| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
dar Nováčik
Založený: 13 Nov 2008 Príspevky: 47
|
Zaslal: februára 12, 2010, 12:49 pm Predmet: |
|
|
| half-life2 napísal: | | spokojny? ani nie on ma uz tolko prachov ze mu to je jedno ;-) |
a preto je s nou spokojny :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: februára 12, 2010, 3:06 pm Predmet: |
|
|
| ako mozte riesit ako do toho trieska alebo ze ma hrube palice klobuk dole chlapci ... ked moze mat desmod dva kopaky preco by nemohol mat on a ze na nich nevie hrat ? nieje to virtuoz ale kde maju byt dva kopaky tam su a su tam podla mna vkusne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majak Prieskumník
Založený: 29 Jún 2007 Príspevky: 15 Bydlisko: 4.aprila 108, 908 80Sekule
|
Zaslal: februára 18, 2010, 10:41 am Predmet: Lars Ulrich.. |
|
|
| Mnooo, boli časy, keď tetno chlapina vedel hrať aj lepšie, asi viac trénoval a hrali vtedy väčšie sypačky. Ale tak už tiež nie je najmladší a aj rodina spraví svoje+fakt rieši veľa iných vecí v kapele.. Ale svoje poslanie si plní dobre. Bicie hrá trochu svojským (dobrým) štýlom a vie do toho riadne udrieť. Síce mu dosť bicích liniek pri nahrávaní diktoval Rob Rock(producent,ktorý s nimi svojho času nahrával, posledný album riešil Rick Rubin), ale výsledok je supiš. Ja som sa o tom presvedčil na vlastné oči v Prahe minulý rok. Jeden z naj koncíkov v mojom živote. Metalica je kult. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|