| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1652 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:53 am Predmet: |
|
|
Ak ešte môžem napísať svoj názor, tak čisto inštrumentálne by sa mi možno páčilo trošičku viac.
Bolo by to nezvyčajné, ale také svojské. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1399 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: februára 1, 2010, 12:07 pm Predmet: |
|
|
presne tak, napriklad my teraz rozbiehame cisto instrumentalny post-rockovy projekt... napr. pri post-rocku je filozofia zalozena na symfonii instrumentov a spev je nepotrebny, ba az zavadzia. vasa hudba by vazne znela super bez vokalov. ide o to, aby ste si s gitaristom sadli a vazne sa pozhovarali a prebrali vsetky pre a proti. ci chcete nieco konkretne povedat, mat slovne posolstvo atd... tvrdohlavy clovek kapelu brzdi. keby gitarista nespieval, mohol by viac energie vlozit do gitary a bolo by to tutti frutti. ale ako, nechcem, ze by ste sa koli mne pohadali bozechran, je to len moj nazor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 1028 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 1, 2010, 1:48 pm Predmet: |
|
|
metronom neber ma doslovne , chcel som tym povedat, ze sa viac motas okolo studia
neboj nic fogel, koli tebe sa o tomto nepohadame , ja uz som si s nim nazory vymenil o tychto veciach, ale neda si povedat, prenho je cele bez spevu jedno velke proti a osobne by sa mi tiez videlo keby sme robili instrumentalky kedze poriadny vokal proste stale nemame, ale ja som len bubenik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: februára 1, 2010, 5:45 pm Predmet: |
|
|
toto sere aj mna! pre ostatnych som len bubenik! .."do certa, ved ja mam zmysel pre melodiu a harmonie. daj mi gitaru a naucim sa na nej hrat este lepsie nez ty!.." - si obcas hovorim ale neee, uz to je lepsie. odkedy som zacal komponovat veci na kompe, a pochopili, ze nie som "len" bubenik, daju si aj odomna povedat
... to mi pripomina ten bubenicky Ftip: Ake su posledne slova bubenika v kapele? - "chlapci, vyskusame tu moju?" :D a este mi to pripomina jeden vyrok, ktoreho sa bohuzial ostatni instrumentalisti zrejme drzia..."bubenik nie je muzikant, je to len jeho najlepsi kamarat" ... ale samozrejme to povazujem za bullshit
edit: mozno gitaristovi ide len o to, aby sa ukazal...
pripajam sa bicie su fasa aj tie prekopy (ci jak sa to povie) na dvojslapke
Naposledy upravil FOGELtm dňa februára 1, 2010, 6:36 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
marxelloo Usadlík

Založený: 14 Nov 2008 Príspevky: 129 Bydlisko: Púchov
|
Zaslal: februára 1, 2010, 6:01 pm Predmet: |
|
|
Síce moc nepočúvam takúto muziku, ale páči sa mi ako to máš vymyslené, že tam nieje každých 10s. zemákový prechod a celý song nevalí dvojšlapka , bubnuješ výborne.
A ako celkok to má gule
Nech sa Ti darí s kapelou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 563 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 1, 2010, 6:30 pm Predmet: |
|
|
| Tiez sa mi paci ako tam pouzivas tu dvojslapku lebo neznasam pesnicky, v ktorych celu pesnicku hra budenik len na dvojslapke a to je vsetko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

|
Zaslal: februára 1, 2010, 10:37 pm Predmet: |
|
|
hehe tak to pockajte tyzden lebo v druhom songu, ktory pribudne je dvojslapky habadej, ale nepredbiehajme
som rad, ze sa nasli aj pozitivne ohlasy a dokonca k mojej hre a co sa prekopy? skus vysvetlit co alebo kde to je lebo to znie zaujimavo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:02 pm Predmet: |
|
|
| no kamos to tak nazyva, a paci sa mi to slovo :D ... to su v podstate tie rychle udery po sebe, nieco ako burst na samopale :D take rychle trr :D sorry neviem odborny nazov... blast beat?? neviem isto.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:05 pm Predmet: |
|
|
zeby ztrojenia? tie ja rad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:24 pm Predmet: |
|
|
ztrojenia? zas nejake nove slovo. to je akoze oficialny nazov? no ale take coskaj. som rad ze sa chapeme... :D
edit: ANO!!! trojkopy, uz som to mal na jazyku...
Naposledy upravil FOGELtm dňa februára 1, 2010, 11:48 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:28 pm Predmet: |
|
|
Nemyslel si trojkopy ? Je to to isté ako ztrojenia a trolejbus..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

|
Zaslal: februára 2, 2010, 11:35 pm Predmet: |
|
|
no ja osobne pouzivam vyraz zdvojenia, ztrojenia, ... a oboje pouzivam vela a rad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

|
Zaslal: februára 7, 2010, 3:43 pm Predmet: |
|
|
EDIT: A druhy song (v playliste prvy) k vypocutiu
www.bandzone.cz/meat
opät cakam komenty ako sa Vam to paci 
Naposledy upravil Python dňa februára 7, 2010, 5:17 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: februára 7, 2010, 4:10 pm Predmet: |
|
|
| je to narez, spev uz je mensia ktastrofa... zo zaciatku mi to pripominalo metallicu, az som sa zamyslal, ze preco mate v zanre slovko "progressive" ale ten zaver to zachranil :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Usadlík

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 152 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: februára 7, 2010, 7:53 pm Predmet: |
|
|
| no tak mne sa pacia obidve pecky, ma to gule!! technika-neviem moc objektivne posudit ale ako vravim mne sa to paci, bohovsky!! akurat ten zvuk bicich by som privital trochu zivsi, zda sa mi taky umely |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Bubeník

|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:05 am Predmet: |
|
|
diky za pozitivne ohlasy...a ked som prezeral styly na vyber tak mi z toho vychadzalo okrem metalu jedine progressive k tomu co hrame  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 8, 2010, 4:43 pm Predmet: |
|
|
Dojalo ma to Motto : "We eat iron and shit the chain"
No a ten spev mi tam stále nesedí.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sauec Šialenec

Založený: 25 Máj 2007 Príspevky: 379 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 8, 2010, 10:22 pm Predmet: |
|
|
| hudba v pohode len bicie nezneju ako masters ale ako amatky, nehnevaj sa nebude to v bicich ale v ozvuceni |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 855 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: februára 9, 2010, 10:07 pm Predmet: |
|
|
| Zas až ako Amatky nie, ale kolega hore má pravdu, veľmi "umelo". Je to celkom dobré len miestami ten spev. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marko Usadlík

Založený: 30 Mar 2009 Príspevky: 140 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: februára 9, 2010, 10:40 pm Predmet: |
|
|
| Osobne sami to paci,ma to říz. Bicie trosku umele ako tu uz bolo spomenute,tiez par zmien v speve. Ale ako celok hodnotim pozitivne.Tak len tak dalej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|