| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
JUROMURO Šialenec

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 253 Bydlisko: sever
|
Zaslal: apríla 20, 2008, 3:55 pm Predmet: noha, chodidlo, slapka |
|
|
ehm, povedzte ludia ,aky sklon pedala pouzivate, ci hrate spickou nohy ci sliapete celou, uhol beatra....raz kua neviem co je dobre,nikdy nesoom spokojny.............  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2634 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 20, 2008, 3:57 pm Predmet: |
|
|
| absolutne sa neorientuj podla inych, nastav si to podla seba, trochu sa s tym pohraj |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Šialenec

|
Zaslal: apríla 20, 2008, 4:01 pm Predmet: |
|
|
| jasnacka,hram sa s tym........ale neviem kedy to bude ono....mam slapku tak nie naj, ale pohode..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
angus Anonymný
|
Zaslal: apríla 20, 2008, 4:15 pm Predmet: |
|
|
| Ja hram na dvojslapke sonor dp492, technika heel up, beatery dost dozadu styl lombardo (skoro mi to bucha o hornu cast nohy niekedy). pruziny celkom povolene jak sa da. Takato technika dava dost dobre slehy, ale dvojkopaky idu strasne tazko ked je to takto nastavene. a som si tyma aj dokaral dvojslapku sa da povedat, kedze sa tam vytvorili vole na pripojeni kardanu k lavej slapke, a teraz mi lava doska dosada az celkom dole. cize neodporucam. shitna dvojslapka inac povedane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Šialenec

|
Zaslal: apríla 20, 2008, 6:32 pm Predmet: |
|
|
| pozeram ze tam je jednoretaz, a aj ten prevodovy kotuc mam taky isty na mapex slapke....asi na tych lacnejsich davaju typizovane veci |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: apríla 20, 2008, 9:55 pm Predmet: |
|
|
| skus si to nastavit na jednu polohu,napr. povolena pruzina.A skusaj vdojkop.Potom postupne pruzinu napínaj,ale za kazdym kuskom znova skus dvojkop,to sam budes vediet kedy vies co narychlesie,najlepsie.A tak nejak postupne skusaj aj ostatne polohy beatru a tak,ale nezabudni uvazovat aj rozumom co sa tyka fyziky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Portnoyovich Prieskumník
Založený: 20 Máj 2008 Príspevky: 20
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 12:00 pm Predmet: |
|
|
| poradte mi, sklon beateru sa da nastavit nejako jednoducho alebo treba rozobrat celu slapku? jak som skumal moju slapku, zdalo sa mi, ze beater je na oske napevno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1173 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 1:04 pm Predmet: |
|
|
| Portnoyovich napísal: | | poradte mi, sklon beateru sa da nastavit nejako jednoducho alebo treba rozobrat celu slapku? jak som skumal moju slapku, zdalo sa mi, ze beater je na oske napevno. | aby bol bater na pevno je vysoko nepravdepodobné,určiťe sa dá nejak nastaviť,špecifikovat model nevieš? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 1029 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 1:23 pm Predmet: |
|
|
| ja hram tiez spickou, pri zdvoj/ztrojeniach a normalnom hrani mam spicku niekde kusok za stredom slapky a pri dvojslape hram asi na stred...beatery mam cca v 45° uhle od blany, mozno trosku viac, odhadujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Portnoyovich Prieskumník
Založený: 20 Máj 2008 Príspevky: 20
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 2:22 pm Predmet: |
|
|
| animal666palermo napísal: | | Portnoyovich napísal: | | poradte mi, sklon beateru sa da nastavit nejako jednoducho alebo treba rozobrat celu slapku? jak som skumal moju slapku, zdalo sa mi, ze beater je na oske napevno. | aby bol bater na pevno je vysoko nepravdepodobné,určiťe sa dá nejak nastaviť,špecifikovat model nevieš? |
Je to Basix PD 800 http://www.basixdrums.net/91.0.html?&L=1, vyska beateru sa da nastavit, ja som myslel sklon. Mne to pride, ako keby som musel vytiahnut osku, pootocit beater (aj s tou castou, kde je uchytena retaz a samotny beater) a zasunut ju naspat. Na pohlad sa zda, ze ta os je v loziskach napevno.
Alebo sa to nastavuje uplne inac? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 168 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: augusta 5, 2008, 4:28 pm Predmet: Re: noha, chodidlo, slapka |
|
|
| JUROMURO napísal: | ehm, povedzte ludia ,aky sklon pedala pouzivate, ci hrate spickou nohy ci sliapete celou, uhol beatra....raz kua neviem co je dobre,nikdy nesoom spokojny.............  |
ešte pred mesiacom som mal presne ten istý problém..čo máš ty.......ale jednu peknu nedeľu keď som len tak hral...tak som prišiel na jednu techniku.....a som s nou zatial veľmi spokojny..........takže ak hráš tak ako ja že približne pol roka...tak sa nezatažuj tím..a len cvič.......................a ak ty to pomôže..tak beater mam asi v 45uhle(priblížne hore dole pár stupnov) .............no a mam sľapku natiahnutu asi na maximum..takže sa mi rýchlo vracia..a stiham rychlejšie tempa..a hrám nieuplne špičkou..tažko vysvetliť (ked najdem na youtube tu techniku tak pošlem link)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|