Obsah fóra bubenici.com

diskusny prispevok

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Gr3g0r
Prisťahovalec

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 2:49 pm    Predmet: diskusny prispevok Odpovedať s citátom

na jednom fóre funguje téma metal vs. hip-hop. a jeden človek tam napísal toto: Hip-Hop to je jasne! Tam su texty, ale v metale len par akordov a buch buch do gitar, to vie kazdy druhy clovek ale zlozit aspon 4strany textu, rym to je tazsie a pri buzeracii takych ako ds, kf, miki, rytmus, ... sa udzat vo forme je umenie! Jednoznacne hip-hop!
to mi spravilo náladu na celý deň a už to mám aj v statuse na icq :D :D :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nadherna ukazka obmedzenosti icon_cheesygrin.gif, ktoru asi nikdy nepochopim, ale ktora sa pomerne casto objavuje aj na tomto fore a to je smutne... Miki Mora sa mi nepaci, ale Rytmusovi to rapovanie slape, a nezriedka sa v jeho textoch objavi zaujimava myslienka...tych ostatnych nepoznam. Tym co sa na tom fore buzeruju, ci je lepsi hiphop alebo metal by som odporucil numetal, kedze je to hybrid tychto dvoch stylov a obe skupiny fans si prijdu na svoje.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 3:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

:D:D:Dto co je za forum?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Gr3g0r
Prisťahovalec

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 3:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jedno warez
Návrat hore
fernetsrumom
Usadlík

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: Máj 5, 2008, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Nadherna ukazka obmedzenosti icon_cheesygrin.gif, ktoru asi nikdy nepochopim, ale ktora sa pomerne casto objavuje aj na tomto fore a to je smutne... Miki Mora sa mi nepaci, ale Rytmusovi to rapovanie slape, a nezriedka sa v jeho textoch objavi zaujimava myslienka...tych ostatnych nepoznam. Tym co sa na tom fore buzeruju, ci je lepsi hiphop alebo metal by som odporucil numetal, kedze je to hybrid tychto dvoch stylov a obe skupiny fans si prijdu na svoje.

no newem, toho cigaňa Rytmusa moc neuznavam.... ako vsetkych ostatnych trapkou.... ale suhlasim s tebou, ze nu metal je pre tieto dve skupiny asi najvhodnejsi.... icon_confused.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: