| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Palino Prieskumník
Založený: 01 Máj 2008 Príspevky: 9 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 9:50 pm Predmet: obruc na kopak |
|
|
| neviete ako by som mohol zohnat obruc na kopak?mam blanu iba z jednej strany a z druhej mam karton.vyzera to v celku normalne pretoze bicie mal typek ktory ma reklamnu agenturu tak si vyrobil taky karton ze to tam presne sedi a este to ma aj peknu potlac.ale predsa len by som to chcel mat oreginal a chcem zohnat obruc...ale neviem kde |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 690 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 9:55 pm Predmet: |
|
|
| Da sa normalne kupit, mozes pohladat na nete alebo sa spytaj v hudobninach. A mas ju tam ako pripevnit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Palino Prieskumník
|
Zaslal: Máj 1, 2008, 10:09 pm Predmet: |
|
|
| no na nete som hladal na kytary.cz a muziker.sk ale nenasiel som to.v obchode som sa nnepytal...no tie srubky by mi tiez trebalo,inak neni problem:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2487 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 1:25 am Predmet: |
|
|
Predpokladám že máš amati kopák...
Nijaká investícia sa ti do toho neoplatí. Šrúby,úchyry a samotná obruč ťa vídu drahšie ako kúpa celého kopáka.
Na nete nejaký nájdeš, v najhoršom podaj inzerát a kúp si celý kopák....a ešte ti zostanú aj náhradné diely |
|
| Návrat hore |
|
 |
Palino Prieskumník
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 2:17 pm Predmet: |
|
|
| jj.mam amati kopak.rozmyslal som aj nad tym ze kupim novy ale tak na kytary.cz stoji novy kopak 10 000czk.tak to si radsej kupim novu sadu sonor507.teraz sa chystam investovat do cinelov tak som chcel zohnat tu najlacnejsiu volbu(kupu obruce)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 2, 2008, 2:38 pm Predmet: |
|
|
| videl som v inzerate tusim v muziker bazari niekoho kto ponukal diely na amati, ale je to uz aj viac nez mesiac, no mozno tam nejaky taky inzerat najdes |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Prisťahovalec
Založený: 04 Máj 2007 Príspevky: 99 Bydlisko: bratislava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 667 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 21, 2008, 3:38 pm Predmet: Re: obruc na kopak |
|
|
| Palino napísal: | | neviete ako by som mohol zohnat obruc na kopak?mam blanu iba z jednej strany a z druhej mam karton.vyzera to v celku normalne pretoze bicie mal typek ktory ma reklamnu agenturu tak si vyrobil taky karton ze to tam presne sedi a este to ma aj peknu potlac.ale predsa len by som to chcel mat oreginal a chcem zohnat obruc...ale neviem kde | katalog stagg |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|