| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
IVIK180 Prisťahovalec

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 78 Bydlisko: Beluša
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 11:54 am Predmet: |
|
|
| hosi da sa to ale trošku vyriešiť a to povolenim dolných skrutiek čo sú hneď vedľa struníka. Emil to hovoril na tej prezentacii tých bicich ak sa dobre pamätám alebo nie? Keby sa on k tomu vyjadril. |
|
| Návrat hore |
|
 |
evibell
Založený: 06 Sep 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 3:19 pm Predmet: |
|
|
| hej, jasne fyzka nepusti, len so myslela, ze ci nemate nejake "finty" ako to trochu stlmit, napr vysky v odposluchoch...., skusim este povolit tie strunky pri struniku, dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 315 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 4:12 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | to nerezonuje len s basou, ide o urcite tony (frekvencie) ktore rozvibruju strunnik...napr. mne rezonuje aj s tretim prechodom  |
Ma j*bne , je ten prechod 13"? Lebo mne robí to isté (blany Evans G2 coated a REMO Ambassador Ebony) . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 373 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 4:18 pm Predmet: |
|
|
| Evibell, Ivik mal na mysli ladiace srobiky v okoli strunnika. Ja by som inac skusil polaborovat celkovo s naladenim spodnej blany, pretoze mozno si ju utrafila tak, ze je naladena na nejaku rezonancnu frekvenciu miestnosti , alebo aj skusit premiestnit bicie, stojate vlnenie totiz robi take veci, ze na niektorych miestach v miestnosti mas na urcitych frekvenciach markantny hlasitostny zdvih a na niektorych zas utlm... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 229 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 10:49 pm Predmet: |
|
|
jj je to 13" (remo coated ambassador)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|