, aké má. Druhá vec je, čo z toho má na sklade a ako rýchlo je schopný dodať.. "Nuly" sú aj u VX samostatných komponentov, čaká sa na ceny z PMC.. ;)
Muziker na rozdiel od iných predajcov pôsobí aj v H, PL, CZ a A, a v každej krajine sú kontrakty s miestnymi dealermi a ceny sa tým pádom určujú vo všetkých krajinách zo spoločného nákupu. Btw, keď pozrieš Sonor, je v určitých typoch lacnejší než MADA, kt. je výhr. dovozcom..
A už úplne nechajme bokom fakt, že pred pol rokom by si musel signature bubny objednávať/kupovať inde, lebo niektoré vôbec neboli v ponuke... :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: júna 12, 2008, 7:48 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | Pearl dodáva Praha Music Center, kt. určuje VOC ceny, Rock Centrum je oficial dealer a preto má ceny, aké má. Druhá vec je, čo z toho má na sklade a ako rýchlo je schopný dodať.. "Nuly" sú aj u VX samostatných komponentov, čaká sa na ceny z PMC.. ;)
Muziker na rozdiel od iných predajcov pôsobí aj v H, PL, CZ a A, a v každej krajine sú kontrakty s miestnymi dealermi a ceny sa tým pádom určujú vo všetkých krajinách zo spoločného nákupu. Btw, keď pozrieš Sonor, je v určitých typoch lacnejší než MADA, kt. je výhr. dovozcom..
A už úplne nechajme bokom fakt, že pred pol rokom by si musel signature bubny objednávať/kupovať inde, lebo niektoré vôbec neboli v ponuke... :) | ...ja osobne patrim medzi ludi, ktori mensie cenove rozdiely prehliadnu v profesionalnom, fundovanom pristupe predajcu... Zatial je muziker hadam tym poslednym obchodom, ktory toto ponuka.../malokedy/ tak dufam, ze Emííííl splni co slubuje... a bude velmi prijemne u Teba nakupovat...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 12, 2008, 9:08 am Predmet: |
|
|
| V príp. akýchkoľvek otázok ohľadom čohokoľvek týkajúceho sa konkrétnej značky sú k dispozícii maily, na kt. sa dá písať, všetky sú nasmerované na mňa a odpovedám na ne osobne. Tí z Vás, kt. so mnou komunikujú cez SS vedia, že odpovedám v podstate "hneď" a snažím sa nájsť vždy optimálne riešenie.. Človeka so skúsenosťami z "praxe" ako konzultanta asi nemá na SK žiadny shop -alebo o tom neviem.. :) Okrem toho, nikto netvrdí, že "M" musí byť vo všetkom najlacnejší, tento systém k ničomu nevedie.. To, čo je lacné, nemusí byť vždy dobré..Takže asi tak.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: júna 12, 2008, 10:05 am Predmet: |
|
|
| 2EF: Ano samozrejme to je pravda, ze pri nakupe by nemala zohravat rolu len cena, ale aj pristup predajcu, servis, dodacie lehoty a napr. erudovane poradenstvo je fakt na nezaplatenie. Ale ten cenovy rozdiel nie je zanedbatelny. Neber to z mojej strany ako nejake podje*avanie. Chcel som len upozornit, ze ceny RockCentra by vam mohli robit paseku co sa tyka znacky Pearl. Btw: kedy sa zacnu nove produkty objavovat v kamennom obchode? Chcel by som kupit snare, ale urcite nie cez onlineshop. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 12, 2008, 11:09 am Predmet: |
|
|
Tie "nábehy" som tu už niekde spomínal.... Na Pearl sa kuknú "obchoďáci", toto nieje moja parketa, do cenotvorby zasahujú povolanejší a je to ich zodpovednosť... a neberiem to ako pod****anie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 12, 2008, 12:44 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | 2EF: Ano samozrejme to je pravda, ze pri nakupe by nemala zohravat rolu len cena, ale aj pristup predajcu, servis, dodacie lehoty a napr. erudovane poradenstvo je fakt na nezaplatenie. Ale ten cenovy rozdiel nie je zanedbatelny. Neber to z mojej strany ako nejake podje*avanie. Chcel som len upozornit, ze ceny RockCentra by vam mohli robit paseku co sa tyka znacky Pearl. Btw: kedy sa zacnu nove produkty objavovat v kamennom obchode? Chcel by som kupit snare, ale urcite nie cez onlineshop. | nebodaj si stratil aj ten Sonor od Srnca , ci ti uz nestaci ?? ))) ja uvazujem ze si dam u Honajzera poskladat 14x6 Keller Shell maple + reinforcement r. 10a10 Slingerland musli a chcel by som na to tie oldschoolove vysoke Gretsch liate rafiky... , len to bude asi problem... ,v uprave Silver Sparkle...)) alebo Black oyster...vyzeral by ako stary radioking... ,len neviem co skor.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasa Nováčik

Založený: 13 Feb 2007 Príspevky: 34
|
Zaslal: júna 13, 2008, 9:18 pm Predmet: |
|
|
| EF chem sa spyatat nejaku orientacnu cenu PDP 805 s tymi vacsimi rozmermi mi vies povedat? alebo PDP Platinum? respektive kedy pocitas ze bude uz aj PDP? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 13, 2008, 9:54 pm Predmet: |
