| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 401 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 17, 2008, 11:57 pm Predmet: jan fabricky |
|
|
v utrorok 15.4 sa v kosiciach odohral velmi pekny koncertik bubenika jana fabrickeho, bol spojeny s koncertom maleho davida hodeka (10 rocneho bubenika) koncertik bol uzasny, jan fabricky hraje s 3ma svajciarmi zlozenie drumset, guitar, bass, keyboard, ...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=287727714&MyToken=69fab9e8-eed5-4062-8a61-a64f9e8c8258
vlastni 2je sonory SQ2jky, bukove, a javorove, (aspon o tychto sa mi zveril), dost dobre som si s nim pokecal, spravil pre mna sukromne workshopik po koncerte, a dovolil mi mu pomoct pobalit bicie, je docentom na vyske vo svajciarsku,
vela ludi tam nebolo, zaujima ma ci to videl aj niekto iny z fora bubenici(dot)com, okrem mna, :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|