Obsah fóra bubenici.com
Drum Shop 2.časť
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 17, 2008, 9:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Remo aj Evans bude zastúpený celou produkciou.
Aby bolo vždy všetko skladom je zámer, stáva sa ale aj vo veľkých európskych obchodoch že niečo momentálne chýba, zažil som to x krát a nepríde mi to nijak výnimočné.. Držať na sklade 1.000 blán z každého typu si nelajstne nikto.. Okrem toho "obľúbenosť" určitých typov kolíše rovnako, ako obľúbenosť mini sukní..:) Človek nikdy nevie, čo bude v móde budúci rok..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BJač
Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 12:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

V ktorom mesiaci to planujete otvorit?Bude to este tento rok?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PAISTE2002
Prieskumník

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 2, 2008, 2:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2EF:budu tam dostupne aj palice od Pro-Mark a perkusie od LP ???Diky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 9:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pro Mark sa dovážať nebude, LP na objednávku.. Dôvod je prozaický - ceny LP a cenová konkurencia Meinl Percussion v našich končinách.. S LP sa tu veľa vody namútiť nedá, rovnako ako v CZ. Tých pár objednávok za rok sa dá vyriešiť jednorázovo, rovnako ako ďalšie bubnové High End segmenty.
Čo sa týka "otvárania", bude to tento rok..... :) e.
Návrat hore
larzzzz
Prisťahovalec

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 10:03 am    Predmet: a kedy to ako? Odpovedať s citátom

bude otvorene?
Návrat hore
BJač
Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tento rok uz bude otvorene?Takze pri najhorsom "uz" len 8 mesiacov icon_cool.gif icon_neutral.gif icon_lol.gif icon_cry.gif icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Návrat hore
kvasha
Nováčik

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 2:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Do leta to bude ? Aspoň približne.
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no nejak sa to pretahuje..este stale nemam stojan na ride icon_lol.gif mam len pozicany
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Usadlík

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak tomuto drumshopu by som bol moc rad....drzim palce, dotycnym co to vybavuju , aby to vybavili co najskor, bo my sa uz nemozme dockat icon_cheesygrin.gif
uz sa chystam, na nove bicaky.... tak uz som nazhaveny..... cim skor tym lepsie.. este vybavit nejaku brigadu aby bolo za co nakupovat a mozem ist na vylet... icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 5:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fakt!!hovorilo sa tu o par tyždnoch a už je to pomaly aj pár mesiacov čo sa mál ten shop otvárat,asi komplikace...hm
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 1:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
fakt!!hovorilo sa tu o par tyždnoch a už je to pomaly aj pár mesiacov čo sa mál ten shop otvárat,asi komplikace...hm

Už som to tu písal niekoľko krát, ale rád to zopakujem:
Spúšťať veci bez tovaru, alebo s čiastočným portfóliom je síce na Slovensku bežná prax, ja by som sa jej však rád vyhol..
Kamenné obchody o ktoré sa jedná stoja a fungujú už roky a bežne v nich nakupujete..
Spraviť a upratať funkčný e-shop s viac ako 25tisíc položkami nieje tak jednoduché ako by sa zdalo, nehovoriac o vytváraní nových webov, kt. by mali obsahovo vyzerať inak, ako doteraz... A takto by som mohol pokračovať hodiny....
Treba sa snažiť robiť veci "dobre"... a aj tak sa stane, že niečo nebude úplne na 130%.....
Trpezlivosť ruže prináša..... :) e.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 2:53 pm    Predmet: dw Odpovedať s citátom

ok takže čoho všetkého predbežne budete autorizovaný dealer?!osobne sa zaujímam o značku dw,bude možné si objednať aj takéto niečo,povedzme aj kompletnú sadu na zákazku??
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 4:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_cheesygrin.gif aj ja sa budem zaujímať o dw snare , čineloch istanbul alebo zildjian a dvojpedál perl eliminator teda ak víde brigáda ktorú plánujem :D
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 8:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Animal: Autorizované dealerstvo (výhradná distribúcia) bude čoskoro minulosťou, vďaka pripravovaným legisl. zmenám v rámci EU.. Niečo na spôsob možnosti predaja viacerých značiek áut v jednom salóne a možnosti vykonávať záručné prehliadky aj mimo siete dealera..
Všetky high end značky (rozumej nad 100tis.sk) budú na objednávku podľa požiadaviek klienta a osob. konzultácii (čo je logické).. Pár sád na oťukanie bude samozrejme k dispozícii.. Takže od DW cez Sonor po Pearl Reference atď bude všetko k "mání".. U Sonoru sa momentálne pri objednávkach z Nemecka čaká aj 4 mesiace, ako mi píšu kamaráti z drummerforum.de., takže podobne to bude aj u ostatných, keďže sa jedná o "zákazkovú" záležitosť.. Okrem toho, pochybujem, že tu pôjde high end zásadne na odbyt...Z bubnov ešte Mapex, Taye, Tama, Yamaha, a ak to "dopadne", aj RMV (zatiaľ na objednávku) atď...
High end v činelách bude zastúpený Istanbul Agop, Meinl, Anatolian, z "dostupnejších" Orion, Paiste...
Ostatný sortiment bude identický s bežnými shopmi (obaly, paličky...), nechce sa mi tu vypisovať značky...
Takže asi tak....
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 EF : bude to nieco na sposob obchodov v rakusku, madarsku a cechach ?
ak tam bude aspon podobny sortiment, bol by som moc rad... bo sa chystam kupit nove bicie, pravd. sonor, tak aby som vedel....

a jak ste na tom casovo ? viem ze sa to pytam ako jeden z mnohych a je to pre vas dost otravne, ale zvedavost nepusti... icon_lol.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 8:57 pm    Predmet: showtime Odpovedať s citátom

to znie dobre,držím palce.high end určite nebude trhákom,ale presne to tu chyba,ked chce človek niečo extra,respektívne vyššiu kvalitu a má aj nato prečo mu to neobjednať a neporadiť,toto som nevedel nikdy pochopiť prečo sa to nedá,takže spolieham sa že váš drum shop to všetko zmení....
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 9:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2Fernet...: Časovo sme na tom zle, nemáme čas na níč... :) ... ale vážne... Objednávky (bubny) sa vyrábajú, časť je už na ceste, koncom mája idem do Istanbulu vyberať prvú várku činel... Ak sa nič nepredvídaného nestane, koncom leta je 99,999% vecí hotových a na sklade (osobne verím, že skôr) a spustí sa marketing + predvádzačky ..Marketing už čiastočne beží a kto zistí "woco a kde gou", má u mňa bod.. :)
Btw, ak chceš kupovať bubny v "štandardných" cenách (do 80 tis), môžem Ti pomôcť hneď.. Napíš predstavu cez súkr. správu a preberieme to. Cez víkend na to (dúfam) bude čas....
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 9:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 EF : diki za ochotu, ale zas az take surne to neni icon_cheesygrin.gif
najprv musim predat tieto bicie potom porozmyslat nad dalsou kupou... ale do 80 to urite bude dokonca do 30 tiez takze, to absolutne nesuri...
a s Drumshopom drzim, palce...
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 6, 2008, 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2Fernet...: Časovo sme na tom zle, nemáme čas na níč... :)

no vsimli sme si ze uz skoro nepises do fora, chybaju tu mudre rady :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Usadlík

PríspevokZaslal: Máj 7, 2008, 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak .. mudre rady chybaju.... ale uz by som bol radsej drumshopu ako radam
(samozrejme dobra rada nad zlato, resp. nad drumshop) icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 5 z 6

Prejdi na: