Obsah fóra bubenici.com

Rezanie HH

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 2:56 am    Predmet: Rezanie HH Odpovedať s citátom

ma niekto na tomto fore skusenost s orezanim prasknutej HH? predpokladam, ze jedina rozumna cesta je zmensenie priemeru oboch cinelov. Ak mate akukolvek skusenost s niecim takymto, alebo inym sposobom ako HH zachranit pred dalsim praskanim, sem s nou.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 12:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

odvŕtanie konca praskliny, ale pri hi hat neviem....zmenšienie priemeru je podla mojich skúseností smrť....
Ja by som asi vyvŕtal na konci praskliny dierku a ak by to nebolo počuť tak by som bol spokojný
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 12:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
odvŕtanie konca praskliny, ale pri hi hat neviem....zmenšienie priemeru je podla mojich skúseností smrť....
Ja by som asi vyvŕtal na konci praskliny dierku a ak by to nebolo počuť tak by som bol spokojný

Aha to je fajn napad...ja som sa totiz doteraz stretol len s vyrezanim prasknutej casti, ale to na horny cinel HH nie je vhodne. Myslis ze by zmensenie priemeru cca o jeden palec naozaj zabilo tu HH?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 1:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie som v tejto teme celkom doma, ale vcera som hral na hi hat paiste innovations hi hat, ktora mala na spodku maly vyrezok, tak centimeter krat pol centimetra. Skratka bolo trosku odhryznute z kraja a hrala vyborne. Hranie na nej som si jednoznacne uzil (a to cinely paiste velmi neoblubujem ) a vyrez som si vsimol az na konci skusky. Neviem ci je na vrchnom cinely vyrez nevhodny, este som sa s tym nestretol ale ak ano, tak daj vyrezanu na spodok a spodnu na vrch. Samozrejme to nemusi zvukovo fungovat, zavisi od typu hi hat, ale skusit si ju otocenu mozes. Ja som svoju byvalu hi hat Sabian HH regular hats 14" sem tam otacal, ked som chcel agresivnejsi chick a zvuk celkovo. Heh. A prave som si uvedomil, ze som to este nikdy neskusil so svojou aktualnou. Idem to hned spravit!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: