| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 13, 2008, 6:28 pm Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | | ...a headliner su tez hrovna neni bohvieaka vyhra... |
To si teraz trafil. Ak 101 znie ako pokrievka (16 crash sa ešte dal), tak čo sú potom headlinery?
Ak by som mal na výber tak za tie prachy kúpim magic bronze a viem že sa na tie plechy bude dať udrieť.
Dodnes mám môj milovaný 18" magic bronze crash a na zvuk si nesťažujem.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 372 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: marca 13, 2008, 9:56 pm Predmet: |
|
|
ved ja sa nahadam, ale len konstatujem a nemam zase tolo prachov ze by som si mohol dovolit take činely lebo nezarabam a v podstate som este decko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 13, 2008, 9:57 pm Predmet: |
|
|
| a su lepsie tie headlinery ako dajake medene alebo staggy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 13, 2008, 10:08 pm Predmet: |
|
|
medené nepoznám nijaké a staggy....povedzme že efektové činelky by si staggom mohol poriešiť |
|
| Návrat hore |
|
 |
BOMO
Založený: 28 Feb 2008 Príspevky: 4 Bydlisko: Svinna
|
Zaslal: marca 13, 2008, 10:28 pm Predmet: splash |
|
|
| cafte ...mam dotaz poriesil som si novu splash-ku no je to moja prva splash-ka a neviem ako ju pritiahnut na stojane...ci na tesno alebo aby mala vôlu ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: marca 14, 2008, 12:06 am Predmet: Re: splash |
|
|
| BOMO napísal: | | cafte ...mam dotaz poriesil som si novu splash-ku no je to moja prva splash-ka a neviem ako ju pritiahnut na stojane...ci na tesno alebo aby mala vôlu ? | splashku vobec nesmies dusit... ,podla mna ju uvolni aby len doslova spinkala medzi filcami |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 888 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 14, 2008, 12:45 pm Predmet: |
|
|
Raz som na jednom koncerte Waking Vision vidiel hrat Valihoru na 2 splashky, ktore mal takmer na fest zatiahnute. Malo to velmi zaujimavy efekt. Hralo to skvele. Tiez som to skusal, ale zdaleka sa mi nepodarilo dosiahnut taky vysledok. Bude to v udere  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 14, 2008, 2:16 pm Predmet: |
|
|
| A dajake lacne sabiany tak za 5500Sk(14"16"20")su lepsie ako headlinery za 5000SK(14"16"20")? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 14, 2008, 3:02 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | Raz som na jednom koncerte Waking Vision vidiel hrat Valihoru na 2 splashky, ktore mal takmer na fest zatiahnute. Malo to velmi zaujimavy efekt. Hralo to skvele. Tiez som to skusal, ale zdaleka sa mi nepodarilo dosiahnut taky vysledok. Bude to v udere  | :::ja som tiez na soju Sabian HH splashku hraval tak aj tak... , len uvolnena splna viac charakter splash. Volne zalieta na stojane a krasne to farbi... utiahnuta aj znie ...utiahnuto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 182
|
Zaslal: marca 14, 2008, 3:34 pm Predmet: |
|
|
[quote="Martyn"]A dajake lacne sabiany tak za 5500Sk(14"16"20")su lepsie ako headlinery za 5000SK(14"16"20")?[/quote
Moj nazor: nie su... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 14, 2008, 5:42 pm Predmet: |
|
|
| Takze co sa najviac oplati v tej cene 6000 sk? |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 654 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: marca 14, 2008, 7:37 pm Predmet: |
|
|
| podla mna to je jedno co teras kupis , aj tak nekupis bohvie co a budes to vyuzivat iba na cvicenie...ja us hram pomali treti rok a stale mam solar ride a hit-hat a nijak si nestazujem ...zatial sa s nimy musim zmierit a v lete kupim nove...je jedno co kupis ked to bude iba na cvicenie a ked nasetris postupne si vymenis crash , ride alebo hh za lepsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 14, 2008, 9:14 pm Predmet: |
|
|
| Tak co je najlepsie Headlinery,Orion,Sabian,Paiste,Zildijan alebo Meil?(samozrejme nemyslim tie najdrhsie ale tie najlacnejsie,to aby som mal na cvicenie a aby sa to nerosipalo:)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
BOMO
Založený: 28 Feb 2008 Príspevky: 4 Bydlisko: Svinna
|
Zaslal: marca 14, 2008, 10:23 pm Predmet: orion |
|
|
| no ja som pred par dnami kupil orion ....splash ...a mozem povedat ze som s nim skutocne spokojny .....z tej rady su vraj velmi dobre aj crash ....a co je hlavne su cenovo vyhodne ...za slusnu cenu vela muziky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 14, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
| Tez som nad nimi uvazoval, ale problem,ze u nas v hudobninach asi nebudu a z netu to brat nechcem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 373 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 15, 2008, 12:10 am Predmet: |
|
|
| pokojne mozes aj pokombinovat viacero znaciek, nemusis mat vsetky od jednej firmy. Ak sa bojis, ze sam nevyberies to najlepsie, popros nejakeho skusenejsieho bubenika z tvojho okolia, nech ti ide pomoct vybrat. Povedz mu kolko penazi na to mas a co by si za to chcel kupit... ja mam z tych lacnych znaciek dobru skuenost s orionmi a harpoonami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 15, 2008, 1:38 pm Predmet: |
|
|
A tak sa dajako pokusim zohnat radsej tie Oriony ako Headlinery,ked vravit,ze su o kusok lepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 18, 2008, 11:24 pm Predmet: |
|
|
| ...crashe su jednoznacne z mosadznych najlepsie paiste 302, lenze tie uz sa dbre dlho nerobia, ale aj PST 3 su dobre, len tie su uz myslim drahsie...hihat asi tiez paiste, ride uz ale nie, na mosadzny ride ako tak pocuvatelny si nespominam, ze by som pocul...a china jednoznacne orion twister, ta je celkom fajin na mosadz...asi som hral na podareny kus...u toho ridu ale jedine ze by ti bol zhora zoslany zazracne hrajuci stagg za tie peniaze, ale o tom pochybujem aspon tak ako o kompetentnosti nasho pana premiera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 19, 2008, 8:56 am Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | Tak co je najlepsie Headlinery,Orion,Sabian,Paiste,Zildijan alebo Meil?(samozrejme nemyslim tie najdrhsie ale tie najlacnejsie,to aby som mal na cvicenie a aby sa to nerosipalo:)) | v tych lacnejsich je to v podstate jedno... , ved si to chod vyskusat a ktore sa ti budu najviac pacit , tie si kup... ,kazdy ma iny vkus... ,ja by som ti poradil Staggy napriklad , alebo minule som hral na fakt dobre znejuci Harpoon ride /pre zaciatocnika priam luxusny cinel , rucne tepanie... , znel ako slabsi istanbul/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: marca 19, 2008, 2:16 pm Predmet: |
|
|
| Len tie staggy sa mi zdaju take zvlastne,maju taky cudny zvuk,taky jak keby si na plech buchal abo daco take. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|