|
|
| Orientačné ceny nájdeš na drumcenter.cz, alebo kdekoľvek "na okolí". Nemali by byť nijak zásadne vyššie, ani nižšie.. Do konca tohto roka je už urobený plán uvádzania značiek, predvádzačiek, seminárov atď, kde sa ráta iba u bubnov so 7mi značkami s novou (aktuálnou) produkciou. Keď si zoberieš, že do konca roka ostáva ani nie 6 mesiacov, je to vlastne viac, ako 1 značka mesačne..(a to nehovorím o činelách..) Preto s PDP a ďaľšími "exotmi" počkáme do začiatku nového roka.. Program bude hustý tak či tak, nieje sa kam ponáhľať.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 14, 2008, 1:35 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | Orientačné ceny nájdeš na drumcenter.cz, alebo kdekoľvek "na okolí". Nemali by byť nijak zásadne vyššie, ani nižšie.. Do konca tohto roka je už urobený plán uvádzania značiek, predvádzačiek, seminárov atď, kde sa ráta iba u bubnov so 7mi značkami s novou (aktuálnou) produkciou. Keď si zoberieš, že do konca roka ostáva ani nie 6 mesiacov, je to vlastne viac, ako 1 značka mesačne..(a to nehovorím o činelách..) Preto s PDP a ďaľšími "exotmi" počkáme do začiatku nového roka.. Program bude hustý tak či tak, nieje sa kam ponáhľať.. | "And what about the place?" predpokladam, ze uz nieco mate!...v petrzalke na Farskeho sa otvaraju nejake vacsie hudobniny... ked som to zapocul... , poemyslel som si...)) ,lebo je to v dost velkom priestore... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 14, 2008, 4:03 pm Predmet: |
|
|
Teraz sa sťahoval do nového a väčšieho sklad a e-shop, do konca roku sa má otvoriť ešte jedna pobočka, takže roboty a investícii viac než dosť.. Miesto je vybraté už dávno, musí sa ale upraviť na tieto účely, čo nieje ani rýchla, ani lacná záležitosť....Vymysleli sme systém, kt. sa dočasne bude dať realizovať aj v Auparku a nevýhodu malého priestoru sme premenili na výhodu... Nechajte sa prekvapiť...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: júna 15, 2008, 10:53 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | Teraz sa sťahoval do nového a väčšieho sklad a e-shop, do konca roku sa má otvoriť ešte jedna pobočka, takže roboty a investícii viac než dosť.. Miesto je vybraté už dávno, musí sa ale upraviť na tieto účely, čo nieje ani rýchla, ani lacná záležitosť....Vymysleli sme systém, kt. sa dočasne bude dať realizovať aj v Auparku a nevýhodu malého priestoru sme premenili na výhodu... Nechajte sa prekvapiť...  |
nebodaj pridate ešte jedno poschodie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 15, 2008, 1:47 pm Predmet: |
|
|
| 2Force: Jasnéé! ;) :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: júna 15, 2008, 8:38 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | nebodaj si stratil aj ten Sonor od Srnca , ci ti uz nestaci ?? ))) | Nestratil, ale holt chcel by som aj nejaky poriadny drevenak. Dreveny mam yamaha stage custom, ktory je na live pouzitie uplne v pohode, ale v studiu ma nepresvedcil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: júna 15, 2008, 9:44 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | MrMetronome napísal: | | nebodaj si stratil aj ten Sonor od Srnca , ci ti uz nestaci ?? ))) | Nestratil, ale holt chcel by som aj nejaky poriadny drevenak. Dreveny mam yamaha stage custom, ktory je na live pouzitie uplne v pohode, ale v studiu ma nepresvedcil. | to niesu moc dobre tie... , SCckove rytmiky... ,aspon mne sa nezdaju,,,ani starsie ani tie nove... A chces Pearla ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: júna 16, 2008, 1:29 am Predmet: |
|
|
| No sak vravim, ze ten moj SC nie je buhvico /aj ked kamos ma jeden velmi slusny SC snare.../. No ak ma najviac oslovi pearl tak by som sa tesil /mam tu znacku rad/ a keby bol vo farbe emerald mist tak by to bolo uplne dokonale, ale ak najdem nieco, co ma nadchne viac a bude to v ramci mojich financnych moznosti, zoberiem to. Cakam, kym sa bude dat v Emilovom shope porovnat rozne znacky a serie a pripadne ho poprosim aj o pomoc pri vybere. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júla 16, 2008, 11:28 pm Predmet: |
|
|
| úvaha: po prijatí eura by sa mali postupne vyrovnávať ceny u nás s cenami v EÚ...logicky by teda malo zlacnieť aj veľa hudobnin, že? |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 151 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: júla 17, 2008, 8:47 am Predmet: |
|
|
| Možno trochu OT . EF aj v Žiline bude Aupark, bude aj Muziker? drumworkshop? a čo jedno s druhým? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|