| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 64 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: júla 2, 2008, 12:39 pm Predmet: |
|
|
Tak tak vacsinou ked je clovek na konci zo silami ... musim si ale zaklopad ze uz sa mi to dlho nestalo ze by lietali, aj ked to ma za nasledok ze ich tiez zle prechytim len aby nelietali a myslim je to pocut na hre potom :(
a sorry za ten OT :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sebi77 Prieskumník

Založený: 25 Máj 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Denwer!
|
Zaslal: júla 2, 2008, 2:01 pm Predmet: |
|
|
Absolutne suhlasim, teda s tym prvym tvrdenim.... Mienka, ze punk je iba bordel, ziadna technickost, alebo melodickost je absolutne mylní. Ja osobne moc Vandalov nemusím, ale stačí sa pozrieť na kapelky ako : Davová psychóza (asi najviac odporúčam), Karpina, Casualities, Opcio K-95 atd... A tu su zastupeni fakt muzikanti s velkym M... a naschval som vyberal take kde su ti bubenici fakt vymakany
..... A SICKO JE TO PANK!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1190 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júla 2, 2008, 8:27 pm Predmet: |
|
|
| z menovaných poznám len Karpinu, tá je fakt dobrá |
|
| Návrat hore |
|
 |
JetiX Prisťahovalec
Založený: 01 Jún 2007 Príspevky: 71
|
Zaslal: júla 3, 2008, 11:06 am Predmet: |
|
|
| Aj mne sa smykaju riadne palice z ruk. Vyriesil som to tak ze som si kupil nenalakovane palice. Je to najidealnejsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Prisťahovalec

Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 60
|
Zaslal: júla 3, 2008, 12:04 pm Predmet: |
|
|
| Sebi77 napísal: |
Absolutne suhlasim, teda s tym prvym tvrdenim.... Mienka, ze punk je iba bordel, ziadna technickost, alebo melodickost je absolutne mylní. Ja osobne moc Vandalov nemusím, ale stačí sa pozrieť na kapelky ako : Davová psychóza (asi najviac odporúčam), Karpina, Casualities, Opcio K-95 atd... A tu su zastupeni fakt muzikanti s velkym M... a naschval som vyberal take kde su ti bubenici fakt vymakany
..... A SICKO JE TO PANK!!!!  |
Ja osobne si myslim ze v punku sa daju ziskat dost dobre zaklady hrania, pokial sa nemylim vacsinou je dost rychly a tam ked bubennik neudrzi rytmus to proste nehra. Kamosi tiez hrali punk a bubennik to dobre hral, cele to potom slo ako po masle:) moj skromny nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 843 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: júla 3, 2008, 2:04 pm Predmet: |
|
|
[quote="Sebi77"]
..... A SICKO JE TO PANK!!!! [/quote
Prispevok sta by vystrihnuty z humoristickej relacie. Rozmyslam, ze by sme niekde mohli zalozit temu humor a zacali tam kopirovat prave taketo prispevky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 168 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: júla 3, 2008, 4:35 pm Predmet: |
|
|
akoze the best of
moze byt |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sebi77 Prieskumník

Založený: 25 Máj 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Denwer!
|
Zaslal: júla 3, 2008, 4:44 pm Predmet: |
|
|
[quote="dusan"] | Sebi77 napísal: |
..... A SICKO JE TO PANK!!!! [/quote
Prispevok sta by vystrihnuty z humoristickej relacie. Rozmyslam, ze by sme niekde mohli zalozit temu humor a zacali tam kopirovat prave taketo prispevky. |
pozeram, pozeram , no nic vtipne na tomto prispevku nenachadzam! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|