| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 191 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: októbra 4, 2008, 1:39 pm Predmet: |
|
|
ma asi strieborny HW a imaginarne semi-profi cinely  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Šialenec
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 277 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 22, 2008, 2:57 am Predmet: |
|
|
k zostave Jana Škorca: ten druhý kopák pre image nie je nazvučený, ani nikdy nebol :-))) a nie je to ani SQ2 rada, ale tuším Export, len si tam dal spravit povrchovku ako má na originál SQ2 kopáku. Dilema rozlúštená :-)))
je to image, na ktorý má peniaze a prečo to nevyužiť, je to čisto len na ňom myslím, že keby aj my máme peniaze ako oni, tak robíme niečo podobné :-) určite by ste na stage nebrali amatky :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 229 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: novembra 22, 2008, 8:46 am Predmet: |
|
|
no nebral by som na stage amatky, ale mat tam druhy kopak na okrasu mi pride neskutocne trapne...fakt v hudbe netusim na co tam mam mat nieco co ani nesiahnem, chudak nastroj
a hlavne v tej ich hudbe naozaj dva kopaky nepochopim na co si dava, i sa hraju na tazkych rockerov s tym popom a odpalia laviny s dvojslapkov? neviem, radsej si mal bicykel kupit podla mna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sauec Nováčik

Založený: 25 Máj 2007 Príspevky: 40 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 22, 2008, 1:58 pm Predmet: |
|
|
| no desmod ma v jednej pesnicke dvojkopak ale taky ze sa da aj s jednym zahrat a este vyuziva dvojkop v ciernej diere pred pasazou padaaam padaaam padam :D ale aj to sa da s jednou nohou zahrat .. ale machruje s tym na koncertoch ked soluje tak asi na to to ma :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|