Obsah fóra bubenici.com

výdrž paličiek
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
vlaran

Založený: 13 Aug 2009

PríspevokZaslal: septembra 14, 2009, 4:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja už pomerne dlho hrám na Goodwood 5A s drevenou hlavičkou, ale v poslednej dobe často natriafam na vadné kusy a začína mi to celkom vadiť. Z posledných troch párov sa mi vždy aspoň jedna palička začala štiepiť v strede - chyba v dreve - a následne sa tam pomerne rýchlo zlomila. Obvykle mi vydržia tak dva tri mesiace, ale v garáži hrám jemne a necvičím často. Tiež ma veľmi vytočil jeden kus ktorý sa jednoducho ohol.. A pri Goodwoodoch všeobecne si vždy vydobite aby ste si mohli vybrať presne ktoré kusy chcete, lebo viackrát mi dal pár len tak ako mu padol do ruky a bol úplne nevyvážený! Dávnejšie som hrával hlavne na Gregoch, ale tie mi vydržali menej a rýchle odchádzali hlavičky. Teraz chcem vyskúšať Vic Firthy, či sú hodné tej ceny :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
FOGELtm
Bubeník

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: septembra 14, 2009, 5:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowu.gif ta cena je na tu kvalitu este nizka :)
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: septembra 18, 2009, 9:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
Veľmi subjektívne tvrdenia Duško, nebýva u teba zvykom...

Co sa tyka mojich tvrdeni o goodwoodoch tyka, su asi take subjektivne ako to, ci je 3 plus 3 6. Tiez som ich testoval a aj mojich XY bubenickych kamaratov ( co je nepomerne skusenejsie kolegium ako forum ) ich testovalo. V prvom rade by sa ludia mali zbavit predstavy, ze cim dlhsie palicka vydrzi, tym je kvalitnejsia. Nie je to tak. Bubenik by mal v palicke hladat vsetko ine ako vydrz. Lebo darmo mi vydrzi palicka rok, ale ked je neobratna a tazka ako kol s plochym zvukom, dakujem... A aj tak, sami to citate, kazdemu ina znacka vydrzi inu dobu. Skratka goodwood pokial nie su vybrate kusy, co sa malokedy poriadne podari, su krive, riedke, hluche, pri hrani mam pocit ze su zlomene a nasledne zalepene. A ten pocit mam preto, lebo som zvyknuty na kvalitne palice.
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 7 z 7

Prejdi na: