| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 128
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:03 am Predmet: |
|
|
| presne tak ako vravi drbambus bo pre kazdeho je dobre neco ine a kazdemu sa neco ine paci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Nováčik

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 34 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 12:32 pm Predmet: Som zaťažený na značku Ludwig tiež |
|
|
Značka Ludwig ma tak oslovila že ine nove bicie si ani neviem prestaviť. Ako priaznivec kapiel ako sú Beatles alebo Led Zeppelin mi ani nič iné nezostáva. OD malička som mal sen mať Ludwigi ako Ringo alebo John Bonham. Čo sa týka nižšej rady. Dal som prednosť kvalite pred novotou a kupujem bicie v rade za 30000 za 12000. Sú na nich Remo blany a krásne upevnenie prechodov. Proste radosť len z pohladu na ne.
Nie som si isty ale zda sa že ide o tieto bicie len v čiernom prevedeni.
Bonus je to že tie bicie mal bubenik Chrobakov a ocitli sa už aj v televizii čo svedči o ich kvlaite. Ludwig forever
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 570 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 1:05 pm Predmet: |
|
|
tie nove legacy maple classic birch atd su prekrásne a hrajú fantasticky,práve sa idem na ne opýtať,myslim že ich robí marris BA,legendárna značka ale určite nezaspala na vavrínoch, beatles, led zepellin asi vedeli prečo ich používajú...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucas Perny Nováčik

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 34 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 10, 2008, 11:56 am Predmet: Takže už ich mam doma ... |
|
|
Nie su to sice tie čo su na vyššie obrazku ale su rovnako dobre.
kovový snare drum: 14" (blana EVANS), Tom Toms 12", 13" (blany REMO), bass drum 22" REMO, floor tom 16".
(1x double tom holder, 1x hi-hat stand, 1x cymbal stand, 1x snare stand, 1x pedal.)
Aky je vaš nazor? Dobra kupa? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Šialenec

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 400
|
Zaslal: Máj 10, 2008, 1:25 pm Predmet: Re: Takže už ich mam doma ... |
|
|
| Lucas Perny napísal: | Nie su to sice tie čo su na vyššie obrazku ale su rovnako dobre.
kovový snare drum: 14" (blana EVANS), Tom Toms 12", 13" (blany REMO), bass drum 22" REMO, floor tom 16".
(1x double tom holder, 1x hi-hat stand, 1x cymbal stand, 1x snare stand, 1x pedal.)
Aky je vaš nazor? Dobra kupa? |
NO ak su rovnako dobre , ako tie USA classic maple tam na hornom obrazku... , tak je to kupa Strorocia ! )) urcite niesu rovnako dobre... , ale tieto rady bicich su fajn alternativa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|