| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Damage.Inc Prieskumník

Založený: 18 Aug 2008 Príspevky: 6 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: augusta 21, 2008, 12:08 am Predmet: |
|
|
Ja mám to štastie že ani nie sme moc kapela, skôr dobrí kamoši čo sa poznáme už dlho a zhodou okolností sú dvaja gitaristi a jeden basák tak furt jamujeme Ale úplne mi to takto vyhovuje nemám potrebuje byť v kapele alebo niečo podobné, aspoň zatiaľ sa na to necítim a navyše s cudzími ľuďmi by to bol na mňa príliš tlak a to neznesiem. A som tam jediný kto aspoň trošku vie čo robí takže nikto si nerobí nároky zasadnúť na môj trón ani mi do toho nekecá, ale občas mi povedia ako by si to predstavovali a to mám veľmi rád lebo potom to spolu nejako vylepšíme vždy Občas príde návšteva čo prvýkrát vidí naživo bicie tak si ich chce vyskúšať nemám s tým problém pokiaľ do robia s citom a netrieskajú do toho , lebo vtedy mi stúpa adrenalín... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|