Obsah fóra bubenici.com
Image bubenika/bicich
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
satano
Prisťahovalec

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 7:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

FROST napísal:
icon_mrgreen.gif Ani som netušil, aká "kontroverzná" téma toto bude. Veľmi sa mi páči, ako sa tu niektorí oduševnene nad tým rozčuľujú fi_lone_ranger.gif pritom to asi vôbec nepochopili. Tak teraz si asi ja poviem, hm, čo už. icon_cool.gif

aaaaa...niekto co moje "hm co uz" pochopil icon_lol.gif icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
larzzzz
Prisťahovalec

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 7:51 am    Predmet: ako som uz pred tym... Odpovedať s citátom

riesite tu fakt nepodstatne veci ... ked sa mu to paci a chce sa mu to vlacit je to jeho vec ... a verim ze mnohi by sa s nim velmi radi vymenili...

howgh
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BJač
Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 16, 2008, 1:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

V soubiznise je dolezity imidz icon_idea.gif potrpia si na nom mnohi.Je to aj urcity druh vyjadrenia nazoru a urcite je to vec ktr si ludia icon_idea.gif pamataju a rozoberaju(co pomaha udrzat kapelu v pamati bezneho smrtelnika),sme zivy priklad icon_cheesygrin.gif.
Myslim,ze pre kapelu je dolezity imidz,mozno ak neratam jazzmanov,oni maju imidz v tvari... Aj ked len pride niekto cely v ciernom,alebo si slahne daku baretku na hlavu,alebo tak... Je to urcity styl,ktr prezentuje a chce sa tym odlisit.Imidz typu 8 rovnakych crashov je troxu fin. narocny,ale urcite to zaposoby. fi_lone_ranger.gif
Ked uz hodnotim napr single koncert,tak z viaceryx stranok.Po muzikantskej,technickej(zvuk,svetlo,...),show aku spravili a samozrejme imidz... Urcite niesom sam kto hodnoti aj imidz.Raz je zly(resp. sa nam nepaci),raz dobry,inokedy trapny,prehnany... Ale je! icon_cool.gif
Mne staci jeden kopak,na druhy zatial nemam,ale ked ho budem mat,budem hrat s dvomi slapkami icon_cheesygrin.gif
A ze imidz je na nic.Sprajtaci vedia ho*no co je v riti makke icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Python
Prieskumník

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: Máj 11, 2008, 1:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

rozculujete sa nad jednym kopakom navyse...kto bol na minulorocnych mastroch a videl hammerfall vie svoje icon_cheesygrin.gif
http://www.fotoligr.cz/mastersofrock/hammerfall/images/508b_Hammerfall.jpg
...osobne mam ale radsej ked clovek vyuziva celu sadu a nema tam tie veci len tak pre prach, napr. portnoyove monster kity s 3 kopakmi, ale zahra na vsetkom, nie je to tam navyse...tot moj nazor icon_cool.gif
...ja mam tiez sadu so 4 prechodmi bolo mi trapne ze ich nevyuzivam tak som ich pomaly zapojil do songov a ako fajne icon_wink.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na: