| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Sebi77 Prieskumník

Založený: 25 Máj 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Denwer!
|
Zaslal: júna 28, 2008, 6:18 pm Predmet: |
|
|
Ja mam tiez taky isty problem... strasen sa mi potia rukit(hlavne na vacsich akciach ) a stryko mi poradil, ze si mam zakazdym namacat ruky do spiny, alebo prachu... proste si ruky trochu povlacit po zemi .... Ale pravdu povediac, musel som to robit po kazdej pesnicke.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: júna 28, 2008, 11:25 pm Predmet: |
|
|
A čo tak rukavice?
Ja používam tie isté čo mám do posilňovne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júna 29, 2008, 3:07 am Predmet: |
|
|
co tak utierat si ruky a palicky po kazdej pesnicke do uteraka?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sebi77 Prieskumník

|
Zaslal: júna 30, 2008, 10:50 pm Predmet: |
|
|
Ked mate nahodou haluze, ze sa vam na kocerte co to vysmyklo... tak si ceknite toto....
http://youtube.com/watch?v=xS6zw97mzqc
hadam sa vam ulavi....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júna 30, 2008, 11:42 pm Predmet: |
|
|
Ty kokos, to je sila. Ten spevák by zaslúžil po papuli, ale že má tu odvahu vyliezť na pódium tak ho nechám tak...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RimSHOT Nováčik

Založený: 18 Jún 2008 Príspevky: 42
|
Zaslal: júla 1, 2008, 12:53 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | Ty kokos, to je sila. Ten spevák by zaslúžil po papuli, ale že má tu odvahu vyliezť na pódium tak ho nechám tak...  |
statné socky...radšej nech sa chlapci venujú tomu, čo im ide najlepšie...chlastať a ožierať sa
no a ten bubeník určite používa "kvalitné" najviacnalakované Greg-y  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júla 1, 2008, 1:02 am Predmet: |
|
|
to je spevák? to so spevom nemá nič spoločné
inak neviem, kolko ste z toho videa pozerali, ale tretia pesnička je vo fakt brutal tempe (teda aspoň na mňa určite :D) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 888 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: júla 1, 2008, 10:31 am Predmet: |
|
|
| RimSHOT napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | Ty kokos, to je sila. Ten spevák by zaslúžil po papuli, ale že má tu odvahu vyliezť na pódium tak ho nechám tak...  |
statné socky...radšej nech sa chlapci venujú tomu, čo im ide najlepšie...chlastať a ožierať sa
no a ten bubeník určite používa "kvalitné" najviacnalakované Greg-y  |
GREG su jedni z najkvalitnejsich palic na trhu. Vacsina znaciek sa nepriblizuje, nevraviac o cene. Lak nie je problem. Problem je len v drzani paliciek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sebi77 Prieskumník

|
Zaslal: júla 1, 2008, 11:35 am Predmet: |
|
|
P**e, ja som vedel ze ked sem ten link dam, tak do toho budete vsetci jebat, ale ok... predsudky funguju stale aj stale budu. a k tomu spevakovi, on je mrte talentovany, ma cit pre rytmus a kebyze ho pocujete v skusobni, alebo pri inych prilezitostiach tak ma fakt brutalnu farbu hlasu, ale musim uznat ze tu to trochu prehanal, predvadzal sa a nepacilo sa to ani mne.... ale to musim poznamenat, ze to bolo nase total najhorsie vystupenie A inak ta tretia pesnicka bola fakt v blaznivom tempe, co sa dalo vidiet aj ku koncu pesnicky ked som uz tahal fakt z poslednych sil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: júla 1, 2008, 12:09 pm Predmet: |
|
|
| Slovo predsudky znamena nieco ine ako opravnena kritika. O predsudky by mohlo ist keby to video okomentovali podla obrazu bez zvuku napr. |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 186 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: júla 1, 2008, 12:26 pm Predmet: |
|
|
| Sebi77 napísal: | Pice, ja som vedel ze ked sem ten link dam, tak do toho budete vsetci jebat, ale ok... predsudky funguju stale aj stale budu. a k tomu spevakovi, on je mrte talentovany, ma cit pre rytmus a kebyze ho pocujete v skusobni, alebo pri inych prilezitostiach tak ma fakt brutalnu farbu hlasu, ale musim uznat ze tu to trochu prehanal, predvadzal sa a nepacilo sa to ani mne.... ale to musim poznamenat, ze to bolo nase total najhorsie vystupenie A inak ta tretia pesnicka bola fakt v blaznivom tempe, co sa dalo vidiet aj ku koncu pesnicky ked som uz tahal fakt z poslednych sil  |
Ehm no myslim ze vrieskat do mikrofonu nie je az taky problem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 229 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: júla 1, 2008, 12:52 pm Predmet: |
|
|
| je to bieda, radsej ostat v skusobni a cvicit a cvicit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sebi77 Prieskumník

|
Zaslal: júla 1, 2008, 3:58 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | Slovo predsudky znamena nieco ine ako opravnena kritika. O predsudky by mohlo ist keby to video okomentovali podla obrazu bez zvuku napr. |
no jo, ale neviem kto tu spominal nieco zo sockami a ze by mse sa mali venovat chlastu a nie hudbe a to podla mna je cirociry predsudok!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RimSHOT Nováčik

