Obsah fóra bubenici.com

Som ľavák, ale hrám ako pravák
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Apocalyptico
Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 12:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie, podľa mňa nemá pravdu, mozte argumentovat koľko chcete, neuvedomujete si jednu vec: hral takto 17 rokov. icon_exclaim.gif

Naposledy upravil Apocalyptico dňa apríla 30, 2008, 9:25 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
fuga
Prieskumník

Založený: 18 Aug 2007

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 4:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:
nie, nemá pravdu, mozte argumentovat koľko chcete, neuvedomujete si jednu vec: hral takto 17 rokov.

a ty hras kolko rokov na bicich?
Návrat hore
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 5:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

fuga napísal:
Apocalyptico napísal:
nie, nemá pravdu, mozte argumentovat koľko chcete, neuvedomujete si jednu vec: hral takto 17 rokov.

to tu hrá podľa teba nejaku rolu icon_question.gif icon_redface.gif

Naposledy upravil Apocalyptico dňa apríla 30, 2008, 9:31 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 5:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:

co ja viem, ci je to to najpodstatnejsie, co si treba v danej situacii uvedomovat...

povedzme, ze som sa naucil spievat zadkom, ide mi to celkom dobre, robim to uz dlho...a teraz zacinam pochybovat, ked uz viem tym zadkom spievat celkom dobre, ze ci nerobim zle, ze trenujem spev zadkom a nie spev ustami...
myslim, ze bez ohladu na to, ako dlho som spieval zadkom, oplati sa zacat spievat ustami, ak chcem urobit vacsie pokroky. ale tiez plati to, co pisal Dusan, ze ak mi staci moja uroven spevu, aku dosahujem teraz, pripadne o nieco malo lepsia, tak netreba spekulovat...ale ak by som chcel riesit spev viac, a na co najlepsej urovni, asi by som presedlal na oralny spev.
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 5:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:

Ono v ramci tejto problematiky neexistuje jedna pravda. Zalezi na tom, ktorym smerom sa vyberies a ako na nom zapracujes. Potom moze byt pravda aj jedno, aj druhe. Ale fakt je ten, ze ak na tom adekvatne zapracuje, dostavi sa pozitivny vysledok a v konecnom dosledku, ak zotrva, to bude mat zmysel. A k tym 17tim rokom: Vidis, hra 17 rokov a citi to. To je sila. To znamena viac ako tych 17 rokov.

A ta posledna pripomienka, to, kolko hras rokov chcel mozno vediet kvoli tomu aby vedel aku vahu ma prilozit Tvojmu nazoru. Samozrejme pocet rokov nesvedci o urovni hraca, skor o skusenostiach.
Návrat hore
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 29, 2008, 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Brndo napísal:
Apocalyptico napísal:

co ja viem, ci je to to najpodstatnejsie, co si treba v danej situacii uvedomovat...

povedzme, ze som sa naucil spievat zadkom, ide mi to celkom dobre, robim to uz dlho...a teraz zacinam pochybovat, ked uz viem tym zadkom spievat celkom dobre, ze ci nerobim zle, ze trenujem spev zadkom a nie spev ustami...
myslim, ze bez ohladu na to, ako dlho som spieval zadkom, oplati sa zacat spievat ustami, ak chcem urobit vacsie pokroky. ale tiez plati to, co pisal Dusan, ze ak mi staci moja uroven spevu, aku dosahujem teraz, pripadne o nieco malo lepsia, tak netreba spekulovat...ale ak by som chcel riesit spev viac, a na co najlepsej urovni, asi by som presedlal na oralny spev.

ten zadok si šetri na iné veci, už ked si ho spomenul. Tvoja uroveň. Rozhodne to nebolo adekvátne prirovnanie. Ked si myslíš, že ked to zmení, bude robiť väčšie pokroky? Absolútna naivita, ale mne to je fuk...
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 2:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mohol by si napisat aj nejaky argument okrem toho, ze tak hra 17 rokov. Nejaky realny, napr. mozno reagovat na moj posledny prispevok. Velmi ma zaujima iny pohlad na vec a argumenty zan.
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 2:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:
Brndo napísal:
Apocalyptico napísal:

ten zadok si šetri na iné veci, už ked si ho spomenul. Tvoja uroveň. Rozhodne to nebolo adekvátne prirovnanie. Ked si myslíš, že ked to zmení, bude robiť väčšie pokroky? Absolútna naivita, ale mne to je fuk...

Kolko mas rokov? icon_question.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 3:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Mohol by si napisat aj nejaky argument okrem toho, ze tak hra 17 rokov. Nejaky realny, napr. mozno reagovat na moj posledny prispevok. Velmi ma zaujima iny pohlad na vec a argumenty zan.

prečo to nie je reálne? Podľa teba je 17 rokov krátka doba na to, aby sa to mohlo požadovať za smerodatný argument? Podľa mňa dosť dlhá doba na to, aby sa museli riešiť dalšie argumenty pre alebo proti.
Návrat hore
fuga
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:
fuga napísal:
Apocalyptico napísal:

to tu hrá podľa teba nejaku rolu??? Mohol by si mi to vysvetliť?

no asi ano, kedze tu hladam niekoho, kto ma nieco take za sebou, pravdepodobne si to skusal uz aj ty, otocit bicie a hrat opacne,po 17-tich rokoch, ked tak tvrdohlavo nesuhlasis, staci take vysvetlenie? spokojny?
Návrat hore
fuga
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 3:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:
dusan napísal:

prečo to nie je reálne? Podľa teba je 17 rokov krátka doba na to, aby sa to mohlo požadovať za smerodatný argument? Podľa mňa dosť dlhá doba na to, aby sa museli riešiť dalšie argumenty pre alebo proti.

kolko poznas lavakou, ktori pisu pravou rukou, pretoze za komunistov sa inak pisat nemohlo, hm? doteraz nevedia ani pero drzat v ruke, nie este pisat nim, a preco to je tak? vsak tak pisu...povedzme 30 rokov, a stale to nieje ono, preco asi?
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 8:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

môj oco je ľavák a píše pravou rukou... icon_cheesygrin.gif ...a ide mu to v pohode...jááááj tý komunisti strašné to bolo s nimi, a vďaka ním sme tam kde sme:D
Návrat hore
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 30, 2008, 9:20 pm    Predmet: kompromis Odpovedať s citátom

fuga napísal:
Apocalyptico napísal:
fuga napísal:
Apocalyptico napísal:

no asi ano, kedze tu hladam niekoho, kto ma nieco take za sebou, pravdepodobne si to skusal uz aj ty, otocit bicie a hrat opacne,po 17-tich rokoch, ked tak tvrdohlavo nesuhlasis, staci take vysvetlenie? spokojny?

ved kašli na to ked nesúhlasím. 17 rokov určite nemám za sebou, ale o to neide- napriek tomu si to viem predstaviť ako to môžeš mať vo svojej hlave už všetko zafixované. Vyskúšaj, uvidíš. Porovnaj.
Návrat hore
fuga
Prieskumník

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 1:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom

[quote="Brndo"]
Apocalyptico napísal:

myslim, ze bez ohladu na to, ako dlho som spieval zadkom, oplati sa zacat spievat ustami, ak chcem urobit vacsie pokroky. ale tiez plati to, co pisal Dusan, ze ak mi staci moja uroven spevu, aku dosahujem teraz, pripadne o nieco malo lepsia, tak netreba spekulovat...ale ak by som chcel riesit spev viac, a na co najlepsej urovni, asi by som presedlal na oralny spev.[/quotehahaha, ty si hovado, ale veeeelmi pekne prirovnanie, fakt, diky
Návrat hore
fuga
Prieskumník

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 1:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Apocalyptico napísal:

Ono v ramci tejto problematiky neexistuje jedna pravda. Zalezi na tom, ktorym smerom sa vyberies a ako na nom zapracujes. Potom moze byt pravda aj jedno, aj druhe. Ale fakt je ten, ze ak na tom adekvatne zapracuje, dostavi sa pozitivny vysledok a v konecnom dosledku, ak zotrva, to bude mat zmysel. A k tym 17tim rokom: Vidis, hra 17 rokov a citi to. To je sila. To znamena viac ako tych 17 rokov.

A ta posledna pripomienka, to, kolko hras rokov chcel mozno vediet kvoli tomu aby vedel aku vahu ma prilozit Tvojmu nazoru. Samozrejme pocet rokov nesvedci o urovni hraca, skor o skusenostiach.

hm, kua presne vies, co chcem, hm, uvadzas to tu na spravnu mieru, dakujeeeem
Návrat hore
fuga
Prieskumník

PríspevokZaslal: Máj 1, 2008, 1:42 am    Predmet: Re: kompromis Odpovedať s citátom

Apocalyptico napísal:
fuga napísal:
Apocalyptico napísal:
fuga napísal:
Apocalyptico napísal:

ved kašli na to ked nesúhlasím. 17 rokov určite nemám za sebou, ale o to neide- napriek tomu si to viem predstaviť ako to môžeš mať vo svojej hlave už všetko zafixované. Vyskúšaj, uvidíš. Porovnaj.

preto som vytvoril tuto temu, ze aj ked mam zafixovany pravacky styl buchania, lavacky mi od prirody dany, ako to dusan spomenul, preto asi na tom nieco bude, ze sa skor naucim na lavu stranu a bude to efektivnejsie na techniku, to som si uz teraz isty
Návrat hore
Dänillo
Prisťahovalec

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam podobný problém ako spomínal kolega icon_biggrin.gif uplne na začiatku.(až na to že nehram 17 rokov)................no..takže som ľavak...ale hram ako pravák.....až na to že prechody robím ako ľavák..čiže začínam ľavou rukou.............a že nieje to správne...a tiež 16tiny hrám tak že začinam lavou rukou..ktorá udiera potom aj na rytmik..............ako mne sa tak hrá dobre....ale vravim..nieje to tak ako ma byť..........už som sa snažil učiť prechody aj tak že začnem pravou..ale podľa mna to nebude ono............a uplne zmeniť že začat hrať ako ľavak....sa mi tiež moc nechce...zase začať od začiatku ......čo by ste mi doporučili??
Návrat hore
Apocalyptico
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

spýtaj sa dusana, ten tu je najmúdrejší a najskúsenejší icon_mrgreen.gif
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyborne, vyborne. Takto to schyta vzdy kazdy, ked sa snazi namiesto mlatenia prazdnej slamy aj nieco povedat. dakujem za pozornost!
Návrat hore
Dänillo
Prisťahovalec

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: júla 6, 2008, 5:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

omg...nerobte tu šarvátky..............ja len potrebujem helpnuť..a počuť váš názor..alebo čo by ste spravili vy na mojom mieste
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: