| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 12:06 am Predmet: jesus |
|
|
| pavuckar napísal: | Caute! Som uplny zaciatocnik ktory sa chce zacat ucit hrat na bicich mam o to zaujem a nasiel som inzerat na zostavu od amati a potrebujem od vas na nu nejaky ten nazor ci sa to oplati kupit berte na vedomie ze som zaciatocnik
a ze sa chcem len ucit mne keby to islo tak by mi stacily na rok a tak a potom by som kupil lepsie len ked by ma to nahodou po dvoch mesiacoch pustilo aby mi nestali doma 20 000 bicie . tak za rady dik vopred.
Zostava : Predam komplet sadu bicich AMATI : Rytmicak,kopak,kotol,dva prechody,hit hat stojan + dva stojany na ride a crash,cinely su v cene PAISTE 18" Crash a 20"Ride 14"Peavey Hithat,v cene je aj slapka na kopak GILBARTAR,blany su REMO aj rezonacne,bicie su malo hrane. Cena: 6500Sk + dohoda
 | ju nepredávaj to je predsa stará škola,to sa nepredáva!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 243 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: apríla 16, 2008, 5:31 pm Predmet: |
|
|
| :D:D:D ... to bol ten spravny prispevok animal :) on ju nepredava ale pyta sa ci to ma kupit :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|