Obsah fóra bubenici.com

Paličky pre začiatočníka
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: septembra 23, 2008, 3:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pre zaciatocnikov stacia v pohode GREGy, 7A,alebo nejake typy ako Jazz Standard,alebo Marcel Buntaj . ..ja frcim len s GREGmi,bo som si kupil hickorove pro-mark,a teraz su cele krive,nwm jak je to mozne,ale fakt ..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kamilo
Prieskumník

Založený: 11 Sep 2008

PríspevokZaslal: septembra 24, 2008, 3:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som zaciatocnik a pouzivam Greg-y. Zacinal som najprv palickami Goodwood 5A, potom som skusil take cierne s nazvom FiberStick 5A (akoze neznicitelne, ale tazke) a nakoniec som zakotvil pri Gregoch. Moj ucitel oblubuje Greg - Cyril Zelenak, tak som ich skusil tiez. S lahkymi palickami sa clovek velmi nenarobi a Gregy su velmi lahucke. Teraz striedam Greg modely Cyril Zelenak a Marcel Buntaj.
Návrat hore
parky
Nováčik

Založený: 14 Apr 2008

PríspevokZaslal: októbra 3, 2008, 8:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som zacinal s goodwood 5a presiel som na gregy 7a su celkom dobre len sa mi poodstepovaly hlavicky proste nevydrzaly dlho som potom presiel na goodwood 7a a tie su paradne len maju ties svoju chybu treba natrafit na dobri par .. lebo niesu dobre sparovane .. ale vydrz maju dobru
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: októbra 18, 2008, 12:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som to osobne nezistoval...Mne to povedal jeden predavač hickrových palic, tak som mu nemal dovod neveriť...
mimochodom, už ma tu asi 5 ludi opravilo, že je to orech, tak o čo ti ide?
Ale ked chceš, možeš take veci pisat dalej...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
HellHammer
Prieskumník

Založený: 04 Okt 2008

PríspevokZaslal: novembra 7, 2008, 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Karr napísal:
aky mate nazor na Rsticks?? A neviete co sa deje s firmou GREG? ako keby skrachovali. Zatial nejsu nikde dostupne ich palickz v TN a co som si od nich objednal 10 parov tak ece mi nedosli a to vraveli ze na konci augusta zacina vyroba icon_evil.gif

aj mna by zaujimalo co je s gregom pretoze mi vobec neodpovedaju a maily
Návrat hore
Karr
Usadlík

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: novembra 8, 2008, 11:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

HellHammer napísal:
Karr napísal:
aky mate nazor na Rsticks?? A neviete co sa deje s firmou GREG? ako keby skrachovali. Zatial nejsu nikde dostupne ich palickz v TN a co som si od nich objednal 10 parov tak ece mi nedosli a to vraveli ze na konci augusta zacina vyroba icon_evil.gif

vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku icon_evil.gif "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil icon_evil.gif , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta icon_confused.gif no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
HellHammer
Prieskumník

PríspevokZaslal: novembra 8, 2008, 9:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Karr napísal:
HellHammer napísal:
Karr napísal:

vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku icon_evil.gif "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil icon_evil.gif , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta icon_confused.gif no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN

a co si im zavolal alebo ako si to vyriesil
Návrat hore
Karr
Usadlík

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: novembra 9, 2008, 2:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

vlastne nic im sa nestalo:D iba zabudli na moju objednavku icon_evil.gif "nevsimli si" a ze mi ako uhradu poslu palicky navyse a samozrejme doslo iba tych 10parov co som kupil icon_evil.gif , ale co mi pisali takze vyrabaju od augusta icon_confused.gif no ale ako dlho som v hudobninach nebol tak nwm teraz ci su aj v TN[/quote]
a co si im zavolal alebo ako si to vyriesil[/quote]

zrazu mi dosiel mail, ze zabudli na moju objednavku icon_evil.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
HellHammer
Prieskumník

PríspevokZaslal: novembra 9, 2008, 3:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Karr napísal:

a co si im zavolal alebo ako si to vyriesil[/quote]

zrazu mi dosiel mail, ze zabudli na moju objednavku icon_evil.gif[/quote]
mne nedosiel ziadny mail
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 4

Prejdi na: