| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Baro Nováčik

Založený: 15 Feb 2008 Príspevky: 32 Bydlisko: Nemšová
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 2:52 am Predmet: |
|
|
nooo ten zoznam by nebol od weci :D a tyx nedostatkow tam bude asi wyse ale aj tak bicie dokazu obiat napr.:ked nahodou o ne nejako silno zakopnes a zwalis sa na zem a bicie sa strepu na teba hlawne cinely tak to mozme pokladat za objatie a masaz mam niekedy ked dlho cwicime najme na zapestia a mischo4077 aky mas problem so sebou?nexapem ked za tym neni zenska tak fakt akoze newiem.jedine keby si mal problemy s kapelou alebo co  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Prisťahovalec

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 86 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 10:51 am Predmet: |
|
|
| Bubonix napísal: |
To si vystihol :) , ja uz som aj rozmyslal ze spisat daky zoznam preco su bicie lepsie ako zena :D vlastne som nasiel len dva nedostatky , bicie nevedia objat a nedaju masaz .
BTW: asi by sa mohla nato zalozit samostatna tema  |
hlavny rozdiel medzi zenou a bicimi je ze ze bicie nemozes zmlatit a ani im nenadavam..
ale na druhej strane ani sa nepotesia kvetinke
prepacte za moje blbnutie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 2:07 pm Predmet: |
|
|
| 2Baro, akosi mi chyba inspiracia, ucitel, niekto kto by ma viedol, povedal mi co robim zle, co robim dobre, na co si dat pozor, proste som v depke, ako uz ma presla, vdaka EF, zda sa mi ze uz som hral aj lepsie, akosi sa mi prestalo darit, a to ma stve, take depky chytam casto, ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 3:46 pm Predmet: |
|
|
zajdi si niekam na koncert... pozri ako hraju ini bubenici nazivo a skus si nieco z toho zobrat, popripade to dom vylepsit...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 4:11 pm Predmet: |
|
|
| chladnepivko napísal: | | Bubonix napísal: |
To si vystihol :) , ja uz som aj rozmyslal ze spisat daky zoznam preco su bicie lepsie ako zena :D vlastne som nasiel len dva nedostatky , bicie nevedia objat a nedaju masaz .
BTW: asi by sa mohla nato zalozit samostatna tema  |
hlavny rozdiel medzi zenou a bicimi je ze ze bicie nemozes zmlatit a ani im nenadavam..
ale na druhej strane ani sa nepotesia kvetinke
prepacte za moje blbnutie  |
No neviem ako ty , ale ja ich mlatim :) ... vlastne podla toho aku muziku hram , obcas ich treba viac hladit obcas trosku viac mlatit ... a oproti zene sa nestazuju :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skodovka Prisťahovalec
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 54 Bydlisko: Michalova
|
Zaslal: Máj 25, 2008, 7:47 pm Predmet: |
|
|
heeeee a ziadne podakovanie Skodovke keby som nezalozil tuto teeemu tak nemate nist:-)))))) ale nie....mischo diki fakt si charakter malo kto sa podeli o nieco takeee klobuk dole este raz diki  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 25, 2008, 10:02 pm Predmet: |
|
|
2mischo4077 no tak to mas fakt hustu depku.wole to ani ja taku nemawam ale mne pomaha najme ked si fakt zajdem na nejaky good koncert a nacerpam tam nowe sily a hlawne sa wyblaznim a zahodim starosti za hlawu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

|
Zaslal: Máj 28, 2008, 7:29 am Predmet: |
|
|
| Baro napísal: | 2mischo4077 no tak to mas fakt hustu depku.wole to ani ja taku nemawam ale mne pomaha najme ked si fakt zajdem na nejaky good koncert a nacerpam tam nowe sily a hlawne sa wyblaznim a zahodim starosti za hlawu  |
nj, moze byt, je to dost mozne, treba vypnut, mne z tej skoly uz poriadnen j*be, mam starsti velmi vela, profak nam tu nadava aky sme sprosty, a ja musim take kraviny pocuvat, to co on si moze nieco take dovolit, ... neznasam tu skolu, strasny tlak je zo strany skoly aj medzi nami spoluziakmi, je to viac nez tazke :((( inac sme uz OT |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 28, 2008, 11:50 pm Predmet: |
|
|
tak to mas dobre na p**u.ked mas take haluze w skole a hlawne aj so spoluziakmi.ja mawam sem-tam nerwy w robote ale nemam to az take strasne ako ty.a fakt xod niekedy na nejaky ten koncert uwidis ze ti bude lepsie a nezaoberaj sa skolou su aj dolezitejsie weci napr.:BICIE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

|
Zaslal: Máj 29, 2008, 11:01 pm Predmet: |
|
|
| 2baro, .. chodim na konzervu a studujem bicie, ... a to je na tom najhorsie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 2:49 am Predmet: |
|
|
tak toto by som nexcel wole sorry neni som nejaky psyxolog aby som ti poradil nejake weci ale aspon som to skusil napisal som co pomaha mne tak to wyskusaj a napis inak newiem.ziwot ta fakt brutalne skusa tak sa nedaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 2:50 am Predmet: |
|
|
tak toto by som nexcel wole sorry neni som nejaky psyxolog aby som ti poradil nejake weci ale aspon som to skusil napisal som co pomaha mne tak to wyskusaj a napis inak newiem.ziwot ta fakt brutalne skusa tak sa nedaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baro Nováčik

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 2:52 am Predmet: |
|
|
sorry za tu istu druhu sprawu ale nejak my to seklo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: Máj 31, 2008, 10:01 am Predmet: |
|
|
| mischo4077 napísal: | | 2baro, .. chodim na konzervu a studujem bicie, ... a to je na tom najhorsie ... |
..študuješ v BA? Ak áno, kto Ťa učí? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 31, 2008, 2:11 pm Predmet: |
|
|
| Baro napísal: | sorry za tu istu druhu sprawu ale nejak my to seklo  |
keby si ju namiesto tohto prispevku vymazal, tak by si ho nemusel pisat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 2:39 pm Predmet: |
|
|
| Okrem toho, čo je s "jazykovým korektorom"? Myslím, že by sa tu jeho ruka určite zišla! ;) :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 3:51 pm Predmet: |
|
|
| 2EF, nie v KE, ... a uci ma feri majcher, ... o tom si asi este nikdy nepocul, ... a druhy profak je tam jozef hudak, a on nema ani vysku, ako samouk vyborny, hudobnik, ale tiez vela nema s bicimi, a feri je akordeonista, ... preto sa tlacim na prazdninny sade kade sa da, ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 4:05 pm Predmet: |
|
|
| Rozumiem..Nuž, to je tak.. Tiež ma učil "akordeonista"..teda..učil.. po 3 mesiacoch nemal čo.. :D Takže síce mám absolutórium, ale na sadu som samouk.. Poznám to dobre! Netreba sa nechať zlomiť, "samoštúdium" je v takýchto prípadoch luxusné riešenie.. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

|
Zaslal: Máj 31, 2008, 6:20 pm Predmet: |
|
|
| ja som bol na samostudiu uz v pripravke, :D ked som sa ucil hrat na xylofon aby ma mohli prijat,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mate-j Prieskumník

Založený: 07 Júl 2008 Príspevky: 22
|
Zaslal: októbra 1, 2008, 7:06 am Predmet: |
|
|
Mišo aj ja Ti ďakujem je to fajn  |
|