| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 212 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 6:12 pm Predmet: TEMPO |
|
|
takze, otazka znie: Nepoznhate nejaku web stranku, kde by sa dalo zistit v akom tempe sa hra pesnicka ? myslim ak chceme pri hrani pouzit metronom, aby sme si vedeli nastavit tempo... uz ma nebavi si pocas pesnicky tipovat a korigovat tempo s metronomom... ak ste ma pochopili budem rad vsetkym radam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 327 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 6:54 pm Predmet: |
|
|
stiahni si guitar pro tab danej pesničky a v pravom hornom rohu (aj na papieri) píše tempo....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Prisťahovalec

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 89
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 7:20 pm Predmet: |
|
|
| presne tak aj ja pouzivam GP5 a som s nim spokojny - vsetko co chces tam najdes... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 28, 2008, 7:25 pm Predmet: |
|
|
| kedze metronom nepouzivame, tak to hravame jak sa nam paci a je to v pohode...a vacsinou sa musime prisposobit mne, hrame tak rychlo jak vladzem |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 561
|
Zaslal: Máj 3, 2008, 11:21 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | kedze metronom nepouzivame, tak to hravame jak sa nam paci a je to v pohode...a vacsinou sa musime prisposobit mne, hrame tak rychlo jak vladzem | vyborne...)) skus hrat praveze o nieco menej , budes nad hrou vediet udrzat lahsie kontrolu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 3, 2008, 11:44 am Predmet: |
|
|
| nemozeme hrat uz pomalsie lebo by sa nedalo do toho spievat :D uz takto hravame casto pomalsie nez original |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|