| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: septembra 10, 2008, 2:49 pm Predmet: |
|
|
| Páska má plynulejší a tichší chod....ja osobne v tom nevidím nijak markantný rozdiel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Nováčik

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 28
|
Zaslal: septembra 15, 2008, 11:32 am Predmet: |
|
|
| ja idem kupovat pearl eliminator, strasne moc sa tesim : ) http://www.muziker.sk/Default.aspx?Pearl-P-2002C&nid=20016&nparams=kod_id;7090&action=s hodnotenie je tam viac ako dobre a viacero ludi mi ho odporucilo, tak sa asi nemusim pytat ci je dobry ? : ) Iba ma napadlo ci ma nejaku konkurenciu v danej cenovej kategorii, myslim ze cobra ale vraj ta od eliminatora horsia skrz lavy pedal (nieco ze nestiha ci co?) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 15, 2008, 12:08 pm Predmet: |
|
|
Eli ma konkurenciu v cobre.
Iron cobra je vrchol pedalovej produkcie firmy tama. Neviem kde by mala nestihat alebo sa oneskorovat. Jedine na kardane a to iste bude mat aj eliminator pretoze tie pedale pouzivaju ten isty system kardanu.
Prosto bubenicka obec sa deli na zastancou eli a zastancov cobry. Prebiehaju zabomysie vojny, no nikto si stale nechce uvedomit ze je to o osobnych preferenciach a hlavne o nohach |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 372 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: septembra 15, 2008, 1:24 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | Eli ma konkurenciu v cobre.
Iron cobra je vrchol pedalovej produkcie firmy tama. Neviem kde by mala nestihat alebo sa oneskorovat. Jedine na kardane a to iste bude mat aj eliminator pretoze tie pedale pouzivaju ten isty system kardanu.
Prosto bubenicka obec sa deli na zastancou eli a zastancov cobry. Prebiehaju zabomysie vojny, no nikto si stale nechce uvedomit ze je to o osobnych preferenciach a hlavne o nohach |
presne ty mozes mat aj axis a ked neves hrat tak proste neves hrat a myslim,ze to mas uplne ale uplne jedno pretoze oba su super a ked ves na nich hrat su este lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Nováčik

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 28
|
Zaslal: septembra 16, 2008, 8:42 am Predmet: |
|
|
| okej tak super potom : ) osobne mi je aj znacka pearl sympatickejsia takze vezmem eliho a potom napisem dojmi :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marek Prisťahovalec

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 69 Bydlisko: Kremnica
|
Zaslal: septembra 16, 2008, 8:51 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: |
Prosto bubenicka obec sa deli na zastancou eli a zastancov cobry. |
TO NIKTO NEUZNAVATE DW 5000 ????  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 16, 2008, 9:22 am Predmet: |
|
|
Ako mam rad toto chytanie za slova.
Jasne ze sa pouzivaju aj ine pedale. Asi som mal do prispevku pridat 6 riadkovy oznam ze toto nemusi zaujimat bubenikov ktory pouzivaju: DW, Taye,Mapex,Janus,Yamaha,Sonor,Stagg,Axis,Trick,Premier, nizsie rady Tama, nizsie rady pearl,Basix,Dymanim,Peavey,PDP,Ludwig.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marek Prisťahovalec

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 69 Bydlisko: Kremnica
|
Zaslal: septembra 16, 2008, 9:38 am Predmet: |
|
|
Nic v zlom ja som to napisal iba preto ze Kelko sa pytal na dvojslapky v danej cenovej kategorii a myslim ze ta DW medzi cobru a eli pravom patri. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

