Obsah fóra bubenici.com

noha, chodidlo, slapka

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
JUROMURO
Šialenec

Založený: 28 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 3:55 pm    Predmet: noha, chodidlo, slapka Odpovedať s citátom

ehm, povedzte ludia ,aky sklon pedala pouzivate, ci hrate spickou nohy ci sliapete celou, uhol beatra....raz kua neviem co je dobre,nikdy nesoom spokojny............. icon_idea.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 3:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

absolutne sa neorientuj podla inych, nastav si to podla seba, trochu sa s tym pohraj
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
JUROMURO
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 4:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jasnacka,hram sa s tym........ale neviem kedy to bude ono....mam slapku tak nie naj, ale pohode.....
Návrat hore
angus
Anonymný

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja hram na dvojslapke sonor dp492, technika heel up, beatery dost dozadu styl lombardo (skoro mi to bucha o hornu cast nohy niekedy). pruziny celkom povolene jak sa da. Takato technika dava dost dobre slehy, ale dvojkopaky idu strasne tazko ked je to takto nastavene. a som si tyma aj dokaral dvojslapku sa da povedat, kedze sa tam vytvorili vole na pripojeni kardanu k lavej slapke, a teraz mi lava doska dosada az celkom dole. cize neodporucam. shitna dvojslapka inac povedane.
Návrat hore
JUROMURO
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 6:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pozeram ze tam je jednoretaz, a aj ten prevodovy kotuc mam taky isty na mapex slapke....asi na tych lacnejsich davaju typizovane veci
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 20, 2008, 9:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

skus si to nastavit na jednu polohu,napr. povolena pruzina.A skusaj vdojkop.Potom postupne pruzinu napínaj,ale za kazdym kuskom znova skus dvojkop,to sam budes vediet kedy vies co narychlesie,najlepsie.A tak nejak postupne skusaj aj ostatne polohy beatru a tak,ale nezabudni uvazovat aj rozumom co sa tyka fyziky
Návrat hore
Portnoyovich
Prieskumník

Založený: 20 Máj 2008

PríspevokZaslal: augusta 5, 2008, 12:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

poradte mi, sklon beateru sa da nastavit nejako jednoducho alebo treba rozobrat celu slapku? jak som skumal moju slapku, zdalo sa mi, ze beater je na oske napevno.
Návrat hore
animal666palermo
Bubeník

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: augusta 5, 2008, 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Portnoyovich napísal:
poradte mi, sklon beateru sa da nastavit nejako jednoducho alebo treba rozobrat celu slapku? jak som skumal moju slapku, zdalo sa mi, ze beater je na oske napevno.
aby bol bater na pevno je vysoko nepravdepodobné,určiťe sa dá nejak nastaviť,špecifikovat model nevieš?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Python
Bubeník

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: augusta 5, 2008, 1:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja hram tiez spickou, pri zdvoj/ztrojeniach a normalnom hrani mam spicku niekde kusok za stredom slapky a pri dvojslape hram asi na stred...beatery mam cca v 45° uhle od blany, mozno trosku viac, odhadujem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Portnoyovich
Prieskumník

Založený: 20 Máj 2008

PríspevokZaslal: augusta 5, 2008, 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
Portnoyovich napísal:
aby bol bater na pevno je vysoko nepravdepodobné,určiťe sa dá nejak nastaviť,špecifikovat model nevieš?

Je to Basix PD 800 http://www.basixdrums.net/91.0.html?&L=1, vyska beateru sa da nastavit, ja som myslel sklon. Mne to pride, ako keby som musel vytiahnut osku, pootocit beater (aj s tou castou, kde je uchytena retaz a samotny beater) a zasunut ju naspat. Na pohlad sa zda, ze ta os je v loziskach napevno.
Alebo sa to nastavuje uplne inac?
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: augusta 5, 2008, 4:28 pm    Predmet: Re: noha, chodidlo, slapka Odpovedať s citátom

JUROMURO napísal:
ehm, povedzte ludia ,aky sklon pedala pouzivate, ci hrate spickou nohy ci sliapete celou, uhol beatra....raz kua neviem co je dobre,nikdy nesoom spokojny............. icon_idea.gif

ešte pred mesiacom som mal presne ten istý problém..čo máš ty.......ale jednu peknu nedeľu icon_cheesygrin.gif keď som len tak hral...tak som prišiel na jednu techniku.....a som s nou zatial veľmi spokojny..........takže ak hráš tak ako ja že približne pol roka...tak sa nezatažuj tím..a len cvič.......................a ak ty to pomôže..tak beater mam asi v 45uhle(priblížne hore dole pár stupnov) icon_cheesygrin.gif .............no a mam sľapku natiahnutu asi na maximum..takže sa mi rýchlo vracia..a stiham rychlejšie tempa..a hrám nieuplne špičkou..tažko vysvetliť (ked najdem na youtube tu techniku tak pošlem link) icon_cool.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: