| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
vlaran
Založený: 13 Aug 2009 Príspevky: 1
|
Zaslal: septembra 14, 2009, 4:37 pm Predmet: |
|
|
| Ja už pomerne dlho hrám na Goodwood 5A s drevenou hlavičkou, ale v poslednej dobe často natriafam na vadné kusy a začína mi to celkom vadiť. Z posledných troch párov sa mi vždy aspoň jedna palička začala štiepiť v strede - chyba v dreve - a následne sa tam pomerne rýchlo zlomila. Obvykle mi vydržia tak dva tri mesiace, ale v garáži hrám jemne a necvičím často. Tiež ma veľmi vytočil jeden kus ktorý sa jednoducho ohol.. A pri Goodwoodoch všeobecne si vždy vydobite aby ste si mohli vybrať presne ktoré kusy chcete, lebo viackrát mi dal pár len tak ako mu padol do ruky a bol úplne nevyvážený! Dávnejšie som hrával hlavne na Gregoch, ale tie mi vydržali menej a rýchle odchádzali hlavičky. Teraz chcem vyskúšať Vic Firthy, či sú hodné tej ceny :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: septembra 14, 2009, 5:23 pm Predmet: |
|
|
ta cena je na tu kvalitu este nizka :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: septembra 18, 2009, 9:24 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | Veľmi subjektívne tvrdenia Duško, nebýva u teba zvykom... |
Co sa tyka mojich tvrdeni o goodwoodoch tyka, su asi take subjektivne ako to, ci je 3 plus 3 6. Tiez som ich testoval a aj mojich XY bubenickych kamaratov ( co je nepomerne skusenejsie kolegium ako forum ) ich testovalo. V prvom rade by sa ludia mali zbavit predstavy, ze cim dlhsie palicka vydrzi, tym je kvalitnejsia. Nie je to tak. Bubenik by mal v palicke hladat vsetko ine ako vydrz. Lebo darmo mi vydrzi palicka rok, ale ked je neobratna a tazka ako kol s plochym zvukom, dakujem... A aj tak, sami to citate, kazdemu ina znacka vydrzi inu dobu. Skratka goodwood pokial nie su vybrate kusy, co sa malokedy poriadne podari, su krive, riedke, hluche, pri hrani mam pocit ze su zlomene a nasledne zalepene. A ten pocit mam preto, lebo som zvyknuty na kvalitne palice. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|