Založený: 27 Okt 2007 Príspevky: 129
|
Zaslal: septembra 25, 2008, 10:57 pm Predmet: |
|
|
| Zaciatkom novembra budem kupovat dvojpedal a tiez sa rozhodujem medzi Eli a IC. Osobne som vzdy chcel IC, no z videi vidim, ze chalani co na nej hravaju maju nohu velkosti max 38, kdezto pedal Pearlu mi pride vacsi a na moju nohu (46) tym padom vhodnejsi.. Kebyze mam moznost to vyskusat nazivo a nie kupovat "naslepo" z ameriky bolo by to ine kafe .. Neviete kde by bola taka moznost ? Najlepsie na strednom Slovensku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 200 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: septembra 26, 2008, 6:43 am Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: | | ...Najlepsie na strednom Slovensku... |
Považská Bystrica  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

|
Zaslal: septembra 27, 2008, 8:01 pm Predmet: |
|
|
| satano napísal: | | miso03 napísal: | | ...Najlepsie na strednom Slovensku... |
Považská Bystrica  |
Heh, ciste stredne slovensko :)
Mno nic pojdem do BA a uvidim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: septembra 30, 2008, 3:04 pm Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: | | satano napísal: | | miso03 napísal: | | ...Najlepsie na strednom Slovensku... |
Považská Bystrica  |
hh asi nikde ale skus si objednat v shope u vas odskusaj a potom povedz ze ju nechces a kupis cez ebay ak sa bude pacit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Erika Prieskumník
Založený: 08 Aug 2008 Príspevky: 17
|
Zaslal: októbra 1, 2008, 7:25 am Predmet: Re: Ktoru dvojšlapku? |
|
|
| noooo je pekna ...a znesie toho vela? :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Erika Prieskumník
Založený: 08 Aug 2008 Príspevky: 17
|
Zaslal: októbra 1, 2008, 7:26 am Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | miso03 napísal: | | satano napísal: | | miso03 napísal: | | ...Najlepsie na strednom Slovensku... |
Považská Bystrica  |
hh asi nikde ale skus si objednat v shope u vas odskusaj a potom povedz ze ju nechces a kupis cez ebay ak sa bude pacit |
co mate proti strednom slovensku?.... ja som si tu kupila bicie.... a som s nimi nadmieru spokojna :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: októbra 1, 2008, 8:28 am Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: | | satano napísal: | | miso03 napísal: | | ...Najlepsie na strednom Slovensku... |
Považská Bystrica  |
poznas mapu?...mozno poriadne ani nie...na blbu otazku si dostal presnu odpoved ...heh |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

|
Zaslal: októbra 1, 2008, 2:22 pm Predmet: |
|
|
Nechapem na co narazas Strednym slovenskom som mal na mysli BB alebo ZV, tu v ZH take dvojpedale do hudobnin nikdy nekupia, pretoze by sa to nepredalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: októbra 1, 2008, 2:42 pm Predmet: |
|
|
| skús bigmusic v BB |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

|
Zaslal: októbra 1, 2008, 6:31 pm Predmet: |
|
|
| alebo rock centrum v martine tam maju na 100%eliminatora a predavaju tam len pearly a mozes to tam vyskusat |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: októbra 1, 2008, 9:32 pm Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: | Nechapem na co narazas Strednym slovenskom som mal na mysli BB alebo ZV, tu v ZH take dvojpedale do hudobnin nikdy nekupia, pretoze by sa to nepredalo. |
náááá vidis a hned by si dostal adekvatnu odpoved...a nie pytat sa na stredne slovensko...vono jak si na to ece neprisiel, tak je to aj nieco ine ako okolie BB...ale sak ucime s cely zivot...takze tak...uz chapes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

|
Zaslal: októbra 1, 2008, 9:40 pm Predmet: |
|
|
| satano napísal: | | miso03 napísal: | Nechapem na co narazas Strednym slovenskom som mal na mysli BB alebo ZV, tu v ZH take dvojpedale do hudobnin nikdy nekupia, pretoze by sa to nepredalo. |
náááá vidis a hned by si dostal adekvatnu odpoved...a nie pytat sa na stredne slovensko...vono jak si na to ece neprisiel, tak je to aj nieco ine ako okolie BB...ale sak ucime s cely zivot...takze tak...uz chapes  | Nemozem vediet, ze napr v RS alebo LC nie su nejake hudobniny kde to nahodou maju... aale uz sme dost off topic :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|