| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 393
|
Zaslal: marca 2, 2008, 11:22 pm Predmet: DW Collectors verzus Gretsch Renown maple |
|
|
| ...,vyrovna sa oldschoolovy gulaty ton Gretsch Renown Maple starostlivemu remeslu Drum Workshopu ?? zvazujte vsetky aspekty...napriklad liate rafky u Renownu! vdaka za odpovede. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 558 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 2, 2008, 11:48 pm Predmet: superchrist |
|
|
| MrMetronome napísal: | | ...,vyrovna sa oldschoolovy gulaty ton Gretsch Renown Maple starostlivemu remeslu Drum Workshopu ?? zvazujte vsetky aspekty...napriklad liate rafky u Renownu! vdaka za odpovede. | pochybujem dw je dw,a mám dojem že už pri sérií collectors došlo k inovácií a tie liate die cast sa už dodávajú!!!gretsch renown sú síce moderne bicie,ale ten zvuk sa určite z dw nedá porovnať,rozdiel v cenách hovorí za všetko!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2230 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 3, 2008, 11:18 am Predmet: |
|
|
| súhlas s animalom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: marca 3, 2008, 2:55 pm Predmet: |
|
|
| zatial vdaka , kludne ma este ovplyvnujte dalej...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
frenzy Prieskumník

Založený: 16 Máj 2007 Príspevky: 18
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: marca 10, 2008, 6:20 pm Predmet: |
|
|
| EF : ty si preco upustil od DW Collectors?, povedz mi nieco o zvuku tych bicich! |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: marca 10, 2008, 7:16 pm Predmet: |
|
|
| inak disponuje tu niekto bubnami PDP ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 449
|
Zaslal: marca 10, 2008, 9:16 pm Predmet: |
|
|
| 2MrM: Odpoveď je prostá: načo mať v bubnoch 4.800€, keď môžem mať ten istý zvuk za 2.100€.. DW je SUPER, len je to jeden typ zvuku.. Luxusný, hlasný, farebný, hustý atď, ale stále akoby ten istý.. Delite-y sú "tvárnejšie" bubny, z ktorých sa dá okrem X iných zvukov vykúzliť aj ten DWčkársky.. Okrem toho, moje DWčka nemali ešte True Pitch, takže "zbieranie šróbov" po hraní bola bežná prax. Kupodivu to na kvalitu zvuku (ak pominieme podladenie) nemalo najmenší vplyv. Tie bubny hrajú aj s natiahnutou igelitkou z Tesca.. Ak by som mal "zbytočných" 180tisíc, určite jednu "sadičku" dám... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: marca 11, 2008, 10:04 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | 2MrM: Odpoveď je prostá: načo mať v bubnoch 4.800€, keď môžem mať ten istý zvuk za 2.100€.. DW je SUPER, len je to jeden typ zvuku.. Luxusný, hlasný, farebný, hustý atď, ale stále akoby ten istý.. Delite-y sú "tvárnejšie" bubny, z ktorých sa dá okrem X iných zvukov vykúzliť aj ten DWčkársky.. Okrem toho, moje DWčka nemali ešte True Pitch, takže "zbieranie šróbov" po hraní bola bežná prax. Kupodivu to na kvalitu zvuku (ak pominieme podladenie) nemalo najmenší vplyv. Tie bubny hrajú aj s natiahnutou igelitkou z Tesca.. Ak by som mal "zbytočných" 180tisíc, určite jednu "sadičku" dám... | _dakujem)) a prihadzujem medzi kandidatov aj Premier Genista ! ,co si myslis, alebo myslite o tejto sade ? ____ ci EF uz je vo Frankfurte ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: marca 13, 2008, 12:54 pm Predmet: |
|
|
| hah "! nikto tu nevie nic o Premier Genista ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Usadlík
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 235
|
Zaslal: marca 15, 2008, 11:21 am Predmet: |
|
|
su pekne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

|
Zaslal: marca 18, 2008, 11:02 pm Predmet: |
|
|
| EMííííííííííííL...: tell me everything about DW 5000 hardware set. I wonder why its so cheap, its a good choice ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|