| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 449
|
Zaslal: marca 17, 2008, 9:37 pm Predmet: |
|
|
Remo aj Evans bude zastúpený celou produkciou.
Aby bolo vždy všetko skladom je zámer, stáva sa ale aj vo veľkých európskych obchodoch že niečo momentálne chýba, zažil som to x krát a nepríde mi to nijak výnimočné.. Držať na sklade 1.000 blán z každého typu si nelajstne nikto.. Okrem toho "obľúbenosť" určitých typov kolíše rovnako, ako obľúbenosť mini sukní..:) Človek nikdy nevie, čo bude v móde budúci rok.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 71 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 12:47 pm Predmet: |
|
|
| V ktorom mesiaci to planujete otvorit?Bude to este tento rok? |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAISTE2002 Prieskumník

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 8
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 2:43 pm Predmet: |
|
|
| 2EF:budu tam dostupne aj palice od Pro-Mark a perkusie od LP ???Diky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 5, 2008, 9:10 am Predmet: |
|
|
Pro Mark sa dovážať nebude, LP na objednávku.. Dôvod je prozaický - ceny LP a cenová konkurencia Meinl Percussion v našich končinách.. S LP sa tu veľa vody namútiť nedá, rovnako ako v CZ. Tých pár objednávok za rok sa dá vyriešiť jednorázovo, rovnako ako ďalšie bubnové High End segmenty.
Čo sa týka "otvárania", bude to tento rok..... :) e. |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Prisťahovalec

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 74 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 10:03 am Predmet: a kedy to ako? |
|
|
| bude otvorene? |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 71 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 1:52 pm Predmet: |
|
|
tento rok uz bude otvorene?Takze pri najhorsom "uz" len 8 mesiacov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Nováčik

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 41 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 2:49 pm Predmet: |
|
|
| Do leta to bude ? Aspoň približne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 3:20 pm Predmet: |
|
|
no nejak sa to pretahuje..este stale nemam stojan na ride mam len pozicany |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 104 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 5:12 pm Predmet: |
|
|
tak tomuto drumshopu by som bol moc rad....drzim palce, dotycnym co to vybavuju , aby to vybavili co najskor, bo my sa uz nemozme dockat
uz sa chystam, na nove bicaky.... tak uz som nazhaveny..... cim skor tym lepsie.. este vybavit nejaku brigadu aby bolo za co nakupovat a mozem ist na vylet...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 558 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 5, 2008, 5:19 pm Predmet: |
|
|
| fakt!!hovorilo sa tu o par tyždnoch a už je to pomaly aj pár mesiacov čo sa mál ten shop otvárat,asi komplikace...hm |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 1:28 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | fakt!!hovorilo sa tu o par tyždnoch a už je to pomaly aj pár mesiacov čo sa mál ten shop otvárat,asi komplikace...hm |
Už som to tu písal niekoľko krát, ale rád to zopakujem:
Spúšťať veci bez tovaru, alebo s čiastočným portfóliom je síce na Slovensku bežná prax, ja by som sa jej však rád vyhol..
Kamenné obchody o ktoré sa jedná stoja a fungujú už roky a bežne v nich nakupujete..
Spraviť a upratať funkčný e-shop s viac ako 25tisíc položkami nieje tak jednoduché ako by sa zdalo, nehovoriac o vytváraní nových webov, kt. by mali obsahovo vyzerať inak, ako doteraz... A takto by som mohol pokračovať hodiny....
Treba sa snažiť robiť veci "dobre"... a aj tak sa stane, že niečo nebude úplne na 130%.....
Trpezlivosť ruže prináša..... :) e. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 2:53 pm Predmet: dw |
|
|
| ok takže čoho všetkého predbežne budete autorizovaný dealer?!osobne sa zaujímam o značku dw,bude možné si objednať aj takéto niečo,povedzme aj kompletnú sadu na zákazku?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 548 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 4:50 pm Predmet: |
|
|
aj ja sa budem zaujímať o dw snare , čineloch istanbul alebo zildjian a dvojpedál perl eliminator teda ak víde brigáda ktorú plánujem :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 8:17 pm Predmet: |
|
|
2 Animal: Autorizované dealerstvo (výhradná distribúcia) bude čoskoro minulosťou, vďaka pripravovaným legisl. zmenám v rámci EU.. Niečo na spôsob možnosti predaja viacerých značiek áut v jednom salóne a možnosti vykonávať záručné prehliadky aj mimo siete dealera..
Všetky high end značky (rozumej nad 100tis.sk) budú na objednávku podľa požiadaviek klienta a osob. konzultácii (čo je logické).. Pár sád na oťukanie bude samozrejme k dispozícii.. Takže od DW cez Sonor po Pearl Reference atď bude všetko k "mání".. U Sonoru sa momentálne pri objednávkach z Nemecka čaká aj 4 mesiace, ako mi píšu kamaráti z drummerforum.de., takže podobne to bude aj u ostatných, keďže sa jedná o "zákazkovú" záležitosť.. Okrem toho, pochybujem, že tu pôjde high end zásadne na odbyt...Z bubnov ešte Mapex, Taye, Tama, Yamaha, a ak to "dopadne", aj RMV (zatiaľ na objednávku) atď...
High end v činelách bude zastúpený Istanbul Agop, Meinl, Anatolian, z "dostupnejších" Orion, Paiste...
Ostatný sortiment bude identický s bežnými shopmi (obaly, paličky...), nechce sa mi tu vypisovať značky...
Takže asi tak.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 8:50 pm Predmet: |
|
|
2 EF : bude to nieco na sposob obchodov v rakusku, madarsku a cechach ?
ak tam bude aspon podobny sortiment, bol by som moc rad... bo sa chystam kupit nove bicie, pravd. sonor, tak aby som vedel....
a jak ste na tom casovo ? viem ze sa to pytam ako jeden z mnohych a je to pre vas dost otravne, ale zvedavost nepusti...  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 8:57 pm Predmet: showtime |
|
|
| to znie dobre,držím palce.high end určite nebude trhákom,ale presne to tu chyba,ked chce človek niečo extra,respektívne vyššiu kvalitu a má aj nato prečo mu to neobjednať a neporadiť,toto som nevedel nikdy pochopiť prečo sa to nedá,takže spolieham sa že váš drum shop to všetko zmení.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 9:06 pm Predmet: |
|
|
2Fernet...: Časovo sme na tom zle, nemáme čas na níč... :) ... ale vážne... Objednávky (bubny) sa vyrábajú, časť je už na ceste, koncom mája idem do Istanbulu vyberať prvú várku činel... Ak sa nič nepredvídaného nestane, koncom leta je 99,999% vecí hotových a na sklade (osobne verím, že skôr) a spustí sa marketing + predvádzačky ..Marketing už čiastočne beží a kto zistí "woco a kde gou", má u mňa bod.. :)
Btw, ak chceš kupovať bubny v "štandardných" cenách (do 80 tis), môžem Ti pomôcť hneď.. Napíš predstavu cez súkr. správu a preberieme to. Cez víkend na to (dúfam) bude čas.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

|
Zaslal: Máj 6, 2008, 9:33 pm Predmet: |
|
|
2 EF : diki za ochotu, ale zas az take surne to neni
najprv musim predat tieto bicie potom porozmyslat nad dalsou kupou... ale do 80 to urite bude dokonca do 30 tiez takze, to absolutne nesuri...
a s Drumshopom drzim, palce... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 6, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | 2Fernet...: Časovo sme na tom zle, nemáme čas na níč... :) |