| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 871 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 10:47 pm Predmet: |
|
|
ja to už mám (mna Lars nezazaluje lebo aj tak mam objednane CD :P ) je to pecka, nad moje očakavania
k tomu uniku: uslo to vo Francuzsku. Jeden shop s cedečkami si pomylil datum a zacal to predavat 2heho ale potom predavanie zastavili..no a uz to poletuje po torrentoch a taha sa jedna basen |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 200 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 7:05 am Predmet: |
|
|
| pejz64 napísal: | No co uz mate novu METALLICA - Death magnetic???
Ako sa Vam pozdavaju Larsove vykony?... |
nakolko NAM neprinalezi hodnotit vykony druhych, hlavne tych co maju toho odsrateho az az a vypadame pri nich jak curackovia, tak sa nevyjadrim k tomu...ale album ako celok mozem sam za seba hodnotit ako pocin hodny metalliky...konecne po slabsich chvilkach prichadza to co sa ocakavalo...a uz teraz sa tesim na vylet do prahy metallica 2009...a nech je uz jezisek a ja pod stromkom rozbalujem Death Magnetic box edition  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 3:48 pm Predmet: |
|
|
Zboznujem ten album .... IMO na prvom mieste albumov sa umiestnili BA KEA AJFA MOP na druhom RTL DM a zvysne na tretom a St.Anger niekde daleko vzdau ... ale medzi prvym druhym a tretim miestom su take male rozdiely ze takmer splyvaju ( ANO aj LOAD a RELOAD zboznujem )
a cosa tyka Larsa ... som skutocne zvedavy co predvedie na koncertoch lebo niektore veci si ,podla toho co som ho pocul na Youtube v poslednom case , usil dost takze ... ved mal problem zahrat dvojkopak tak uvidime .... ale urcite idem do prahy ( ak bude ) :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 182 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 6:05 pm Predmet: |
|
|
som smrťelne magneticky nabitý energiou po vypočutí toho alba
ty kokos to je úplne o inom ako st anger..aj keď ten mám tiež rád  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 82
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 2:32 pm Predmet: |
|
|
Podla mna od Black Albumu konecne nieco co ma gule  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 3:52 pm Predmet: |
|
|
| ešte som ten nový nepočul (nie že by som bol nejaký fanda Metalliky)..na aký štýl je Unforgiven 3? skorej ako 1 alebo 2? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: septembra 20, 2008, 11:37 pm Predmet: |
|
|
| no možem ti povedať že ani na jednu....podla mojho nazoru..hoši by spravili lepsie keby nedali vobec taky nazov tomu songu...ale to je ich vec...pesnicka je to kvalitna tomu ver :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 11:45 pm Predmet: |
|
|
| no už som to počul, kamoš mi to poslal, je to také..čo ja viem..ten názov tomu fakt nesedí.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: septembra 20, 2008, 11:49 pm Predmet: |
|
|
| hh aj ja som sa odj***l nazvom...pustim Unforgiven a cakam nieco na ten styl a ono hra nieco ine...ale hned som si zvykol a ten song sa mi velmo paci..sice ako kazdy na albume (mozno len The Day That Never Comes neni az taka brutalna ako ostatne) |
|
| Návrat hore |
|
 |
travertina

Založený: 25 Sep 2008 Príspevky: 1
|
Zaslal: septembra 25, 2008, 10:44 pm Predmet: |
|
|
milujem ho!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 136
|
Zaslal: septembra 25, 2008, 10:55 pm Predmet: |
|
|
| idem si ho teda ja stiahnut ale to unforgiven 3 ma skutocne blby nazov |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 887 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: septembra 26, 2008, 3:30 pm Predmet: death |
|
|
konečne už ulrich spočital svoje miliony,jachty a akcie na burze,a nahral konečne dobry album,death magnetic sa mne pozdáva,nieje to taká sračka ako komerčné uspešné predchádzajuce albumy od metallicky,konečne je to poriadny metal,zránik to metal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kabur Nováčik

Založený: 03 Apr 2008 Príspevky: 41
|
Zaslal: septembra 27, 2008, 3:02 pm Predmet: |
|
|
| Niektorí ľudia stále hovoria, že Metallica skomerčnela. Ale ja stále nechápem v čom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
555-Slipknot-666 Prieskumník

Založený: 16 Nov 2008 Príspevky: 12 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 12:28 am Predmet: |
|
|
Lars Ulrich je v pohode bubenik mam ho rad vela ludi o nom vravi ze nevie dobre hrat ale podla mna je dobry jeho stly hrania sa mi paci velmi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Šialenec

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 264 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 2:03 am Predmet: |
|
|
Podla mna je to ich nove album nudne, rozvlacne, je tam malo zapamatovatelnych napadov, ak by taketo nieco nahrala nejaka neznama skupina, tak po nej ani pes nestekne.
U mna Metallica skoncila v r. 91, odvtedy nejak nemozem prist na to o co tymto panom ide... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maddox960 Nováčik

Založený: 17 Okt 2008 Príspevky: 26 Bydlisko: Little Italy,LC-city
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 2:32 am Predmet: |
|
|
| ja som ho sice pocul len raz v aute u kamosa,tak nechcem velmi hodnotit,ale je pravda ze kedze som si ho odvtedy este nestiahol tak ma asi velmi neoslovilo,inak aj vy patrite k tym co St.anger neznasaju ako zvysok sveta??? lebo ja k nim nepatrim,mne prislo tym otrasnym zvukom velmi zaujimave,bola tam taka "raw energy" pripominal mi taky garažovy oldschool. |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 182 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 11:01 am Predmet: |
|
|
podľa mňa mal St. Anger taký zvuk, aký mal mať.
Proste tvrdý, neokresaný, hutný, taký neohrabaný. A aj keď to čo na albume predviedol Lars nebolo nič svetoborné...podľa mňa to tam sadlo jak šerbeľ na riť. Veď oni boli vtedy radi, že sa nerozpadli a myslím, že ten album nakoniec , myslím ten výsledok, je jednoducho dobrý. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kabur Nováčik

Založený: 03 Apr 2008 Príspevky: 41
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 12:05 pm Predmet: |
|
|
| helmet napísal: | Podla mna je to ich nove album nudne, rozvlacne, je tam malo zapamatovatelnych napadov, ak by taketo nieco nahrala nejaka neznama skupina, tak po nej ani pes nestekne.
U mna Metallica skoncila v r. 91, odvtedy nejak nemozem prist na to o co tymto panom ide... |
Ako môžeš na ten album povedať, že je nudný? Ako je to tvoj názor, ale ja som ešte energickejšie album nikdy nepočul. O čo tým pánom ide? Robiť kvalitnú muziku, tak ako predtým. A to aj robia, lenže niektorí ľudia už tak "zakrabičkovali" Metallicu, že už aj keby vydali neviem aké fantastické album, tak by to bol podľa nich prepadák, pretože si to sami vsugerujú, a to isté je aj s týmto albumom. Keďže St.Anger-u sa nedostalo veľkej sláve, aj keď podľa mňa je ten album tiež výborný (už bolo popísané vyššie), tak všetci hneď odsudzujú úplne celú Metallicu, že všetko, čo robia v dnešných dňoch je zlé. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 465 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 2:09 pm Predmet: |
|
|
albm je prebity energiou mne pripada taky nahnevany album  |
|
| Návrat hore |
|
 |
helmet Šialenec

Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 264 Bydlisko: Skalica, Bratislava
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 4:27 pm Predmet: |
|
|
Podla mna je dnesny metal troska inde, to o co sa pokusa Metallica mozno nazvat nevydarene kopirovanie seba samych.
Staci si pocuvnut ake nadcasove albumy nahravali v 80 rokoch, v 90 sa pokusali sklbit country s rockom a teraz to ma byt akoby navrat ku korenom, ale podla mna postradaju napady, ktore by si clovek mohol zapamatat tak ako na ich starsich albumoch... Je to len zbierka riffov.
V ramci metalu existuju omnoho zaujimavejsie skupiny, ale kazdy nech si pocuva co chce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|