Obsah fóra bubenici.com

Zostava Amati
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pavuckar
Prieskumník

Založený: 13 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 9:02 pm    Predmet: Zostava Amati Odpovedať s citátom

Caute! Som uplny zaciatocnik ktory sa chce zacat ucit hrat na bicich mam o to zaujem a nasiel som inzerat na zostavu od amati a potrebujem od vas na nu nejaky ten nazor ci sa to oplati kupit berte na vedomie ze som zaciatocnik
a ze sa chcem len ucit mne keby to islo tak by mi stacily na rok a tak a potom by som kupil lepsie len ked by ma to nahodou po dvoch mesiacoch pustilo aby mi nestali doma 20 000 bicie . tak za rady dik vopred.

Zostava : Predam komplet sadu bicich AMATI : Rytmicak,kopak,kotol,dva prechody,hit hat stojan + dva stojany na ride a crash,cinely su v cene PAISTE 18" Crash a 20"Ride 14"Peavey Hithat,v cene je aj slapka na kopak GILBARTAR,blany su REMO aj rezonacne,bicie su malo hrane. Cena: 6500Sk + dohoda

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 9:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim ze tie bicie nie su dobre bicie pozri temy predam a tam predavam svoje amati su urcite lepsie a davam ich za 4200 + ti ostane na preblanenei alebo cinely icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 10:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne sa na tom paci ta gibraltar slapka
ono dost casto ked niekto predava amati, tak je tam nieco vyrazne, co cloveka uputa, v tomto pripade slapka, ale mozu to byt napriklad dobre cinely, alebo nejaka specialna uprava tych bicich
ale je pravda ze tie za 4200 su asi lepsie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 8:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
myslim ze tie bicie nie su dobre bicie pozri temy predam a tam predavam svoje amati su urcite lepsie a davam ich za 4200 + ti ostane na preblanenei alebo cinely icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

...mozem sa spytat podla coho sudis ze to nie su dobre bicie?To len zo zvedavosti,nic v zlom. Pozrel som si ten inzerat na muzikeri a nevyzeraju zle, a tie 302 cinely tiez nie su uplny des na zaciatok,stojany sibenice, k tomu ta slapka, na rozdiel od tvojich su tam 2 prechody...neviem, samozrejme ta tvoja cena je lakava, ale aj tak mna osobne by ten druhy inzerat oslovil viac. icon_neutral.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 11:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie je tam origínal tomholder (to neviem čo je dobre alebo nie icon_lol.gif ), stojan na hajtku nemá koncovky na nohách, bude zdrhať a celý stabilita je v hajzli, stolička taktiež nemá koncovky na nohách, bude to ničiť podklad.
Nebral by som ich
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 2:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ak som dobre videl tak to je stojan na crash ktory nema koncovky ... a myslim si ze za tu cenu je to celkom dobre ... hlavne preto ze ich neskor mozes predat za taku istu ... a s tou stolickou ... ked som si ja kupil amatky tak som mla obycajnu stolicku z kuchyne na ktorej som mal dosticky a vankus aby som sedel v zhruba dobrej vyske takze to ze ta stolicka nema koncovky by mi moc nevadilo .... ale neviem ci si to uz spravil no ja by som najprv prezrel tie inzeraty ci sa nenajde nieco lepsie ..... ale ak nie tak by som ich vzal , myslim si ze na znacku amaty vyzeraju celkom dobre ....

P.S nightwolf ... z coho si usudil ze tomholder nie je original ... ja to tam moc nevidim no mam dojem ze mam velmi podobny , pokial nie rovnaky