Založený: 18 Jún 2008 Príspevky: 42
|
Zaslal: júla 1, 2008, 4:25 pm Predmet: |
|
|
| Sebi77 napísal: | no jo, ale neviem kto tu spominal nieco zo sockami a ze by mse sa mali venovat chlastu a nie hudbe a to podla mna je cirociry predsudok!  |
ak to tak vyznelo tak prepáč, ale z toho videa sa to úplne pýtalo."Spevák" tak pôsobil, že niečo si pred vystúpením hrkol a k celkovému dojmu kapely to určite neprispelo.A s punkom sa na nejakú vyššiu úroveň určite nedostanete, ale verím že ak máte za ciel sa po technickej stránke zlepšovať a napredovať, tak vás ten "kvalitný" punk velmi rýchlo omrzí....tak ešte raz sorry ak to vyznelo ako nejaký predsudok.len som zhodnotil čo som videl.
A aby sme neboli OT, tak ako to riešiš ty s tým šmýkaním? alebo ako by si to chcel riešiť?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sebi77 Prieskumník

|
Zaslal: júla 1, 2008, 8:11 pm Predmet: |
|
|
| RimSHOT napísal: | | Sebi77 napísal: | no jo, ale neviem kto tu spominal nieco zo sockami a ze by mse sa mali venovat chlastu a nie hudbe a to podla mna je cirociry predsudok!  |
ak to tak vyznelo tak prepáč, ale z toho videa sa to úplne pýtalo."Spevák" tak pôsobil, že niečo si pred vystúpením hrkol a k celkovému dojmu kapely to určite neprispelo.A s punkom sa na nejakú vyššiu úroveň určite nedostanete, ale verím že ak máte za ciel sa po technickej stránke zlepšovať a napredovať, tak vás ten "kvalitný" punk velmi rýchlo omrzí....tak ešte raz sorry ak to vyznelo ako nejaký predsudok.len som zhodnotil čo som videl.
A aby sme neboli OT, tak ako to riešiš ty s tým šmýkaním? alebo ako by si to chcel riešiť?  |
nooooo, sak vyssie som uz hovoril o svojom sposobe, ale inak sa mi stava takato vec fakt maximalne raz za cely koncert, ale hovorim to co je na you tube to je najtemnejsia chvila kapely a nedaval som ju sem koli smiechu ale preto lebo to je k teme.... takze asi tak! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

|
Zaslal: júla 1, 2008, 10:49 pm Predmet: |
|
|
no je to k teme ale je to aj smiesne takze mas jedno a neviem co sa tak branis a tu kapelu...sak pokoj, zasmej sa sam na sebe, je to lepsie ako skodoradost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: júla 2, 2008, 12:17 am Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | Slovo predsudky znamena nieco ine ako opravnena kritika. O predsudky by mohlo ist keby to video okomentovali podla obrazu bez zvuku napr. |
Staviam sa za tento nazor.
Punk je dobrá sranda do začiatku, viem to....vyrastiete |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Svaty Jur
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: júla 2, 2008, 8:52 am Predmet: |
|
|
Je to strasny bordel, navyse strasne OT.
A tu je finalovy recept na smykanie paliciek: budu sa smykat, kym sa nenaucite aspon do nejakej miery spravne drzat palicky, ale ani potom sa tomu uplne nevyhnete. palicka sa raz za cas vysmykne KAZDEMU. Znacne zbytocna diskusia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

|
Zaslal: júla 2, 2008, 11:44 am Predmet: |
|
|
mne sa palicka vysmikne skor ked uz som unaveny = drzim palicku ledva ledva a nespravne takze vyklzne alebo este ked sa mi dako pri prechode zavadi o obruc tomu tak vyleti (uz som takto par krat skoro trafil strunatcov do hlavy a tak )
a k punku...to je proste na zaciatok ked clovek hrat nevie poriadne lebo v punku sa to strati, je to bordel a o technike sa rozpravat moc neda |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|