| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: septembra 23, 2008, 3:46 pm Predmet: |
|
|
| pre zaciatocnikov stacia v pohode GREGy, 7A,alebo nejake typy ako Jazz Standard,alebo Marcel Buntaj . ..ja frcim len s GREGmi,bo som si kupil hickorove pro-mark,a teraz su cele krive,nwm jak je to mozne,ale fakt .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kamilo Prieskumník

Založený: 11 Sep 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Šurany, SK
|
Zaslal: septembra 24, 2008, 3:50 pm Predmet: |
|
|
| Ja som zaciatocnik a pouzivam Greg-y. Zacinal som najprv palickami Goodwood 5A, potom som skusil take cierne s nazvom FiberStick 5A (akoze neznicitelne, ale tazke) a nakoniec som zakotvil pri Gregoch. Moj ucitel oblubuje Greg - Cyril Zelenak, tak som ich skusil tiez. S lahkymi palickami sa clovek velmi nenarobi a Gregy su velmi lahucke. Teraz striedam Greg modely Cyril Zelenak a Marcel Buntaj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
Založený: 14 Apr 2008 Príspevky: 42 Bydlisko: Dobsina
|
Zaslal: októbra 3, 2008, 8:27 am Predmet: |
|
|
| ja som zacinal s goodwood 5a presiel som na gregy 7a su celkom dobre len sa mi poodstepovaly hlavicky proste nevydrzaly dlho som potom presiel na goodwood 7a a tie su paradne len maju ties svoju chybu treba natrafit na dobri par .. lebo niesu dobre sparovane .. ale vydrz maju dobru |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 141 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: októbra 18, 2008, 12:48 am Predmet: |
|
|
Ja som to osobne nezistoval...Mne to povedal jeden predavač hickrových palic, tak som mu nemal dovod neveriť...
mimochodom, už ma tu asi 5 ludi opravilo, že je to orech, tak o čo ti ide?
Ale ked chceš, možeš take veci pisat dalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
HellHammer Prieskumník
Založený: 04 Okt 2008 Príspevky: 23
|
Zaslal: novembra 7, 2008, 9:38 pm Predmet: |
|
|
| Karr napísal: | aky mate nazor na Rsticks?? A neviete co sa deje s firmou GREG? ako keby skrachovali. Zatial nejsu nikde dostupne ich palickz v TN a co som si od nich objednal 10 parov tak ece mi nedosli a to vraveli ze na konci augusta zacina vyroba  |
aj mna by zaujimalo co je s gregom pretoze mi vobec neodpovedaju a maily |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: novembra 8, 2008, 11:36 am Predmet: |
|
|
| HellHammer napísal: | | Karr napísal: | aky mate nazor na Rsticks?? A neviete co sa deje s firmou GREG? ako keby skrachovali. Zatial nejsu nikde dostupne ich palickz v TN a co som si od nich objednal 10 parov tak ece mi nedosli a to vraveli ze na konci augusta zacina vyroba  |
vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN |
|
| Návrat hore |
|
 |
HellHammer Prieskumník
|
Zaslal: novembra 8, 2008, 9:58 pm Predmet: |
|
|
| Karr napísal: | | HellHammer napísal: | | Karr napísal: | aky mate nazor na Rsticks?? A neviete co sa deje s firmou GREG? ako keby skrachovali. Zatial nejsu nikde dostupne ich palickz v TN a co som si od nich objednal 10 parov tak ece mi nedosli a to vraveli ze na konci augusta zacina vyroba  |
vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN |
a co si im zavolal alebo ako si to vyriesil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: novembra 9, 2008, 2:03 am Predmet: |
|
|
vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN[/quote]
a co si im zavolal alebo ako si to vyriesil[/quote]
zrazu mi dosiel mail, ze zabudli na moju objednavku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
HellHammer Prieskumník
|
Zaslal: novembra 9, 2008, 3:45 pm Predmet: |
|
|
| Karr napísal: | vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN |
a co si im zavolal alebo ako si to vyriesil[/quote]
zrazu mi dosiel mail, ze zabudli na moju objednavku [/quote]
mne nedosiel ziadny mail |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|