P.P.S (OT) nightwolf ... taka otazka ... ten nightwolf to je nejaky indian ? ja som vyguglil nieco o nejakej knihe alebo cosik take
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Sry, je to stojan na crash. No verím tomu že za tie prachy sa dá zohnať lepšia zostava. Stolička bez koncoviek = zničené parkety alebo iný povrch.
A samotné tomholdery sú origoš, no ten holder čo drží tomholdery origoš nie je, ale to je to najmenej.
Ja by som do toho asi nešiel
PS: Nightwolf som si vybral pretože to zaznelo v pesničke ktorá znamenala zmenu v mojom živote
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 7:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna tie koncovky od noziciek netreba brat do obrazu,stolicka sa da polozit na zlozenu staru deku alebo sa da vymysliet hoci co ine...Podla mna sa tieto bicie oplatia,ale treba ich ist pozriet ci mechanika a rafky nezerie moc hrdza,ma to aj rezonancne aj na prechodoch a kotli,na fotke vyzeraju zdravo
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 1:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna je tato sada ma lepsi pomer cena/vykon ako malcolmova /sora malcolm, ze ti kazim xeft/, su zachovale, stojany su solidne, chybajuce koncovky na a nohach su malickost...cele cinely paiste hraju zvycajne lepsie ako vyrezane amatki a aj pedal gibraltar bude asi lepsi ako ten origos amatacky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 7:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:

PS: Nightwolf som si vybral pretože to zaznelo v pesničke ktorá znamenala zmenu v mojom živote

Mohli by sme vedieť ktorá?? icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 10:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nemohli icon_lol.gif
Návrat hore
pavuckar
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 7:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Diky moc vsetkym za commenti , len bohuzial som musel cakat lebo ta pani uz mala niekoho predomnou ktoremu ich drzala a ten sa mal rozhodnut ci ich zobere a skoda aj ich zobral . tak nakoniec nic s toho , keby mal niekto taku dobru ponuku tak sa ozvite , a este mohli by ste byt taky dobri ze by ste mi napisali ze keby som chcel kupit nove tak ake mam kupit znacka typ a tak nejake ale do 10 000. diky moc
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

odpoved je uplne jasna ... nerob to ... kupis nove do 10000 a mas to to iste co amaty za 5000-6000 ale s tym rozdielom ze amaty predas za 5000-6000 a nove do 10000 budes mat problem vobec predat a ak tak za smiesnu cenu ... to uz radsej nieco stare ako napr tie sonor 507 s celou vybavou ( myslim ze aj hajtka tam je ) za 11000 co tu na fore niekto predava
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nj. Ak máš malý rozpočet tak kúp niečo hrané. Nové ti bude na hovno pretože za malé peniaze kúpiš len a iba shit
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 8:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://bubenici.com/topic1327.html pomer cena a vykon je asi to najlepsie co mozes za tolko kupit
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
pavuckar
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 10:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
http://bubenici.com/topic1327.html pomer cena a vykon je asi to najlepsie co mozes za tolko kupit

no tieto vypadaju dobre len umna je ten problem ze som zo Seredi a do LM je to poriadny kus cesty a teraz by som vedel za taku sumu zobrat len nieco na splatky , na ruku az niekedy koncom jula po brigade a mozno aj skorej.
Návrat hore
pavuckar
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 10:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

caute , moze sa pozret na tieto co na to hovorite je to zostava stagg
http://obchod.totalmusic.sk/?p=productsMore&iProduct=751&sName=stagg-tim-j-5-18 - oke tak toto nic

a co toto http://obchod.totalmusic.sk/?p=productsMore&iProduct=757&sName=stagg-tim-20#morePhotos

Naposledy upravil pavuckar dňa apríla 15, 2008, 11:46 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to je sada pre deti,malich rozmerov je vysoka asi po kolena .-)
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 11:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pavuckar napísal:
Foo Fighter napísal:

no tieto vypadaju dobre len umna je ten problem ze som zo Seredi a do LM je to poriadny kus cesty a teraz by som vedel za taku sumu zobrat len nieco na splatky , na ruku az niekedy koncom jula po brigade a mozno aj skorej.

skus sa typka aspon opytat ci ti ich 3 mesiace nepodrzi, za opytanie nic nedas;)
Návrat hore
pavuckar
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 15, 2008, 11:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
pavuckar napísal:
Foo Fighter napísal:

skus sa typka aspon opytat ci ti ich 3 mesiace nepodrzi, za opytanie nic nedas;)

oke vyskusam , to mas pravdu ze za opytanie nic nedam fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: