Obsah fóra bubenici.com

Ktoru dvojšlapku?
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
martin111111
Prisťahovalec

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 2:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Je velmi dobre vedet nejake tie skusenosti ostatnych ludi, ale este by som mal taku malu otazocku :) . Predsalen ako sa hovori, je lepsie raz vidiet/skusit, ako 100x pocut. Tak sa pytam, kde by sa na slovensku dali vyskuat take dvojslapky ako napr. Tama IC, Janus, alebo aj Pearl? Lebo v muzikeri maju skladom nejaku premierku a yamahu a ostatne nic. Ak viete o nejakom shope, kde by bola moznost odskusat aj taketo kusky, tak dajte vediet.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Martyn
Šialenec

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:
Je velmi dobre vedet nejake tie skusenosti ostatnych ludi, ale este by som mal taku malu otazocku :) . Predsalen ako sa hovori, je lepsie raz vidiet/skusit, ako 100x pocut. Tak sa pytam, kde by sa na slovensku dali vyskuat take dvojslapky ako napr. Tama IC, Janus, alebo aj Pearl? Lebo v muzikeri maju skladom nejaku premierku a yamahu a ostatne nic. Ak viete o nejakom shope, kde by bola moznost odskusat aj taketo kusky, tak dajte vediet.

ja osobne si myslim,ze v kazdych hudobninach ti daju odskusat si tovar samozrejme s umyslom ze si ho kupis icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
martin111111 napísal:

ja osobne si myslim,ze v kazdych hudobninach ti daju odskusat si tovar samozrejme s umyslom ze si ho kupis icon_cheesygrin.gif

ale on sa pýta, že kde majú IC, Eli a Janus dvojšlapky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 6:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

presne .. dnes som bol u nas v takych mensich hudobninach a som sa spytal ze ake maju dvojslapky .. a odpoved bola NRG, Basix .. Tak som sa hned aj na pate otocil a zamaval mu icon_cheesygrin.gif . Taka dvojslapka je investicia, nie je to malo penazi a clovek to chce poskusat. A to by nebol ani problem ist niekam do ineho mesta.
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:
presne .. dnes som bol u nas v takych mensich hudobninach a som sa spytal ze ake maju dvojslapky .. a odpoved bola NRG, Basix .. Tak som sa hned aj na pate otocil a zamaval mu icon_cheesygrin.gif . Taka dvojslapka je investicia, nie je to malo penazi a clovek to chce poskusat. A to by nebol ani problem ist niekam do ineho mesta.

Treba si v profile vyplniť bydlisko a potom ti budú vedieť poradiť kam sa na najbližšieho predajcu so slušným sortimentom obrátiť. Ktovie, možno ti niekto ponúkne na otestovanie aj svoj vlastný pedál.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 7:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
a ta taye
ne inom fore som nasiel od EF: PSK601C(muziker) od Taye. HW vrátane pedálov od Taye som mal možnosť skúsit niekoľko X vo Frankfurte a nieje mu čo vytknúť (okrem toho, netvrdím to len ja, ale aj testy v európskych bub. časákoch)... ja uvazujem natym singlom dost vazne momentalne....
Návrat hore
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 8:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 atiles : Uz som zadal bydlisko icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 9:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

JUROMURO napísal:
co poviete na Taye pedal? a celkovo na Taye bicie???

Ak chce niekto vedieť "čo to je za značku", zrolujte na konci stránky http://taye.muziker.sk úplne dole, nájdete tam históriu. Firma má sídlo v USA, produkuje na Taiwane (čo nieje Čína v pravom slova zmysle "kvality").
K dvojpedálom celkovo.. Nepoznám na blízkom okolí (cz,sk,a) obchod, v ktorom by mali na predajni všetky modely všetkých výrobcov.. Čo sa týka Tamy (aj bubnov), čakacie doby z tejto firmy -pokiaľ nieje konkrétny model v centrálnom európskom sklade v Nemecku- sú max. 3 mesiace u HW a 8 mesiacov pri high end bubnoch... Ako poznám bubenícke nátury, málokto je ochotný čakať tak dlho a radšej zvolí dostupnejšiu alternatívu-napr. Pearl al. Yamahu.. Okrem toho, "mýtus najlepšej Iron Cobry" je výsledkom dokonalého marketingu a svojim spôsobom funguje iba v úzkom okruhu "žánrovo zameraných" hráčov. :) Na svete je funkčne, kvalitatívne a finančne kopec alternatív. Samozrejme, vždy treba vyberať podľa pocitu z hry.. (napr. DW sú famózne pedále, mne ale nikdy "nesedeli", rovnako ako staré modely Sonoráckych šlapiek z konca 80.rokov..) Zle je vtedy, ak človek kupuje z dôvodu "lebo mi kamarát hovoril..., lebo hrá na to slávny XY", atď bez toho, aby skúsil niečo iné..
Vždy verte len svojim ušiam a očiam, a kupujte len to, čo vám fakt vyhovuje a "sedí"..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 9:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:

a v ktorych hudobninach si bol ? u Lacka ? icon_cheesygrin.gif
on ma hudobniny zamerane len na gitary.. cinely ma paistky 101, prednedavnom mal este bicie NRG a tie dvojslapky tiez ziadna slava... no a o ATTI ani nehovorim

Naposledy upravil fernetsrumom dňa septembra 29, 2008, 9:12 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:
Ak viete o nejakom shope, kde by bola moznost odskusat aj taketo kusky, tak dajte vediet.

To bude v tomto šťáte velký problém. Najbližšie ich nájdeš pokope asi v nemecku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 3, 2008, 11:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Nightwolf_08: No to si ma potesil :D. Cize budem v podstate kupovat macku vo vreci. Hoci ta macka bude mat rodokmen a nejaky slachticky titul icon_biggrin.gif , ale aj tak :D . Totiz kazdemu nieco ine vyhovuje. Darmo bude polka fora chvalit povedzme Eliminatora, no mne by mozno viac pasovala Januska povedzme. :D. V tomto state uz ani kopakovy cvicny pad nezozenies icon_frown.gif
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 1:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Co tak skusit pohladat vo svojom okoli ludi, ktori tieto dvojslapky maju a poprosit ich, ci si nemozes k nim do skusobni prist jednotlive pedale postupne oskusat? Myslim, ze Tama, Pearl aj DW pedale sa vyskytuju na Slovensku v slusnom pocte, horsie to bude s Janus a trebars Taye, ale mozno motyka vystreli a objavis vo svojom okoli aj cloveka s niecim takym...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 8:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no, asi mi ine neostane :)
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 12:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:
no, asi mi ine neostane :)

ja podobne lebo na orave tez neni poriadnych hudobnin a myslim,ze ani bubenikov tu neni moc.Ale ak hodis na hudobnu tam sa skus popytat nejakych ucitelov
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja mám chrome cobru a som z kátova (diera kúsok od skalice)
Ak by si niekedy bol na západe tak by som nemal problém
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dik pekne. Ked budem mat tade cestu tak sa urcite ozvem :) To mas Power glide, alebo rolling? Asi si to tu uz dakde spominal, ale nejak to neviem najst.
Návrat hore
JUROMURO
Usadlík

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 4:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:
Dik pekne. Ked budem mat tade cestu tak sa urcite ozvem :) To mas Power glide, alebo rolling? Asi si to tu uz dakde spominal, ale nejak to neviem najst.
chromova je iba power myslim
Návrat hore
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 4:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Takze idem asi do tej Cobry.. uvidime. Ma mi to asi kto doviest zo zahranicia za lacnejsie peniaze. Len sa neviem rozhodnut ci power alebo rolling. icon_cry.gif icon_cry.gif . Daju sa s power zahrat aj take jemnejsie styly dobre a pohodlne ako jazz nejaky, alebo je to len do takej tvrdsej muziky?
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

martin111111 napísal:
Takze idem asi do tej Cobry.. uvidime. Ma mi to asi kto doviest zo zahranicia za lacnejsie peniaze. Len sa neviem rozhodnut ci power alebo rolling. icon_cry.gif icon_cry.gif . Daju sa s power zahrat aj take jemnejsie styly dobre a pohodlne ako jazz nejaky, alebo je to len do takej tvrdsej muziky?

to podla mna zalezi hlavne od bubenika ,ale ta powerka nakonci myslim ze ztvrdsi a zosilni uder a rolling ide ako klasika
Návrat hore
martin111111
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 4, 2008, 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nj .. to som tu uz cital. Nemoze to sposobit nejaky taky zvyk, ze ked si clovek sadne za nejaku inu slapku tak bude ten zrychleny a zosilneny pohyb beateru ku koncu pohybu postradat? Skusal tu uz nejaky drzitel IC Power glide po istej dobe sadnut za uplne iny pedal?
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 15 z 24

Prejdi na: