Obsah fóra bubenici.com

Image bubenika/bicich
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
javoxy
Usadlík

Založený: 27 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 17, 2008, 6:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja pouzivam co najzakladnejsiu zostavu, teda BD20, S14, TT10, FT14, HH, Crash a Ride...zacalo to tym, ze na viac neboli peniaze (na viac cinelov, ten druhy prechod nepouzivam aj ked ho mam), potom som zistil, ze tak sa mi najlepsie hra a nakoniec som zistil, ze uz je to sucast mojho image hrat na takej zakladnej zostave... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: augusta 20, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Brndo napísal:
..skratka velkost drumkitu je druhorada, ak chyba skill, tak z velkej sady je prd a este to aj hlupo vyzera, ze ma toho vela a nic s tym nerobi

viď Terry Bozzio :

http://www.youtube.com/watch?v=Hxe-SWxDEcw

tým však nechcem povedať, že to nie je dobrý bubeník !
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: augusta 20, 2008, 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

njn, toto video je mile, nemam sice take bicie no nejaki otroci by sa mi hodili icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Jacob
Nováčik

Založený: 24 Aug 2008

PríspevokZaslal: augusta 30, 2008, 10:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

s5 k teme.. ja jana skorca trochu poznam, teda nie osobne, ale tak ze ho sledujem, sem tam som na nejakom koncerte apod. ale co som bol na kyvadlo tour, tak mal dva kopaky, a rezonancne blany vybavene potahom loga albumu kyvadlo, cize su oba jeho, resp kapely desmod a na tom koncerte co som bol ja, hral myslim na oboch... cize to co je na tej fotke... no neviem..z tech. pricin? mozno sa nedal naladit alebo co icon_idea.gif

________
edit: nieze by som ho obhajoval, ale tu je dokaz: http://www.desmod.sk/gallery/l_120786196809.jpg funkcne a puzite su oba kopaky... pretoze par fotiek pred tym je vidiet slapku na pravej strne bubenika a tu je vidiet zase na lave spolu s ozvucenim na pravo... icon_biggrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 30, 2008, 11:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem ako ty, ale ja aj na tejto fotke vidím dvojšľapku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 9:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja tam tiež vidím dvojšľapku.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Jacob
Nováčik

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 11:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a pozreli ste si tie obrazky pred tym? icon_cheesygrin.gif alebo si myslite, ze ma nazvuceny druhy kopak len tak zo srandy? teda, je to mozne, ale nelogicke... mat ozvucene oba, pri com pouzivam iba jeden? :P
to sa mi zda este menej doverihodne ako to ze by mal jeden iba pre image :D aj ked... no budis, ak sa chce hrat a trebars zmiast protivnika tak ma nazvucene oba kopaky :D
Návrat hore
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 12:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ako ja tam ďalšie fotky nevidím icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 1:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jacob napísal:
alebo si myslite, ze ma nazvuceny druhy kopak len tak zo srandy? teda, je to mozne, ale nelogicke... mat ozvucene oba, pri com pouzivam iba jeden? :P

tak isto je nelogické používať double pedal, keď máš 2 kopáky x)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Jacob
Nováčik

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 1:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

joe: sry, ja som tuto fotku vytiahol zo zdrojaku aby sa dala pozriet bez rusivych elementov :D ...cekni stranku desmodu..

FF: no hej :D (idem teoretizovat) lenze dvojslapka by sa dala povedzme nejak obhajit tym, ze pri nejakej piesni sa mu lepsie hra na dvojslapke, pri inej na dovch kopakoch, alebo ze tu dvojslapku ma ako zalohu alebo ja neviem co.. :D
ale tak zrovna aj keby mal tie kopaky iba pre okrasu, je to showbiznis a je to to iste ako ked sa desmodaci obliekaju ako rock-punk niekedy az do metlatctva zasahuju a hraju hento.. mno.. sak nech si kazdy pomysli :D
Návrat hore
CoCKy
Prieskumník

Založený: 25 Aug 2008

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 2:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jacob napísal:

ale tak zrovna aj keby mal tie kopaky iba pre okrasu, je to showbiznis a je to to iste ako ked sa desmodaci obliekaju ako rock-punk niekedy az do metlatctva zasahuju a hraju hento.. mno.. sak nech si kazdy pomysli :D
mno to sa nepiše rock-punk ale punk-rock sry ale nemohol som si to odpusťiť icon_cheesygrin.gif icon_lol.gif
Návrat hore
Jacob
Nováčik

PríspevokZaslal: augusta 31, 2008, 3:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie nie, ja som nemyslel punkrock ako jeden styl, ale osobitne "punk" a osobitne "rock" ako samostatne styly :)
Návrat hore
saruman
Usadlík

Založený: 28 Mar 2006

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 9:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

FROST napísal:
Okej, to bolo veľmi rýchle. Radšej to stopnem lebo tam nájdete tisíc vecí, ktoré tam ani nie sú icon_cheesygrin.gif Aby som ujasnil, prechod (tom) má jednen, uprostred pred sebou, preto ho nevidno. Snare má samozrejme tiež. To by bola už hodne veľká anomália!!! .. No, a takže správna odpoveď je: má dvojšľapku a zároveň dva veľké bubny!!! Z nich využíva reálne len jeden a ten druhý je asi "pre efekt", pre oko diváka alebo ja neviem... Pripadá mi to trápne...
Aj vy máte nejaké veci v sade len "pre efekt"?? icon_question.gif Resp. dajme si otázku, nakoľko sú vaše bicie pre vás imidžovkou icon_biggrin.gif a ktoré veci z nich používate najmenej? (činely, bubny, hrkálky, hocičo...) fi_lone_ranger.gif

no ja som si všimol že bubeník z tublatanky to má vyrišené tiež tak isto: dva kopáky a dvojšlapku, ale on má zase na druhom kopáku prechody a spleshku myslím :DD ale tiež mi to prišlo len také akože pre efekt icon_mrgreen.gif
Návrat hore
CoCKy
Prieskumník

Založený: 25 Aug 2008

PríspevokZaslal: septembra 27, 2008, 5:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jacob napísal:
nie nie, ja som nemyslel punkrock ako jeden styl, ale osobitne "punk" a osobitne "rock" ako samostatne styly :)
sorry... som pako...:D najlepši su aj tak ty metalovy bubenici ktory nepouživaju ani jeden bass drum maju tam take divne čosi elektricke a tak divno sa na to hra ale je to fajnove
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: septembra 27, 2008, 6:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hh, si ma pobavil, naozaj neviem pri desmode v ktorom songu sa mu lepsie hra na dvojslape a v ktorom na dvoch kopakoch a este jedna vec, na co dofrasa vobec je desmodu dovjslap abo dva kopy??? ci iba na robenie monstroznych zaverov songov? nechapem icon_question.gif icon_neutral.gif
Návrat hore
7majo7
Prisťahovalec

Založený: 21 Júl 2008

PríspevokZaslal: októbra 3, 2008, 8:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ten obrazok o ktorom hovorite som nevidel ale mam daco podobne (len tak mimochodom tie bicie predava za 50 000)

Naposledy upravil 7majo7 dňa októbra 3, 2008, 8:28 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: októbra 3, 2008, 8:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lol
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: októbra 3, 2008, 10:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslím že tieto sme tu už mali, Nightwolf ich pomenoval "Amati, shit model no.2" icon_lol.gif icon_lol.gif . Asi mal "trochu" keď to pridával, alebo pripísal o jednu nulu naviac icon_lol.gif icon_lol.gif .
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: októbra 3, 2008, 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som tomu trtovi pisal ci je zdravy. On ma presviedcal, ze som idiot, ze neviem co tie veci stali a ze ak ich nechcem kupit nech mu nepisem.
Skalopevne si stal ze svojou cenou
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: októbra 3, 2008, 11:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj ja som mu písal, či to nedá komplet za 18. Odpísal, že to dá za 20. Ale bez HW a činelov :).
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 5

Prejdi na: